Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Bocs a kérdésért, de mivel itt olyan fórumozók vannak, akik akár hozzá tudnak szólni tapasztalatból a kérdésemhez, ezért felteszem. Szerintetek ha mindenképpen mini PC kell, nem streamer, mert filmezek és YouTube is menne rajta, illetve pár alkalmazás, akkor min kapok jobb minőségű USB kimenetet, hangot egy Mac Mini M4-en (itt félek a rendszertől, bár amúgy talán jól van megcsinálva) vagy egy Windows-os mini PC-n, ahol akár egy Linux-ot tudok kiherélve zenére külön is tenni a fő rendszer mellé (Lenovo ThinkCentre M70q Tiny, Dell OptiPlex 3080, HP EliteDesk 800 G6 Mini PC, Intel nuc 12 pro, Blackview MP100 mini PC - ez az egy AMD-s, a többi 10-12. gen Intel). Szeretném fixálni a cpu sebességét, bár lehet nem engedi ezeknél a kis gépeknél (hozzászoktam a nagy tuningolható alaplapokhoz, ahol még a feszültségeket is tudom fixálni). Szóval valakinek van valamelyik kis gépe és értelmes az USB portja. Tudom, hogy senki sem hasonlította egymáshoz ezeket a gépeket, de ha valamiről van pozitív vagy negatív vélemény, akkor az hasznos lenne. Majd raknák hozzá egy lineáris külső tápot.
Előre is köszönöm, ha valaki tud valami infót adni!
(Jelenleg full vakon vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!