Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
Evil Snowman #109989 üzenetére
Az enyemben tudod mi cserelodott 3.5 ev alatt?
Memoria 16-> 32GB
SSD 512GB -> 2TB P990Pro
VC hutesre ment folyekony fem, KH megUVlakkozta a GPU-t. Ezutan mar en pasztaztam/femeztem kb fel evente.Kapott 3x uj akkut - elsot garanciaban (felpuffadt), a masodik (garanciaban kapott) kibirt majd 2 evet majd az is puffadt, a harmadik 3 honapos koraban meghalt, azt is gariban csereltek, igy van benne a 4. akku 3.5 evesen (es az akku kb 2 honapos). (kemeny 80 Euro volt a mar nem garis akku csereje)
Ezen kivul a VC hutes csavarjain levo szivacs takarok nem akartak a helyukon maradni, aztan megoldottam ket oldalas ragasztoval. Felragasztottam mind az otot egy ketoldalas ragaszto csikra, korbe vagtam oket koromvago olloval, problem solved.
Kepet barmikor be merek tenni, nem olyan leharcolt hanyas, mint az Asus laptop amit kb 2 napja linkeltek szarra torve es szethullva - pedig a gazdaja szerint nagyon vigyazott ra.
Ezt a minoseget csak es kizarolag a Razer es az Apple hozza - a Unibody haz nem vetemedik, nem repedezik, nem mattul meg. De neked nem kell magyaraznom.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest