Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
MaxxDamage #79903 üzenetére
Hát én azért néha néha
Hajón(kompon), ha nemtudok aljzat mellé ülni a közösségi térben néha olvasásoshoz mint most is. Nekem alapvetően azért kellett legalább egy közepe sminőség, de jó hűtés és erős gép mert jövök megyek, néha ha időm engedi szeretek játszani is nos ezt teljesen kiszolgálja a gép egy Alienware 17-es gép táskájában hordom, súlya kb semmi (nekem), a töltője-adaptere is kicsi nincs súlya bár állítólag 180W-os..
Sőt én nálam a táskában mindig van egy EU meg egy UK plug is, hol mikor mibe tudom bedugni
Mindemellett az útra magammal mindig ugyanazt atáskát pakolom tele kütyükkel alsógatya zoknik egy póló stb
Plusz még vitaminok kaja és nah így már azért van súlya, de hála Istennek a gép önagában nemsokat nyom a latba egy ilyen táskánál
Nekem mikor anno a régebbi NITRO 5 -öt(Ryzen 5 4600H+1650TI kombó) megvettem is az volt az első szempont, hogy milyen HŰTÉS. Kétcsöves, külön hűtő a CPU-GPU nak. Mert sajnos két éve is volt már olyan gamernek kikiáltott szégyen konstrukció, hogy egy hűtőre volt összehúzva és kivezetve a CPU+GPU páros... No meg az sem utolsó, hogy a fontos részeknél telibe szellős az alja. Ezért is örülök ennek, hogy a múltkor írt körülmények között 90 fokig ment csak a cpu ( gyári pasztás még mindenütt) és így nem throttingolt. Örülök is, hogy iődben váltottam erre akontrukcióra, kicsit azért időbbáló mint a másik volt. Bár elég durva, hogy még alkudoztak a házhoz vitt laptopból úgy, hogy egy év pár hó gari volt rá és a minap a barátomnak vett Legion-ban(amit posztoltam ide az egyik mag melegebb szitut), gyengébb belsőség volt picit az kerül 209-be, én meg 190 ért oda adtam( jah még a ram is 18GB volt benne rádobtam 8-at a gyárira )...
Más téma, tud valaki olyan játékot mondani, ahol az RTX kártyának érvényre kellene jutnia nincs fps drop meg optimalizálatlanság és újabb cím, megéri letolni?( RPG, fantasy vonal jön be inkább jó sztorival)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest