- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Például az L2 és L3 Cache jóval több a Tiger Lake esetében, az i7-et nézve innen:
Az, hogy ez a gyakorlatban mennyire látszódik meg a mobil processzorok esetében, ti már bizonyára tapasztaltátok.
-
Ubul86
őstag
sziasztok
bocs az offért, de esetleg aki mostanság benne volt, akár laptop vásárlásánál, mi a helyzet a személyes átvételnél 3 napos elállási joggal, vagy épp az online vásárolt termék 14 napos elállási jogával?
élnek még? utóbbi tudtommal igen, előbbi meg maximum akkor, ha hibás a termék? -
Picco
addikt
válasz Ubul86 #71606 üzenetére
attol is fugg honnan veszed. en hallottam mar hogy sok embert megprobaltak "levasarolhato" szarsaggal etetni, az eset amirtol tudok media markt-ban zajlodott.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Radioactive
tag
Sziasztok,
Kicsit általánosabb kérdésekkel fordulnék hozzátok.
Az ASUS ROG és TUF szériás gépeket mennyire tudjátok jó szívvel ajánlani? Ezekből is a belépő modellek, amik nekem abszolút elegek és megfelelnek, 320k környékén. Mit érdemes választani? Ryzen processzort vagy még mindig az Intel a jobbik választás? Illetve itt rendre a 1650 GeForce van, mint GPU, ez jól működik a Ryzennel is ugye? 10 éve nézegettem ilyet utoljára... :)
Egyébként erre (is) gondoltam, de a TUF széria talán jobban tetszene... Miért van itt két széria azon felül, hogy van ez a strapabíróság certificate a TUF-nál?
Köszönöm szépen előre is! :)
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
Banis
kezdő
Amíg érkezik a Legion 5 Prom, elkezdtem nézelődni, hátha a Black Friday alkalmával sikerülne egy két jó deal-t kifognom.
- SSD-t mindenképpen szeretném bővíteni, mert az 512 kevés lesz. Melyik 1 TB-osat ajánlanátok? (Visszaolvasva, talán WD SN550-et ajánlottátok régebben)
- Ramot lehet 32-re növelném a gyári 16 helyett, hogyha találok valami jó deal-t. Melyik a legjobb 32-s Ram az 5 Pro-hoz?
- Szeretnék alá egy normális hűtőt is, illetve lehet csak egy állványt kéne, mivel itthon egyelőre kevés helyem van, kicsi az asztal. Gyári billentyűzettel használnám a gépet. Mi a véleményetek az állványról vagy érdemes inkább hűtőt venni inkább? Láttam a Deepcool MULTI CORE X6-t ajánlottátok korábban, gondolom ez akkor a jelenlegi BB ehhez a laposhoz? -
echterion
nagyúr
-
nagyúr
válasz Radioactive #71609 üzenetére
Ami a belinkelt G513IH-t illeti, részemről: nem rossz választás a hűtése bőven rendben van. Aztán ami a többi sallangot illeti majd a többiek paraméterezik.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz fordjee #71612 üzenetére
Az üzlet méltányossága alapján; azaz ez is egyfajta "szolgáltatás" a vevők felé. Nagyobb cégek alkalmazzák, amolyan vevőcsalogatóként. De a kiskereskedőknél lutri ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Ubul86
őstag
köszi mindenkinek a választ akkor a 14 napos él csak ami elfogadott online rendelésnél magánszemélynél, a többi lényegtelen, max bolttól függ meg ászftől
-
Kovanski
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a laptopról?
Árukeresőn ahogy nézegettem más 6GB-os videókártyás laptop nem nagyon van a piacon most, hasonló árral. Erről a HP-ról relatíve jókat olvasgattam, illetve nagyjából vinné a mostani játékokat (pl. Diablo 2, WOW, ki szeretném próbálni Battlefield 2042-t, illetve az elmúlt évek FPS játékait).
Jó lenne hosszú távra a laptop, emiatt tartok a 1660Ti-től, de egy 3060-as eléggé megdobná az árat.
Mennyire kifizetődő belevágni a 3060-as vételébe? Illetve mely laptop lenne abban az esetben olyan vétel, hogy évekig lehetne használni gond nélkül (ha "kinövöm" majd tesóm örökli)?
A játékon kívül amúgy programozásra használnám a laptopot és fontos lenne a garancia, emaitt főleg magyar piac érdekelne. Köszi![ Szerkesztve ]
-
Kovanski
csendes tag
Legion 5-ből hogy van az árukészlet, érdemes rá várni? Ahogy látom, kb. csak 17 colos verzió elérhető most.
-
Speedy007
őstag
válasz Kovanski #71628 üzenetére
Igaznak igaz amenyire tudom van egy lista amin felvannak tüntetve azon kijelzők/monitorok ami kompatibilisek a G-snyc-el is.. Mikor utoljára láttam ezt két év kb. Jobbára inkább a 100k fölötti monitorok voltak feltüntetve.. De termék adatlapján is kellene szerepelnie elvileg hogy Freesync mivolta végett elboldogul a G-snyc-el is
-
Casanova*
veterán
[link] erről mi a véleményetek? Jó féle rtx 3060 van ebbe? Nem a folytott kevesebb wattos? És az amd proci megfelel? 😁
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Dello79
aktív tag
Asus ROG Strix G15 2021
Armoury Create, de szerintem bármely márka Lenovo , Dell , MSI , érintett... ha TYPE -C -n töltöm.. nem tudok turbo módot kapcsolni.. vagy ha akkuról megy a noti.. jó tudom lehet úgy csak 30 percet bírna de nem érdekel..
Nem lehet valahogy kijátszani és kipörgetni a CPU-t 100% valahogy ? akkor ha
- TYPE C
- AKKUról megy ?
-
Picco
addikt
válasz Speedy007 #71629 üzenetére
egy valamit tisztazzunk: freesync/gsyncnek semmi koze ahhoz hogy a jatek motorja mire van optimalizalva
az osszes freesync es gsync monitoral mukodni fog a variable refresh rate nvidia kartyaval.
no offense, szerintem olyan dolgokrol beszelsz amihez egyaltalan nem ertesz, egy kicsit sem.
ami nem lenne baj ha ezzel nem direkt modon masok vasarlasi donteseit befolyasolnad.
raadasul itt sulyos penzekrol beszelunk.#71631Casanova* radium-ra
keress ra itt a topicban, egeszen hajmereszto szemelyes tapasztalata volt egy forumtarsnak veluk az elmult par hetben. megkerestem neked**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a választásban. Lenne kettő kiszemelt:
Asus Zephyrus G15
Ryzen 9 5900HS
RTX 3080
15.6 QHD 165Hz kijelzőVagy
Asus Rog Strix G15
Ryzen 7 5800H
RTX 3070
15.6 FHD 300Hz kijelzőMelyik lenne a jobb választás?
Leginkább játékra lenne használva. -
-
Dello79
aktív tag
válasz RevoneX #71637 üzenetére
Asus Zephyrus G15 vs Asus Rog Strix G15
Miért választottam én a Strix-et:
- jobban bejön a kijelző mozgatása (nem tetszik, hogy a zephyrus felnyomja a bill.t )
- magasabb alap órajele van az 5800H -nak
- de ami miatt a G15 választottam ( amúgy rtx3050ti -al ) az a kijelző ugyanis csak a 300 HZ -es kijelző tudja a 100 % sRGB-t és nekem nagyon fontos volt a kép és videó szerkesztés miatt a kijelző minősége.. és álom a 300HZ-es modul ami benne vanHA neked fontosabb a játék és nem zavar a kijelző mozgása akkor egyértelmű a Zephyrus.
-
police25b
csendes tag
Sziasztok!
A Telekom oldalán láttam egy Asus Zephyrus G14-es laptopot és érdekelne a véleménye annak, aki esetleg használja. A fő cél a játék lenne. Többnyire BF 2042. Kicsit ugyan drágának találom de sajnos a közeljövőben nem várható más modell érkezése így ez maradt opciónak. Most egy TUF-os gépet használok, amiben egy GTX 1660Ti van, a Zephyrusban azonban egy RTX 3060 van. Nemtudom mennyire hozna többet ez a kártya a mostanihoz képest. Prociban is jóval erősebb a mostani gépemnél.
Valaki esetleg?
Nagyon köszi és itt egy link a Zephyrus-ról ha segít:https://www.telekom.hu/webshop/termek/Asus-ROG-ZephyrusG14-GA401QM-K1139T?skuId=jsku1754641525
-
Petikusz
tag
Sziasztok. radiumnal van, hogy lehet kérni ssd-nénél XPG ssdt. érdemes? megbizható? mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest