Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
bkercso #65422 üzenetére
köszi a választ, kb én is ezt gondoltam a balanced AM3 / unbalanced AM5 ről, hasonló, de még azt megteszem, hogy az Ijoe -nál kipróbálok egy AM5-öt , a HD650-el ..puding és a próba ..
Alapvetően csak egy alkalommal hallgattam stabil fejes erősítőt (Beyert , típusát ne kérdez drága volt), az tetszett...de a fotelbe szögezett ember nem én vagyok , ha a kocsiba beülök,(és sokat kell mennem) már auxon van a V30 , kb 3x úgy szól Flacról , mint a saját cd-ről (nem mp3..)szólna .(pedig csak egy alap bose gyári rendszer)
(az alábbi különbségek nem csak a hangerőre vonatkoznak, hanem a dinamikára, bass stb..,és a reprodukció minőségére )
1,FiiO Ollympus 2 , kb 4x úgy szól a Q5
2,A&K XB10 /balanced 3x
3,Earstudio ES100/balanced 2x
4, LG V30 (50 ohm alatt szinte azonos a Q5el a Sabre(hideg) vs. Ak(meleg) hangzás ízlés kérdése (ad900x ,FiiO F9pro)
---150 ohm-nál már kb 3x jobb a Q5 a V30-hoz , 300 ohm ..ugyancsak
5,Yamaha RXV-781 , hiába a technika ,Burr-Brown csatornánként (DsD stb), azért az egy ,,házimozi,, inkább,.. a Q5 el kódolva , vonalon szebben szól, mintha saját magán fut , a Tidal pl.
tudom szegényes összehasonlítás , kb ez a helyzet .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Futás, futópályák
- Delta Force (2024)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest