Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
RetepNyaraB #113098 üzenetére
Igen, nagyon tetszett az a felépítés, hogy külön van, de a 3x szorzó árban már overkill lett volna. A füles 7ezer Ft, a DAC 25ezer Ft volt és a kábel aminél külön megy az adat és az áram, az szállítással 27ezer Ft lett volna. Még 17ezerig elmentem volna a kábelnél. Viszont már így is érzem, hogy a fülesből nem nagyon lehet többet kipréselni. Plusz ez most nem várt kiadás volt, mert ahogy Bodz fórumtárs is írja 50 ezerből már más DAC-ban gondolkodtam volna (ha azzal tervezek), amihez talán már használható kábel is járt volna.
-
stellaz
veterán
-
osonte
őstag
Köszönöm a választ, így már értem.
Beszéltem velük telefonon, mielőtt megrendeltem a kábelt, elvileg új termék, talán februárban jelent meg, eddig jó tapasztalatuk van vele és az olcsó kábelhez képest hallhatóan jobbnak kell lennie. Asszony leokézta a 25 ezres TC09-et, de a DAC is 25 ezer volt, azért azt kicsit túlzásnak találtam, hogy a kettő egy árban legyen... Mindegy majd megírom, a gagyihoz képest milyen.
-
Bodz
nagyúr
válasz
osonte #113092 üzenetére
Gyártó, aha. Az USB Savi a DS2-ben.
Hát olyan kicsi és drága kábel. Most erre mit mondjak?
Viccet félretéve, halvány lila gőzöm sincs, hogy milyen.
-
osonte
őstag
Nekem ez a Savitech teljesen új dolod, ez egy most egy gyártó, még soha nem hallottam róla (tudom az én hibám), csak nem értem, hogy milyen részével kötődik a Fosi Audio DS2 DAC-hoz: [kép] .
Amúgy lesz két sztorim, az egyik OFF, hogy hogyan ne barmoljuk szét a filléres DAC kábellel a félmilliós telefon USB-C portját. Ilyen kábelt rendeltem hirtelen, remélem nem rossz választás: [link] !? (héthőn érkezik)
A másik nem OFF, majd írok a DS2 hangjáról (DS1-hez is viszonyítva is), egész sok dolog fogalmazódott meg bennem,
mire írom addigra felét úgy is elfelejtem. -
Bodz
nagyúr
válasz
Elber09 #113088 üzenetére
Szia!
Szerintem először érkezzen meg a fejhallgató, barátkozz vele, aztán lehet ilyesmiről beszélni.
De amúgy biztosan lehet jobb, aztán hogy ez mennyit ér meg neked...
A fejhallgatós topikban pont most van valaki, akinek ugyanazzal a Savitech fejes erősítővel szerelt alaplapja van, mint neked. Egyelőre úgy tűnik, hogy neki a DT 770 Pro 80ohmos változatához megfelelő. Ez nem jelenti azt hogy nálad is így lesz, ez fog kiderülni a barátkozás során. Oké, nem ugyanaz a két fejes, de azért csak rokonok. -
Ear001
addikt
válasz
stellaz #113085 üzenetére
A két erősítő résznek biztos, hogy eltérő a hangja. Az egyiket vagy másikat jobban kiemelve még egyszerű rendszereken, alap autóhifi fejegységgel és külön erősítővel mondjuk, is elég jól lehet játszani a karakterrel, persze a kényelmesen használható tartományon belül. De est magadnak kell kitalálni, ne várd, hogy valaki kívülről megfejtse, hogy neked mi a jó.
-
Elber09
csendes tag
Jó napot,
Segítséget szeretnék kérni.
Nemsokára lesz egy új fejhallgatóm PC-hez, játékra.
Multizni nem akarok, a mikrofon része nem érdekel!
Ami a lényeg, hogy a legjobb hangzást szeretném.
Alaplapi hangkártyám van, és az érdekelne,
hogy elég lesz-e ez ahhoz, hogy "meghajtsa" a fejhallgatót?
Vagy kell-e esetleg külső hangkártyát vennem.
Alaplapom: Asus rog strix b650e-f gaming wifi
Fejhallgató: Beyerdynamic MMX 300 (2. generáció) gamer headsetElőre is köszönöm!
-
stellaz
veterán
válasz
bkercso #113064 üzenetére
Annyit még, hogy mivel ezek aktív sugárzók, ezért mindenképpen preamp módban tudom csak értelmes módon kezelni a hangerőt. A kérdésem, hogy ilyen esetben is azzal járok jobban, ha a monitorok erősítőjét lecsavarom inkább alacsonyabb fokozatra és az előerősítésen adok neki többet, vagy ez meg a dinamika rovására megy?
(mondjuk lehet, hogy már csak biztonsági okokból is érdemes lejjebb csavarnom, ha véletlen rossz helyre kapcsolom a dac 3 állású üzemmódválasztóját , akkor max hangerőn fog elindulni a 2 monitor sugárzó)
-
stellaz
veterán
válasz
-NoVa- #113081 üzenetére
Mondjuk a Cayin oldalán fent sincs (!) ez a cucc, más oldalon meg az írják, hogy:
"The built-in 2000mAh lithium battery offers up to 4.7 hours of playback on a single charge. " Hifigo-n meg semmit nem írnak az üzemidőről.
Ha ezek után a valós idő tényleg csak 3 óra, akkor azért joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor miért nem 3 óra van kommunikálva, egyáltalán miért nincs róla semmilyen gyártói infó a saját oldalukon. -
-
-NoVa-
veterán
válasz
Dorien #113080 üzenetére
Nem azért, mert ne legyen végtelen, hanem. A Korg NuTube forró. Meg zajmágnes, némi fizikai távolságot és árnyékolást igényel minden mástól. Zabál is, na. Csupa kompromisszumigényes dolog. Az akku meg időarányosan nagyobb és nehezebb. Akinek kell sok óra, és ez a cucc, az rá tud aggatni egy powerbankot is, nem rontották el az alap zsebrevágható formátumot. Ez még rápattintható egy magsafe képes telefon hátuljára, nem lóg le, nem irreálisan vastag, és elfér zsebben. Elég sok paraméter együttállása ez, és akkor így végiggondolva tényleg annyira tragédia az a 3 óra, hogy csoportosan oda kell böfögni a gyártó felületeire, hogy ez vállalhatatlan, szörnyű, irreális?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
-NoVa- #113071 üzenetére
A Solid-State mód technikai maximalistáknak szól (alacsony torzítás, magas dinamika).
A Classic Tube mód melegebb, karakteresebb hangot ad, de jóval magasabb torzítással.
A Modern Tube mód kompromisszum: lágyabb hangkép, de kontrolláltabb torzítással.
A 4.4mm balanced output határozottan előnyösebb teljesítményben és szeparációban is.
3 óra üzemidő balanced + tube módban nem gyenge, tekintve a teljesítményt.
-
-NoVa-
veterán
válasz
bkercso #113073 üzenetére
Fene tudja zsebrevágható BT DAC/AMP esetén mi a nagy. A FiiO cuccok (BTR17, Q15) 1 Ohm 3.5mm 1.5 Ohm balanced impedanciával rendelkeznek, ahhoz képest ez, és az RU7 a 0.5 és 1 Ohmmal normális. A DC Elite 0.2 és 0.4 Ohm.
16 Ohmos relatív érzékeny fülessel futnak a legtöbbet, alapzajmentesen kis hangerőn, és hát az A&K SR35 2.7 Ohmos 4.4 kimenetén éjjel sokszor elérem a 160 fokozatból az 1-est lefelé lépkedve a hangerőben, nem tűnik fel, hogy túl halkan hallgatom. Persze ehhez kell a Xelento 2 vagy a G7 extrém felbontása, gyengébb fülesekkel jelentősen emelni kell a hangerőt.
-
exciplite
tag
válasz
bkercso #113069 üzenetére
Jesszum pepi, miket kérsz te tőlem
Van itt egy kedves barátom, aki látott már ilyeneket (régi analóg cuccokat restaurál) elviszem neki, én nem akarok ezzel vacakolni, csak hallgatózni
De nagyon köszönöm a segítségedet és segítőkészségedet!
Erősítő mikor lesz próbálható állapotban? Akörül egy közös hallgatózást is lehetne szervezni a műhelyben nálam. Már félig kész a zsinegesnet, egy délelőtt kellene még a végére. -
-NoVa-
veterán
válasz
bkercso #113070 üzenetére
Apropó, Cayin.
Hisztizik a csőcselék, hogy 3 órát bír csak mérések szerint akkuról 32 Ohmos cuccot balanced módban hajtva full csöves üzemmódban, szerintem meg pont előny, hogy hagytak helyet a hőleadásra a beltérben. Így is jóval nagyobb számokat mértek, mint amire számítottam, de nem irreális specifikációvadászós mértékben. És ha már tegnap téma volt az unbalanced - balanced csatornaszeparáció, itt akad arra is szám:
-
bkercso
nagyúr
válasz
stellaz #113057 üzenetére
Mármint a halkítást oldja meg digitálisan. Szerintem, ha marad 20-22 bitnyi felbontás, nem hallani, de néhányan biztos vitatkoznának. Ha azonban kábelt hajt, akkor kell a kis kimeneti impedancia (akár 1ohmig is számít), vagyis aktív fokozat. Az csak rontani tud szerintem, amennyiben a chip is meg tudná hajtani a kábelt.
Viszont, ha jó minőség kell, akkor a kábel másik végén van a hangerőszabályzó helye, hogy ne a kis jelszint kapja a zajt és mikrofóniát a kábelen.
-
exciplite
tag
válasz
bkercso #113053 üzenetére
Elkészült a CS4397 dac-om v0.1a deszkamodell, holnap lesz a meghallgatás (meg csodálkozás ha valami nem jó és jöhet a hibakeresés vagy projekt temetés). Az output stage Mundorf Supreme Alu és Jantzen Silver Z-Cap kondikat kapott és Gold Lion csöveket. Az Elektris-el tekertettem trafót, elég menő cucc lett. Köszi az ajánlást!
-
bkercso
nagyúr
válasz
-NoVa- #113052 üzenetére
Milyen jó ötlet! Szövet borítás kell még rá és akkor garantált az ESD is!
Audio GD épített még anno szinte minden chippel készüléket; nem tudom, azonosan körítették-e, de voltak, amik feltűnően hasonlítottak.
Én nem vettem észre, hogy top chipek közt lenne akkora diffi, mint top OPÁ-k közt (áramkimenetes chipekre értve), de kevés a tapasztalat ahhoz, hogy ezt ki merjem jelenteni... -
-NoVa-
veterán
válasz
bkercso #113051 üzenetére
A xDuoo XD05 Pro jött anno moduláris kialakítással, csomó opamp modul, csomó DAC modul, aztán az eleve csilliárdba kerülő izére el lehet szórni még sokat. Okos
Viszont érzékeny cuccokkal a magas alapzaja miatt felejtős dolog, így kihagytam anno. 1-2 darab megfordult már az aprón is belőle, nem gyakori.
-
bkercso
nagyúr
válasz
-NoVa- #113049 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy egy kimaxolt (=nem adatlapi) PCM1798-hoz képest mit tudhat hangban, mert az is tud mindent.
Egyszer már tényleg kéne egy cserélhető DAC-modulos DAC-ot építenem és cserélgetni benne a chipet...
Ugyanis a chip az időzítést úgy kapja, vagyis az nem rajta múlik; két szomszédos kimeneti állapot közti beállás (nagyfrekvenciás zaj, ami akár a kvantálási zajnál is fontosabb tud lenni) meg a körítéstől függ, szintén nem a chiptől.
Mindenféle topológiából építettek már jó chipet, ezért is már csak a számháború maradt, de az meddő, mert nem kell 700kHz felbontás zenéhez. -
-NoVa-
veterán
válasz
bkercso #113047 üzenetére
Nem új, vagy nem úgy új. Azért akadt a Cambridge Audio - tól a Luxmanon át sokféle nem chifi gyártó is, aki jó ROHM alapú DAC-ot csinált felsőbb polcos feladatokra is. DAP-ból a Cayin N8 mk2 volt a legjobb, amit hallottam, szintén ROHM alapon, elképesztően átélhető előadást varázsolt az a féltégla. A ROHM donglém szintén extrém jól közelíti ezt.
Persze abban egy 100 Euro-s BD34301EKV chip van, az N8 ii -ben kettő, míg az SMSL egy 17 Euro-s BD34352EKV -t használ, szóval nem kell tőle világmegváltást várni. -
bkercso
nagyúr
válasz
btraven #113037 üzenetére
De hát unbalancednél akkora crosstalk van mint a ház L/R között.
Mekkora? Egy csatlakozó 10-30mohm, a fejhallgató meg mondjuk 30ohm, akkor ez -60..-70dB. Hangfalnál mennyivel hallja halkabban a jobb füled, amit a bal?
Ugyanakkor ez a crosstalk nem olyan torz, mint a NYÁK-vezetéken keletkező.
Egy Hama hosszabbító kábel súlyosbítja a problémát, azzal még jobban tesztelhető.
Na az egész biztos! -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
"Vagy csak nálam van ez a jelenség?
"
Valószínűleg igen. Hifiman HE-R9-én én is azt hittem, hogy valami el van cseszve, mert a Sony MDR-1am2 tök gyári balanced kábelével is az volt, meg másik "2 oldalas" kábellel is lett próbálva, és azokkal még szarabb volt. Csak a gyári unbalanceddal szólt jól. Erre jött szembe, hogy egy oldalassal lehetett volna jó, csak más pin kiosztással, mint a Sony-é, mert ott ennek kellett volna lennie:
TRRS:
Tip - L+
1st Ring - R+
2nd Ring - L-
Sleeve - R-ez helyett:
Előbbi előnye, hogy azt simán tudod haszálni 3 pines 3,5-es jack-el is, utóbbit meg nem. A Hama kábelt meg kimérném, mert nekem volt olyan Hama hosszabbító kábelem, ami megfordította a polaritást.
-
btraven
őstag
válasz
bkercso #112963 üzenetére
NYÁK-ot miért találták ki? Ezen a videón jól látható hogy tök felesleges.
[link]
Csak azt nem értem hogy az ilyen VU méteren van egy bemenet, de hogy kötöm be a láncba ha a DAC-ból megy a fejes erősítőbe a jel majd onnan a fejhallgatóba. Akkor hova tegyem?
Egyébként 2 ilyet is csináltam (NYÁK-kal) anno, de akkor egyszerű volt mert az MK27 line-out-járól ment. Ott nem kellett tovább vezetni a jelet. -
-NoVa-
veterán
válasz
Jah, sokan poénból free crossfeed-ként hivatkoznak a 3.5mm-re. Azért jó kábelnél, jó forrásnál, jó együttállásoknál nem kell mindenáron szar legyen, legalábbis ingerküszöb alatt marad a negatív hatása. A legtöbb mai modern balanced cuccnál nagyon visszafogott a 3.5mm kimenet teljesítménye, ott meg azért nem kell téma legyen ez, mert már a kimenetnél eldől az óriási minőségi lépcső, nem a dróton múlik.
-
Bodz
nagyúr
válasz
t.imi #113030 üzenetére
Ha kell a balanced kimenet, akkor MDA1 vagy DL200. Utóbbiból esetleg a szépséghibás darabok közül valamelyik, ha ez nem zavar. És még az is lehet, hogy a dac részük a jelenlegi erősítőddel is mutatnak valami újat, kellemeset.
-
osonte
őstag
Látom tettél fel egy jó kis FiiO KA11-et, lehet ha én várok vagy hamarabb hirdeted meg, ráugrottam volna.
Végül sok olvasás után és az akciós ár miatt már úton van egy Fosi Audio DS2 (ami végül nem lett kicsi méretre, bár a terv az volt). Ahogy írtam korábban DS1 már volt és az nagyon szépen szólt, de abban ESS chip van. Kicsit félek a dupla CS43131-tól, mert Tempotec Sonata HD Pro-m volt ezzel a chippel és az nekem eléggé elhúzott magasban és egyáltalán nem az a hang volt, amiért külön DAC-ot hallgatnék. Bízok benne, ahány megvalósítás, annyiféle hang és kellemes csalódás lesz a DS2. Ami tetszik benne, hogy balanced kábellel a nagyobb fejesem talán meg tudja hajtani, 32 ohm-nál 510 mWatt. Remélem egy hibátlan példányt kapok és a telefonommal is barátságban lesz. Amennyiben minden rendben, akkor írok róla pár sort. -
Bodz
nagyúr
válasz
t.imi #113026 üzenetére
Az fajta a közép-magasban, magasban nagyon energetikus, csillogó hangzás amire az eddig olvasottak alapján szerintem vágysz. Kezdjük viszonylag olcsón. Megpróbálnám megbeszélni vele, hogy adja külön a dac-ot. Vagy akár az egész pakkot is veheted, ha nagyon kísérletező kedvedben vagy.
Nyilván nem minden Sabre dac ilyen, most csak a te esetedre koncentrálok. -
Bodz
nagyúr
válasz
t.imi #113023 üzenetére
Tudod milyen az a kissé pejoratív értelemben vett Sabre hangzás? Lehet arra vágysz? Elképzelhető, hogy csak egy dac cserével megoldódhat a dolog.
xDuoo DM-01. KELL. Már de azonnal.
-
t.imi
addikt
válasz
stellaz #113020 üzenetére
Nem mondom, hogy lenne kedvem tuningoltatni
Aztán ki tudja, még ez lehet árban a legkedvezőbb.
MFA nem jön szembe minden nap, mire megkotlom el is viszik.Bodz, nem is arról van szó, bőven van tartalék benne.
Szeretnél valamit a jelenlegi dac-amp páros helyett (vagy mellé) amivel -hogy is mondjam- élénkebb lesz a 2 planár?
Pont ezt szeretném, igen. -
Bodz
nagyúr
válasz
t.imi #113019 üzenetére
Nem hiszem, hogy arról lenne szó, hogy az erősítő ne tudná meghajtani a fejeseket. A Topping a maga kategóriájában egy szörny.
Most akkor tulajdonképpen mi a cél? Szeretnél valamit a jelenlegi dac-amp páros helyett (vagy mellé) amivel -hogy is mondjam- élénkebb lesz a 2 planár? -
-NoVa-
veterán
válasz
Dorien #113017 üzenetére
Kinek mi. 80-as évek mastereire a Koss Porta Pro-t jogosan imádják (vagy épp a KPH30i-t Grado padekkel), korrekt meghajtás híján, vagy a planarosan fémes határon billegő magasokat nem szeretőknek az FT1 klasszik papírmembránja is bejön sokaknak, vagy épp a Grado SR60x a szellőssége miatt, minden technikára akad otthonos zenei műfaj, és forrás.
-
stellaz
veterán
válasz
t.imi #113019 üzenetére
Nekem az iFi ZenDac V2 nem boldogult a HE400SE-vel. Nova tuningja előtt határozottan utáltam az általad is említett össze vissza minden irányból szól minden dolgokért. Aztán ez móddal már ok lett, a magasak és a terek meg egy dupla réteg fátyol alatt voltak (és torzított közepesen nagy hangerőn), amit az MFA2 pöpecül megoldott, a K9 pedig kicsit tovább menve, a mélyeit is elsimitotta szépen.
-
t.imi
addikt
válasz
Valkűr #113015 üzenetére
Nem kevés, tompa, fátyolos. Illetve annak hat 490pro/560s képest. Főleg, hogy méllyel sincs agyonütve.
Hallgatható, mert sok hónapja meg van, 490 után jött a flash és az FT1 pro sem szól ahogy vártam. Emiatt jutottam a talán ez topping páros nem az igazi planárhoz következtetésre .50 fölött simán nálam is hiba a rendszerben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dorien #113017 üzenetére
Csak egy példa, haverom hozzájutott olcsón egy Bang and Olufsen, akkori új árán 120e forintos fejhallgatóhoz. Én felmentem hozzá az akkor 34e forintos Audio-Technika M40X-el, aztán mindkettőt megjárattuk tisztességes erősítőről. Nem tudtunk győztest hirdetni, mindkettő fasza volt...
Aztán valamivel később a drága B&O fejes úgy járt, hogy a szivacs része teljesen szétmállott, a cég (és más sem) árult hozzá pót szivacsot, hogy inkább vegyél új fejest tőlük... Az M40X-em szivacsa is megadta magát pár évvel később, de abban az árkategóriában ez még belefér és hozzá kapni pót szivacsot ötezerért...
-
Valkűr
addikt
válasz
t.imi #113013 üzenetére
Érdekes mert hozzam mikor megjött a 400Se a magasa tűnt soknak és kiabálósnak, harsogósnak, de kevesnek semmiképp. Nálam a hangjában a megváltást a Fiio K9 hozta, meg kapott egy szimmetrikus kábelt ami szintén Fiio. Ezzel a kombóval egy csepp előrelépési vagy cserélgetési kényszerem nincs bennem, pedig elég sűrűn szoktam cserélgetni a cuccaim. Nem állitom, h nincs jobb hang, csak nem mindegy miből kapok annyi pluszt, h megérje a jóval magasabb árat kiadni érte.
volt egy iBasso DC06 Pro dongle dacom, az nem tudta rendesen hajtani a 400SE, de azt ment a levesbe majd később jött egy Aklaim PD6 amivel meg kiválóan szól, pedig nem ehhez szántam. Nyilván nem lett olyan mint a K9 esetében, de messze jobb mint az iBassoval volt. Mar csak viszonyítás képpen. -
t.imi
addikt
válasz
stellaz #113010 üzenetére
ez igaz. Néha komoly közelharc megy.
Dorien, Hd490 prohoz képest nekem messze nem hozza azt a hűb+ érzést.
490 használtan vettem X óra üzemidővel. Bedugtam és nem hittem el, hogy így is szólhat valami. Csecsemőnek minden vicc új.
Fülem hozzáért a hangszóró rácshoz ami eléggé zavart...
Ft1 begud, oké, az 0km-el. Jó, jó. Ez bal fent szól 9 óránál, az jobb lent 14 óránál. Hol a wow?Nem egy kategória a 400se-vel, sem az 560-al, az 560s számomra emészthetőbb közép és magas tartományban.
Megszokni meg tudom, fejes cserénél jön a jéé érzés.Kraft tuti elég, főleg az FT1 pro-nak.
-
Dorien
veterán
válasz
t.imi #112998 üzenetére
"Vettem egy FT1 pro-t és ez sem csillog úgy, ahogy a tesztek írják, majdnem ugyanaz a kissé lapos, tompa közép és magas mint a Hifimannal. Tér van, harsogó hang nincs."
Tompa közép és magas egy HiFiman fejessel?
Le sem írom, hogy hány HiFiman fordult már meg nálam, de ez egyikre sem volt jellemző.
"Ez a két Topping vas ezek szerint nem igazán alkalmas planár fejesek hajtására, jól gondolom?"
Az L30 II nem egy gyenge erősítő. Saját tapasztalatom mondjuk nem volt vele, de pl. az A30 Pro kifejezetten jól hajtja az áraméhes planárokat.
-
stellaz
veterán
válasz
PuMbA #113003 üzenetére
hmmm így próba híján akkor azt kéne eldöntenem, hogy egy esetlegesen kevésbé tetsző dac + mélynyomó az többet ad-e az egyenlegben, mint a stabilan jó K9, de mélynyomó nélkül.... nagy kérdés az előerősítő mód is, mióta az iFi zendac v2 estén csodálkoztam, hogy hogy a francba lehet ilyen minőség romlás a sima line outhoz képest.
-
t.imi
addikt
válasz
stellaz #112999 üzenetére
Hi gainon számomra normál v magasabb hangerőn sincs az a hű érzés a 400se-n sem. Papíron elég erős a kombó, hogy kihajtsa.
De nem is mélyel van a fő gond a planárokon, Ft1 pron mondjuk már már soknak is érzem alap EQ-val is. 400se meg a kanyarban
Biztos másképp van hangolva a 490, nem is kérdés. Az shp9500 is világosabbnak érzem, pedig az kapott utángyártott párnákat, azóta sokkal erősebbek a mély hangok.Zoliee még bejáratós, ha kell járatni egyáltalán. Egyik tesztben az írták, hogy nem változott a hangja 80-100 óra után se.
1 hete van meg, kb 5x isotek + ~10 óra zene és játék ami belekerült. -
PuMbA
titán
válasz
stellaz #112993 üzenetére
Értem. Nekem ugye E50-em volt, de ez a Topping vonal sterilebb, analitikusabb és érdesebb hangzású, legalábbis USB-ről, én arról nyomattam. Nem tudom, hogy ez neked bejön-e. Nekem is JBL 305-öm van, de még a régebbi verzió, mert 10-11 éve vettem, de hallottam ezt az újat, 90-95%-ban hasonlóak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra