Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Neki volt egy igénye mit akar én azzal nem törődök és hol érdeke,l hogy majd 1 év múlva mit akar, nem pszichológus vagyok és nem jós. Ha azt akarja amit leírt akkor ez van. Ha pedig 400k ért akar gépet venni akkor nem kapja meg amit akar. Ezzel legyen tisztába ennyi. Ha azt írja 400k ért legerősebbet akkor ajánlani fogunk neki egy olyat, Első körben tájékoztattam, hogy olyan gép nem létezik anyniért amit akar. Ez így korrekt.
Engem pedig nem érdekel a leprafészek Magyarország és az se, hoyg a szomszéd Gizi néni hogy csinálja a dolgait, azért mert valaki sok dolgot elkummog nem jelenti azt, hogy nekem is lehet, vagy hogy úgy kéne élnem. Magyarország egy rákos daganat Európa seggén, főleg az undorító vezető kétharmados f*sfészekkel a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD jó áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest