Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
osonte #113283 üzenetére
De tényleg semmi garancia, hogy az új dac nem fog ugyanúgy pattogni. Pláne ha eddig mindennel csinálta a Honor.
Teljesítményben nincs olyan óriási különbség a KA15 és 17 közt. Mondjuk nyilván segítség, hogy használhatsz külső tápot, tehát akár szigorúan elméletileg megoldás lehet az FT3 problémádra. Kivéve ha nem...Nem nagyon találtam olyat, hogy bárki ezt a dac-fejes párost használná.
Esetleg vehetsz csak egy fejes erősítőt a KA15 mellé, ha épp nem telefonnal használod. Kicsit fél megoldás, meg úgyis cserélni fogod, de az biztosan megoldaná a gondod. -
exciplite
tag
válasz
-NoVa- #113294 üzenetére
Érdekes téma ez a streaming... a szolgáltatókkal sokat bíbelődtem pár éve, próbálgattam párhuzamosan őket. Apple-Tidal-Amazon-Qobuz kvartettel nyüszögtem, az Apple érdekes jószág, pl. Mac-eken nem tudja a bitrátát csak 3rd party progival váltani a dac. Amúgy nem rossz, kicsit fura azért. Tidal ezt megugrotta, de anno MQA képes dac hiányában hát nem volt meggyőző. Amazon na az maga a katasztrófa volt akkoriban, az app az kb kuka volt, a webplayer értelmesebben működött, szintén nem tudott exclusive lejátszást, nem tudom ez azóta változott e, de integrálhatósága se ismert előttem (roon, volumio, bármi), de a minősége amúgy meg jó volt. Qobuz meg a Roon integrálhatóság miatt mindent is vitt. Gondolom ők a piacon a legkisebbek még mindig, de ha jól tudom csak nekik van hi-rez minősítésük. A Grand select-ek stb. stb jók. A library mérete az nem a legnagyobb, bele lehet futni olyanokba hogy nincs. Apple meg az ellenkezője, a minden is + a végtelenmeg1, a friss popfogyasztóknak szvsz tökéletes főleg az epül telcsi+airpod kombóba. Na jól elmolyoltam itt magamnak
-
-NoVa-
veterán
válasz
s4tch #113292 üzenetére
2021 óta szép lassan tizedelte le az Apple music és az Amazon, a felhasználókat, hiszen ott az alapcsomagban járt a lossless streaming, ami a Tidalnál feláras volt. Az árcsökkentés 2023-ban indult lépés volt náluk, a kisebb régiókhoz, mint mi, egy év csúszással jutott el a csomagösszevonás. Azért csökkentettek, mert egy majdnem 1%-os piaci részesedésről 4 év alatt 0.5%-os piaci részesedésre csökkent az előfizetők száma, mindezt egy olyan időszakban, amikor a Spotify 32%-ról 36%-ra nőtt, az Apple duplázta az arányát, az Amazon Music a semmiből 24%-ra jött be, és még a régen Google Play Music néven futó Youtube Music is felmászott 6%-ról majdnem 7%-ra.
Elég nagy befektetői pénzkivonás is megy a háttérben, mert nem néz ki jól a 2-3 millió előfizető egy 268 milliós Spotify előfizetői szám mellett... Pedig kár lenne érte. Mind az ajánló minősége, mind a GUI, működési stabilitás mellette szólna. -
Ribi
nagyúr
válasz
-NoVa- #113289 üzenetére
"őszinte mérnöki precizitással beszélnek a formátumról, az égvilágon semmi bajunk nem lett volna vele"
Hogy mivan?
Csak ezzel van a baj. Pontosan hogy azt hazudták hogy lossless, meg szipiszupi meg minden. Ezzel szemben viszont csak szarabb lett amit átkódoltak mint volt.
Megsúgom, az hogy felkonvertálsz egy filet pedig nagyobb mint az eredeti. Bármelyik DAC ugyan úgy megteszi a felkonvertálást on da fly és még csak a kiindulási méret sem lesz nagyobb.
MQA sajnos feketén fehéren egy átverés, egy scam, egy fertő. Nincs árnyalata. Bármi mást hozzáírsz az halucináció és baromság. -
-NoVa-
veterán
válasz
osonte #113283 üzenetére
KA17-et ugyan nem hallottam, de sok a közös a BTR17-tel HW szinten is. Ez utóbbi desktop módban egész szépen összekapta magát ahhoz képest, hogy mennyire apróság. Azért egy DAP vagy méretesebb, vastag telefon méretű portable cucc mellett meghallani, mikor van elég kapacitás a nagyban, és mikor erőlködik a pici.
Akad FiiO ESTICK néven a KA17-hez powerbank, meg tok is, ami így egybecsomagként csinál belőle hordozható kis erős izét, ilyenkor max a melegedésre lehet némi panasz. Ezt nem tudom visszaigazolni, a BTR17 jobb hűtést kapott már a drótos előd hibáiból tanulva.
K11-eket felejtsd el, azokban nagyon lapos, erőtlen hangú erősítő van. Ízlés szerint ha asztali, akkor a Topping DX5 ii is jó, ha hordozható, Topping G5, FiiO Q15, vagy XDuoo XD05 Plus2. Ez utóbbinál balanced kábelekkel sem kell vesződnöd, és single ended is lead 215mW-ot 300 Ohmra, amit a Topping balanceden. A Q15 340-et Ultra-High gainen balanceden. Egyik sem desktop teljesítmény, csak végtelen sok lehetőség mérlegelni, mi kell neked
-
-NoVa-
veterán
Olvasd el újra, de most elgondolkodva, ne fekete-fehérként nézd. Igen, veszteséges, artifactokkal, mint minden veszteséges tömörítés, másfelől viszont néhol képes volt túlmutatni az amúgy veszteségmentes, de más szempontok szerint szűkebb határokkal rendelkező FLAC tömörítés keretein. Nyertünk is azzal, hogy kikerült egy tétel a licenszköltségekből (gondolom neked sem lett olcsóbb az előfizetésed ettől, ahogy senki másnak sem, mert a fizikailag nagyobb FLAC fileok tárolása, hostolása elviszi ezt az árkülönbséget), vesztettünk is azzal, hogy jópár, fantasztikus minőségű felvételt csak 386 KHz MQA-ban, meg 44KHz CD minőségben adtak ki streamre.
Persze, ha nem egy véresszájú marketinges hazudja le a csillagokat a cég arcaként, hanem őszinte mérnöki precizitással beszélnek a formátumról, az égvilágon semmi bajunk nem lett volna vele azóta sem, streamre ugyanúgy jó volt, mint a flac. DAP-on, offline tárolásra flac/DSD párti vagyok én is, bár akad olyan flac albumom, amiben van MQA stream is, és a DAP dekódolja, na ilyenkor válik még színesebbé a világ. -
s4tch
veterán
válasz
bitrograde #113284 üzenetére
Ez az enyém volt, évekig hallgattam róla mindent. Az eladása indította a hifibogarat.
-
s4tch
veterán
válasz
-NoVa- #113281 üzenetére
Röviden: az esetek döntő többségében a felvétel, a master számít, nem a felbontás. Az MQA pedig semmit nem tett hozzá a 768-as flachez - csak az akkora böhöm nagy fájl, hogy nehézkes terjeszteni.
Egyébként archive-on még el lehet érni a 2L test bench anyagait. Ott 24/352.8 volt a maximum. Egymás után hallgatva sem könnyű bármi különbséget megállapítani az egyes anyagok között.
-
osonte
őstag
Bocs, már megint kérdezek. Két napom van még FiiO KA15-re, hogy cseréljek valamire. A telefonon szépen szól-na, de most éjszaka is hallgattam, 2 órát kibírt pattogás nélkül és utána meg a 3-ik órában szinte minden számnál volt egy halk pattanás, szóval nem felhőtlen az öröm, de vélhetően a Honor telefonom a "fő" gonosz, mert eddig minden DAC ezt csinálta, másik telefonon/laptopon tökéletes. Így mobilos zenehallgatás nem 100%-os, de akkor jól van Windows alatt nem csinálja, de ott meg az FT3 350ohm-os fejhallgatót hallgatnám (nem a mobilhoz való fülest) és ott érzem, hogy alul van hajtva, talán már 10-20% plusz is segítene. Most még tudnám cserélni KA17-re, az külső tárpról hajtható és simán 10-15%-al erősebb, ami lehet pont az ami hiányzik és még ha csillagok állása úgy lenne, akkor lehet a Honor telefonommal is megbarátkozna, mivel teljesen más a felépítése. Vagy esetleg K11 / K11 R2R-re asztali cuccra tudnám cserélni, de azt kb kilőttem az eddig olvasottak alapján, mert pl.: nincs elég mélye , na most pont az tetszik az FT3-ban, hogy rendesen tud zúzni mélyben, de ha gyenge az AMP része vagy legalábbis nem jó a minősége (még ha mWatt szerint erősebb is, mint a KA17), akkor megint nem vagyok előrébb. Talán a K7 lenne ami tuti meghajtaná a fejhallgatót, de olyanom volt, szerintem pl. a KA15 szebben szól, a K7 szárazabb, de abban van erő, az nem kérdés. Illetve az már 100 ezer Ft és most jön lassan a Topping DX5 II, ami 300ohm-nál 990mWatt teljesítménnyel mindent lesöpör, lehet arra kellene gyűjtenem... Röviden megérheti a KA15-ről a KA17-re vagy valamelyik K11-re a csere? Vagy hagyjam most és gyűjtsek a Toppingra?
-
-NoVa-
veterán
válasz
bkercso #113280 üzenetére
Sok faktoros. Zenére minden is elég, most is, atmoszférateremtésre, minél pontosabb valóságillúzióra tud jól jönni a végtelen felbontás. Anno talán lapalapának mutattam még a Gryphonnal, a sok elektrosztatikus driveres in-ear cuccommal, hogy mire képes egy egyszerű zsebrevágható portable lánc MQA-val stadion méretű hangtérrel, nem fintorgott :)
Ez persze néhány, minőségorientáltabb stúdió termékeire igaz, nem a 44KHz 16 bit MQA-kra. Azoknál mindegy, vagy néhol javult a flac miatt az elérhető kiadás. Mindenre van példa, ellenpélda, kivétel. Hallottam álleejtős hangú CD-ket jó rendszeren, szar, felscalelt DSD-ket is, de pl Daft Punkból pont egy vinyl rip DSD album szól nálam a legjobban, ahogy Queenből, Pink Floydból is teljesebb a DSD256 a flacnál. Hallani könnyebb, mint megfogalmazni.
Estére szóljon mégis egy remekül sikerült flac.
-
osonte
őstag
válasz
-NoVa- #113274 üzenetére
Köszi! Akkor ez a Google sara. Pedig nálad az egy igen komoly cucc és ezekszerint ott sem megy natívan a Tidal bit perfect módban, csak UAPP-val.
Sonja (bocs telefonon írom, itt nehezebb linkelni): Igen azt tudom, hogy az MQA már nincs, csak gondoltam, hogy mivel volt teljes támogatás a KA17-en, ezért jobban kezeli a Tidalt, de akkor nem...
-
osonte
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy aki dongle DAC-al hallgat zenét Androidon és Tidalon, senkinél nem követi a DAC a zene felbontását (Tidal 44.1kHz - DAC 48kHz): [kép] ?
Régen úgy emlékszem működött, amilyen a zene volt, a DAC is váltott olyan módba, illetve PC-n szépen működik. Még a Fosi Audio is váltott a telefonon, de a KA15 sem Honor, sem Xiaomi telefonon nem vált, fix 48kHz. Lehet, hogy a KA17 jól működne, mivel az tudja az MQA-t?
Előre is köszönöm. -
btraven
őstag
Myth debunked! [link]
Sokol rádióban is van kimenő transzformátor, nemcsak a méregdrága elektroncsöves erősítőkben. Ugye hogy audiophile volt a Sokol? -
osonte
őstag
Az nálam a YouTube, illetve filmnézés, meg persze a hangszeres/éneklős zenék. Bár most élvezem az elektronikus zenét a gyors filterrel, mert gyorsabban lecseng a mély, olyan mintha így kevésbé erőlködne a KA15. Tudom írtad, hogy könnyen hajtható fejhallgatót vegyek.
Megpróbáltam, de az nagyon nem szólt jól...
-
osonte
őstag
Szoktál váltogatni a filterek között? Valaki azt írja nem hall különbséget, de iszonyat eltérések vannak. Valamelyik Tidal-on szól kifejezetten jól elektronikus zenén a pontszerű ütéssel rendelkező mélyekkel és ércesebb effektekkel (pl.: FAST-PC), de az meg YouTube-nál egyéb zenéken hallgathathatlan, éneklős számoknál (oda meg a lassabb filterek illenek). A kis fülesem meg a NOS filtertől szárnyal (mondjuk az meg a fülemnek fárasztóbb, másnap érzem). Érdemes kapcsolgatni, mert egész más élményt lehet kihozni, ha váltogatva van. Persze lehet Te már ezen rég túl vagy, csak nekem új.
.. Közben pont Neked írtam. Tetszik a Topping és az ára sincs elszállva, meg erő is van benne.
-
Bodz
nagyúr
válasz
osonte #113264 üzenetére
Figyeld a teszteket majd a DX5 II-ről.
-
Dorien
veterán
válasz
Polllen #113266 üzenetére
Persze ez nem azt jelenti, hogy "gyengébb" cuccokkal nem is érdemes kísérletezni. Nálam most egy iBasso DX170 hajtja SE kimenetről döbbenetesen jól a 300 ohm-os HD580 Precision-t. (Jön már a digitkábel, hogy kipróbáljam csak digitális futóműként.) Szerintem a HD660S2 sem lehet sokkal nehezebb eset. A kis impedanciás planár talán valamivel keményebb dió a mobil eszközök amper limitáltsága miatt...
-
osonte
őstag
válasz
bkercso #113263 üzenetére
Köszönöm!
Most sajnos nincs más, amire rá tudom kötni. Viszont gyűjtök rá, majd egyszer megírom, ha eljutok odáig. Könnyen hajtható fej/fülhallgatónál nincs ez a jelenség, ott lehet nagy hangerőn is hallgatni és nem veszít az erejéből. Most beállítottam a megfelelő hangerőt, ahol a legtöbb részlet megvan, de még bírja a DAC/AMP.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a témát, nem jött ki mostanában valami olyan hordozható dac-amp 100k-ig, ami nagyjából elbír mondjuk egy Hifiman Edition XS vagy Sennheiser HD660S2-vel?
Még mindig a listám tetején a DC07pro van, de ahhoz inkább vennék Sennheiser HD550 vagy Grado SR325x-t, mint a fentieket, pedig nagyon kipróbálnám őket.
-
osonte
őstag
Amikor azt érzem, hogy 40%-on nagyobb a mély, mint 50%-on, főleg az alja (nem torzítani kezd, hanem fogy a mély) és minél magasabb százalékra megyek (60-70%), annál jobban dominánsá vállik a magaskiemelés, míg halkabban a magas a helyén marad. Elvileg a DAC-om az ajánlott teljesítmény kb 65-70% át tudja a minimum javasoltnak, amit írnak a fejhallgatóhoz. Jól érzem, hogy ez a jelenség a fejhallgató alultáplálásának következménye? A FiiO KA15-el: [link] hajtom a FiiO FT3 350ohm-ot: [kép] . Természetesen asztali módban van a DAC és balanced kábellel van a kettő összekötve.
Köszönöm! -
osonte
őstag
válasz
bkercso #113259 üzenetére
Érdekes, hogy a Honornál nem figyelnek erre, mert csak az ő telefonjaikkal tapasztaltam. Főleg az utóbbi 2évben, előtte még volt beépített DAC a mobiljukban. Azóta ezekszerint ennyire elengedték a vezetéken zenélést... Sokat cserélgettem telefont, a többi márka rendben van. Zenére nem Honor telefont kell venni, nekem már késő.
-
bkercso
nagyúr
válasz
osonte #113249 üzenetére
Valszeg nem tartják a megadott hullámimpedanciát belül végig, talán a csatlakozó vagy a szalagkábel nem 90ohmos, ezért pattanhat, amikor bithiba keletkezik. Azért pattanhat ugyan ott, mert adott módon kell jöjjenek a bitek, hogy bithiba legyen... Ld. fish eye diagram és ami mögötte van.
-
osonte
őstag
válasz
btraven #113252 üzenetére
Én küzdök a Honorokkal és lehet a szoftver, mert a YouTube mellett csak Tidal-t hallgatok, ott nem csinálja, de az meg amennyire lehet kihagyja a rendszer audio szoftveres részét, ott nem is enged semmit állítani (pl.: eq). Amúgy van Neutron és Poweramp is megvásárolva, de már nincs zeném, ami le lenne töltve fájlként.
A legjobb hangélményem még Redmi Note 4-el volt (telefonos területen), egyedi rommal és kernellel, amit kifejezetten zenére csináltak. Hangfalas rendszert hajtott egy 1985-ben gyártott japán erősítőn, ami teljesen át volt alakítva, gyakorlatilag az erősítő kapta közvetlen a jelet és az elölapon a hangerőállító működött csak, minden kondi Elna Silmic II-re cserélve...
Nem véletlen a DAP-ok drága ára, a szoftver is csodákra képes.
-
-NoVa-
veterán
válasz
Don't Panic #113250 üzenetére
Danke. Amikor épp mérés vs hallás a téma, ezt szoktam hiányolni az önmagukban semmitmondó számok és gráfok mellől. Elvégre zenét hallgatunk rajtuk azt hiszem.
-
-NoVa-
veterán
válasz
ferzoli #113251 üzenetére
Hajjajj, ez mindig a legnehezebb kérdés. Az RU7-et könnyen ki tudom ejteni, de hogy az Elite és az RU9 között...
Az Elite minimalista. Nincs kijelző, beállítás, bédugod, mén, ennyi. Nincs akku, nincs firmware nyűg, cső sem, hő sem, feleakkora sincs, mint a Cayin, és nagyon fájna elengedni. De... szeretem a playback control gombokat, DAP-szerűbbé teszi a felhasználást. Amióta a Spartant eladtam, hiányzott a cső, ilyen formátumban ez nekem telitalálat. Akad sokféle JAN csöves hordozható cucc már, de az érzékenyebb a mozgásra, EMI-re, ütődésekre, míg a Korg etéren jobb megoldás.
Szóval ma épp az RU9-et választanám, de 1-2 hónap múlva érdemes újra megkérdezni. Ha akkor is ilyen nehezen döntök, ezek tényleg egyformán jók. -
btraven
őstag
válasz
osonte #113249 üzenetére
Nálam soha nem volt pattanás semmilyen DAC-kal. Redmi Note5 UAPP lejátszóval. Olyan van nagyon-nagyon-nagyon ritkán hogy megakad a zene egy pillanatra mert az okosteló processzora valami mással foglalkozik éppen.
Valami dedikált lejátszó szoftvert használsz mint UAPP, Hiby, Neutron stb? De ha Youtube akkor gondolom nem, és akkor keresztül megy az android belső hangkezelésén, ott meg minden előfordulhat.De lehet az is jó, én most rászoktam az okosteló fejes kimenetére, mert bizonyos helyzetekben csak az elérhető. Tökéletesen működik. És az a vicc hogy az olcsó "bazári" füleseket meg is tudja hajtani. Azok ilyen igénytelenek. Persze a HD6xx alatt összecsinálja magát.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
-NoVa- #113243 üzenetére
Ez a beszámoló messze több, mint egy eszközértékelés. Ez egy személyes zenei élmény, amelyen keresztül a Cayin RU9 egy egyedi, karakteres és szerethető darabként mutatkozik meg. Az alapján, amit írsz, ez az eszköz nem csak jó, hanem inspiráló. Ami pedig tök jó, ahogy el tudod különíteni a technikai és érzelmi komponenseket, mégis úgy kapcsolod őket össze, hogy egyik sem szenved csorbát. Ez a fajta írás inspirál másokat is jobban figyelni arra, mit hallanak.
-
osonte
őstag
válasz
btraven #113248 üzenetére
Nekem a Honor telefonok ilyenek (200, 200 Pro, Magic 7 Pro), Fosi Audio DS1 / DS2 / FiiO KA15 DAC-al és még vettem ddHiFi kábelt is 8 ezerért, de nem szabadulok a halk pattanásoktól, YouTube alatt itt-ott befigyel, már azon gondolkodok, hogy a felvételeken van? Mivel ha visszatekerem ugyanott pattan. Lassan megszokom. A Xiaomi magasabb kategóriánál nem emlékszem ilyenre, még a beépített DAC-al sem. Zenére nem a Honor telefon a nyerő, de amúgy meg nem adnám el, mert mint telefon szuper. A saját hangszóróin meg a legjobb hangú és leghangosabb telefon a piacon, két hatalmas egyforma hangszóró van benne és berezeg az asztal a telefon mélyétől, jobban szól mint a fél milliós laptop, csak valamiért az USB kimenet nem sikerült.
-
-
lowzor
veterán
Befosott a DL200 sajnos a preamp-al is.
Egyszer csak megáll a zene, egy rohadt hangos sercegés, és onnantól nincs hang, amíg újra nem indítom. Hibás lehet? -
zoltanz
nagyúr
válasz
szaki58 #113220 üzenetére
R2r esetében kell egy minimim minőség sebesség.
Pl Caiyn Ru7 esetében:
128 precíziós vékonyréteg-ellenállásból áll, 0,1%-os pontossággal és 25 oldal/perc sebességgel.Fizikai topológia is számít, 1 bites, valamint nagy hangsúly az interpolációkon ahogy hibajavító algoritmusokkal reprodukálják mi lehetett az eredeti forrás
-
btraven
őstag
-
PuMbA
titán
válasz
lowzor #113232 üzenetére
Ez így rossz. Jelzi is pirossal a grafikonon és a Peak Gain értéken az Equalizer APO, hogy 0db fölé nem mehetsz
Ha ki akarsz emelni, akkor a legjobb úgy megcsinálnod, hogy a 40 és 63Hz-en kívül mást lenyomsz mínusz 5.4dB-lel. A 40 és a 63Hz pedig marad nullán. Így lesz a legkevesebb torzításod.
-
lowzor
veterán
Sziasztok!
SMSL DL200-zal lenne egy kis problémám:
Néha eljátssza, hogy először elkezd pattogni a hang, majd olyan zúgásba kezd, hogy kiszakad a dobhártyám, ezután teljesen elmegy a hang, csak az újraindítása segít. Mind a fejes kimeneten, mind a line out-on csinálja. Próbáltam, hogy töröltem a driverét, de úgy is csinálja. Mi lehet vajon a gondja?
Az EQ APO fut a háttérben, az zavarhatja be? Az nem lenne jó, mert szükség van rá. -
válasz
allnickused #113226 üzenetére
Csak tanítalak hogy jobb ember legyen belőled, kérlek vedd okulásként
-
Dorien
veterán
válasz
szaki58 #113218 üzenetére
A DX170 is fantasztikus kis cucc. A HD580 Precision úgy szól vele, mint semmi másról.
Eddig nem nagyon értettem, miért vannak istenítve ezek a Sennheiserek a középorientált hangzásukkal meg a lagymatag mélyeikkel. Hát itt erről szó sincs: minden a helyén van kellően élesen, lágyan, feszesen, finoman, mikrorészletességgel, folyik a zene belőle...
-
válasz
allnickused #113216 üzenetére
Ha nem tetszik valakinek a stílusa, fizess elő prémiumra és rejtsd el a hozzászólásait, ne kritizálj olyan hozzászólásokat amiket nem neked szántak
-
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
szaki58 #113218 üzenetére
Szeretni lehet mindent a maga helyén, a maga idejében. Ez a Cayin is talán csak addig lesz a kedvenc BT forrásom, amíg nem jönnek ki egy R2R vagy ROHM DAC-os változattal ugyanígy Korg csövekkel, de addig rengeteg kellemes órát fog futni. A FiiO-k meg mehetnek, pedig egyik sem rossz, csak nem képesek ilyen decens életteli hangra.
-
szaki58
aktív tag
válasz
Dorien #113141 üzenetére
Kicsivel több, mint két hete használom a DX180-at. Eszméletlenül jó hangminőség! Nagyon együtt van az SR3-al. A héten érkezik hozzá egy Hifiman Svanar is. Kíváncsi vagyok, mert sok jót írnak róla.
Ezzel a DX180-al kellett volna kezdenem a sok-sok hülyeség helyett (iFi, Topping...), de akkor még nem volt. -
Dorien
veterán
válasz
allnickused #113216 üzenetére
A tiedét el is rejtem, abban biztos lehetsz.
Liszi normális is tud lenni, de tőled eddig tényleg csak a rosszindulatú ironikus kötekedésre tellett. Goodbye.
-
válasz
stellaz #113212 üzenetére
"Rendkívül vidám hely"
Itt is akad "humorforrás" bőven. Csak te ezen szocializálódtál, és az ittenit jobban viseled, ennyi a történet.
Egyébként szerintem is hülyeség volt ilyen szinten belemenni megfogalmazások értelmének boncolgatásába, te nem szolgáltattál rá szélsőséges alapot. De lássuk be, a megfoghatatlan hifista süketelésre van ám példa jócskán.
-
stellaz
veterán
Betévedtem a műszaki hifis fórumba. Rendkívül vidám hely
-
-NoVa-
veterán
válasz
Dorien #113210 üzenetére
Ezzel a DAP felőli vége megoldódik, utána meg ízlés szerint akad választék.
-
Dorien
veterán
Köszi mindenkinek!
3 féle mód között választható a 3.5mm kimenet: Power Output / Line Out / SPDIF
Ez lesz, mert így az D30 Pro USB csatlakozás marad a PC-vel, a DX170 meg közben tölthető USB-ről, ahogy NoVa írja.Ehhez milyen kábelt javasolnátok 10k környékén kb. 1m hosszban?
Pl. Cordial + Adapter jó lehet? -
Dorien
veterán
Egyelőre csak érdeklődés szintjén kérdezném a nálam tapasztaltabbaktól:
Milyen csatlakoztatási lehetőségeim vannak, ha az iBasso DX170 DAP-ot digitális futóműként szeretném használni a Topping D30 Pro + A30 Pro stack-kel?
Kíváncsi lennék, miben más a hang, ha csak az AMP vagy a DAC + AMP lecserélődne az asztali rendszerre.
Illetve ez hogy működik? Továbbra is a DX170 Mango Playeren indítom a zenelejátszást és az AMP vagy DAC + AMP minden kérdés nélkül fogadja a jelet? (Eddig csak Windows10-es PC-vel használtam őket.)
Előre is köszi!
-
osonte
őstag
válasz
Dorien #113200 üzenetére
Ez az éves kvótám kb, csak most egyszerre sikerült, minden más helyről van szerencsére.
Gzula[HUN] #113199 Igen, igazad van. Kérdés a moddingolt fejhallgatóm eladható -e és ha igen mennyiért, 10-20 ezerrel még megtoldanám, de legszivesebben várnák pár hónapot és akkor a drága fejhallgató beleférne részletre, azt akkor nem egy évre venném, hanem több évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!