Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

Nehéz döntést hoztam miután meghalt a tartalék Clevo laptopomban a gtx 1080-as vga kártya. Nagyon úgy néz ki zárlatos lehet. Hogy legalább 3 számomra használható és helyezhető laptopom maradjon továbbra is, rendeltem egy új alaplapot a tavaly megdöglött MSI GT70 helyére, így akkor lesz megint kettő. Gondolhatjátok ez sem volt drága. :DDD Van aki sosem tanul. ;]

Viszont ezzel még nem szívattak meg eddig, legalább egy tucat alkalommal vásároltam ilyet és ez a laptop akár dedikált vga kártya nélkül is tökéletesen használható ebben az esetben játék nélkül amire csak akarom. Most is ilyenről gépelek. Meg ha akarom rákötök bármilyen külső asztali vga kártyát, sőt lehet majd ebbe szerzek bele valami dedikált félét valamikor. Miért? Mert ennél a laptopnál lehet mókolni. Vagyis ja mehet bele akár egy régi a fiókomból, van olyan, régen sokat használtam, akár vennem sem kell. Talán így jövök ki a legjobban jelenleg. :)
    (Arról már értekezni sem merek hírolvasás után milyen drágulás elé nézhetünk hamarosan ezen a területen is még jobban, ezért sem halogattam a pótlást)

Lassan elkezdem nézegetni mire elég napjainkban egy ilyen proci ddr páros max 32GB rammal ami ebben lehetséges játékos szemszögből. Jelenleg várok pár lemezt adatokat görgetni mert nem sok helyem van. Addig is.
    Kicsit meleg most már ez a kártya, régen volt pasztázva.

Új hozzászólás Aktív témák