Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
Nehéz döntést hoztam miután meghalt a tartalék Clevo laptopomban a gtx 1080-as vga kártya. Nagyon úgy néz ki zárlatos lehet. Hogy legalább 3 számomra használható és helyezhető laptopom maradjon továbbra is, rendeltem egy új alaplapot a tavaly megdöglött MSI GT70 helyére, így akkor lesz megint kettő. Gondolhatjátok ez sem volt drága.
Van aki sosem tanul.
Viszont ezzel még nem szívattak meg eddig, legalább egy tucat alkalommal vásároltam ilyet és ez a laptop akár dedikált vga kártya nélkül is tökéletesen használható ebben az esetben játék nélkül amire csak akarom. Most is ilyenről gépelek. Meg ha akarom rákötök bármilyen külső asztali vga kártyát, sőt lehet majd ebbe szerzek bele valami dedikált félét valamikor. Miért? Mert ennél a laptopnál lehet mókolni. Vagyis ja mehet bele akár egy régi a fiókomból, van olyan, régen sokat használtam, akár vennem sem kell. Talán így jövök ki a legjobban jelenleg.
(Arról már értekezni sem merek hírolvasás után milyen drágulás elé nézhetünk hamarosan ezen a területen is még jobban, ezért sem halogattam a pótlást)Lassan elkezdem nézegetni mire elég napjainkban egy ilyen proci ddr páros max 32GB rammal ami ebben lehetséges játékos szemszögből. Jelenleg várok pár lemezt adatokat görgetni mert nem sok helyem van. Addig is.
Kicsit meleg most már ez a kártya, régen volt pasztázva.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest