Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hagyd már azt kurva garanciát. Azt sosem kapod meg úgy ahogy szeretnéd. Amit megkaphatsz az egy jó barát aki segít mindenben. Ha úgy gondolod hogy az nem ér egy fillért sem, akkor nincs miért beszélni. Szerintem nem a pénz a lényeg, hanem a hitelesség, a biztonság, az élő személy akiben megbízhatsz, akivel akár élőn találkozhatsz és elmondhatod a bajodat. Én leszarom a garanciát, mert megtaláltam valakiben. Ez az illető megmutatta hogy ő sokkal többet ér nála. Fillérezzél csak a hamis ígéretekben. Ha akarod add be a laptopod több hónapra a semmiért, én elviszem a szerelőmnek és egy nap és még aznap onnan el is viszem egészségesen. Lehet spórolni de hidd el ebben a topikban nem érdemes. Nem kel külföld itthon is van segítség csak észre kell venni!!! A munkát pedig díjazni kell, mert az úgy természetes, semmi sincs ingyért, becsülni kell a másikat!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MSI Bravo 15 C7V gamer laptop RTX 4050 garanciás 2027.07-ig
- Újszerű, 1 év alatti, csere is! ASUS Vivobook 15 X1504VA-BQ772 16GB/512GB/i5/FHD Iris Xe
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Snapdragon X Elite 32GB 1TB Win11 Pro ARM EU billentyűzet
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Muerte