- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Gergello #48358 üzenetére
Nincs olyan ember a környezetemben akit segítségül tudnék kérni ebben.
Hát a kártyát ott hagyhattam volna a mesternél és lehet nagy hülyeséget csináltam hogy visszakértem. Majd az élet megtanít miért vagyok ennyire kitartó, csökönyös. Ha csak 1% esély van hogy tudjam használni az sosem hagyna nyugodni hogy nem mentem utána. Nem lesz semmi? Meghirdetem és eladom, vagy mint azt KillHates mondta, utalt rá, esetleg veszek hozzá gépet. Ezen még nem gondolkozom, mert még nem tudtam lezárni ezt a történetet.
Mondhatnám azt is, annyira kíváncsi lennék erre a kártyára, ez egy kuriózum. Rákerestem a neten olyan gépre amiben ez van és jóval 1 milla fölött volt. Hát hajt a vérem is, ezért hibás vagyok az nem kétség.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest