Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
#35090944 #58000 üzenetére
1. Nem az ember származása, határozza meg az esetleges hozzáértést, pártatlanságot stb..., és legalább nagyobb %-ban hiteles adatokat közöl. én nem mondom, hogy tökéletes, de használható adatokat közöl. A Laptopmedia, Ultrabook review, Notebookcheck amik úgy ahogy elmennek még hitelességben.
2. A Laptopmag-ot csak úgy bedobtam, mert az Andreas Stegmüller teszted kb. ezzel lehet csak überelni, nem nevettetem ki magam, ellentétben veled
3. Ez az egyik legjobb Német teszt oldal? Miben? Hiteltelen, összevissza oldal, nem tudom, hogy miként futtatnak teszteket. Gondolom úgy mint Gazsi a 6-os főúton a lányokat. "Eriggyé máááá"
Olvasd nyugodtan, de azért az eredményeiket amiket közöl, ne vedd komolyan, mert elég tréfa-répa.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest