Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chiller

őstag

válasz Chiller #113696 üzenetére

Visszakaptam gariból a gépet.

Monitort cseréltek benne. (ugyanúgy 1920x1080 45% NTSC-t kaptam, ami volt)
    Azt mondták nekik adott képet külső kijelzőn, ezt nem igazán tudom mire vélni, de mindegy is.

Szervizes elmondása alapján amikor meglátták a töredezéseket, majdnem visszaadták, de végül úgy döntöttek megcsinálják. Micsoda kegyesek. Mondjuk a kijelző részen pont semmi törés nincs, egy karc se, érdekes módon a legvékonyabb részen volt a legjobb a műanyag minősége.

A töredezett alsó fedlapot nem cserélték, de kaptam két csavart, és az "örökmenetes" menetet javították/cserélték (így most már újra mindegyik csavar megvan és rögzít is). Elég jól ki is takarították (jobban amennyire én szoktam - bár most direkt nem nyúltam hozzá, pedig lassan letelt volna az újabb év).

Viszont azóta a billentyűvilágítás+aura nem működik. Próbálgatom feltenni ezt a fostos armoury cratet, de sehogy se sikerül működésre bírni. Konkrétan el sem indul. (eddig nyilván sosem használtam ezt a semmirekellő gigabloatware programot, de most az FN+F3 kombóval nem bírtam visszakapcsolni a világítást).

Új hozzászólás Aktív témák