Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz echterion #101581 üzenetére

+1 a G14-re :)) Életem egyik legjobb döntése volt. Ha egy normális teljesítményű 4090-4080-at pakoltak volna bele, biztos erre esne a választásom fejlesztésnél is.
    A mérete miatt minden táskába elfér, súlyban nem nehéz, nagy az akksi ideje, ugyan ágyban nem használom, de kocsiban igen. Még a hétvégi szülőkhöz menéshez is viszem, mert ha nem is veszem elő, akkor sem veszem észre a súlyát.
    Nekem volt már 13-as M1-es Air-em, Paralell-eztem vele és a Geforce Now-ot is kipróbáltam vele, de nekem akkor sem volt az igazi, fps-nél érezhető volt a késleltetés. Anyaghasználatban szerintem simán van olyan jó az Asus is, hangszórókban persze gyengébb, de nekem billentyűzetben is jobb az Asus. Az Air már nincs meg, így 1:1-ben már nem tudom összehasonlítani.
    Hétvégén teszteltem párom 1080ti-os gépét (gpu hibára vagy túlmelegedésre gyanakodtam), meglepően tapasztaltam, hogy Timespy alatt ugyan annyit hoz, mint a laptopom :DDD (mondjuk abba már szomorúbb belegondolni, hogy az a konfig ~150 ezerért ugyan annyit hoz, mint az én 450-et érő laptopom)
    Prociban már esélyesen erősebb a 6800HS mint a 8500, de a laptopon még nem futtattam Cinebench-et.

Új hozzászólás Aktív témák