Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    addikt

    válasz RM007 #94959 üzenetére

    Mit lökjek ide? Én nem hegyezem a tesztekre , ha nem tünt volna fel nem is érdekel.Tőlem akkor láttál max teszteket mikor megvettem a gépet és kiprobáltam ezt azt..... A múltkor írtam azt is hogy már nincs folyékony fém a notimon ,mert másik bordát vettem kompletten mivel így olcsobbra jött ki a venticsere. (És nem az msi gyenge minősége volt a hiba ,hanem az,hogy 1,5 évet 0-24 ben maxon pörögtek a ventik...)

    35 w minden megy rajta minek több akkor?.... Egyébként nemrég volt újrahúzva a gépem szerintem fingom nincs mi hova van állítva vagy alapon van e nem is érdekel...Megnyitok bármit hip hop elvégezve a feladat mint a szempilantás alatt kész.. A játékot is ami érdekel megnyitom megy nem dropol mint kés a vajon... Anno a 35w os korláttal is ugyan így mentek szóval semmi értelme időt ezzel elverni. Neked hiába fogyaszt 100-200w ot a cpud ha már egy 55-100w os cpu reggelire megeszi.... Tuning nélkül....

    itt a klima mellettem simán alá is nyomathatnék friss hideg levegőt ,de minek?Nem a dedóba vagyunk,hogy mindent agyba főbe kelljen buherálni és nem attól lesz valaki nagyobb ász minnél jobban széttuningolja a gépét .

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák