Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
Szerintem inkább várok és valami nem olcsó kellene, persze jó lenne hallani, de egyre több helyen nem lehet elállni 14 napon belül fejhallgatóra sem. Most egyszerre 4db 14 napos elállásban vagyok, mert kb mindennél dupláztam az összeget és az lett a megfelelő a számomra... Most egy kicsit sokat költekeztem, az olcsó a 40 ezerig, de vannak igények és amik tetszenek/izgatják a fantáziám, azok 120-180 között vannak inkább...
-
Bodz
nagyúr
válasz
btraven #113190 üzenetére
Abszolút semmit sem fogyaszt telóról? Most azon elmélkedek, hogy tényleg működne-e, ha azon a kábelen egyáltalán nem menne táp. Gondlom barbár módon simán megoldható, el kell vágni a táp szálat. Esetleg leragasztani a dugóban, ez type-c-nél szívás. Vagy vehetsz egy kapcsolós hosszabbítót/kábelt. Talán az kevésbé kellemetlen az állandó dugdosásnál.
Szerk: A pofátlan... A hátád mögött, sunyin csinálja.
-
osonte
őstag
A FiiO KA15 nehéz helyzetbe hozott, fórumoztam kicsit és beállítottam a Class AB-t (előtte Class H-n volt) és a filtert meg NOS-ra tettem: [kép] . Akkorát mutatott a kis JBL fülhallgató, hogy nyugdíjba küldte a nagy nyitott fejhallgatómat, pedig elkezdtem megint moddingolni: [kép] , de olyan meszze kerüt tőle, hogy amit egy éve minden este szerettem hallgatni, azt most nem akarom, nem tetszik... A kis JBL füles olyan élményt adott, mint amikor az első planárom lenyűgözött (Hifiman Edition XS), persze ez nem azt jelenti hogy ugyanaz a szint, de az érzés ugyanaz volt, el se hittem amit hallottam (a JBL elfelejtette, hogy mennyiért gyárt fülest)...
Szóval kellene egy jó zárt fejhallgató, mert most a fejhallgató nem tetszik, igazából egy AKG K371 balanced lehetőséggel már megfelelne, de nincs ilyen.Félek erre olcsón nem lesz megoldás. A mobilos zenehallgatásom megoldottam, jobban mint gondoltam, a laptopos zenélést meg megöltem.
-
btraven
őstag
Persze, valamivel etetni kell a standby-t. Persze órák alatt, de elég ha úgy felejtem, mindig ki kell húzni a USB kábelt. Ráadásul azt a pici piros LED-et nem is lehet látni. Főleg így az MCTH-n
Na itt lenne jó a Marantz-on levő kék LED ami bevilágítja az egész szobát
(A standby LED ott is halvány piros)
Most tesztelem azt hogy ha az okosteló USB-t dugom be először, úgy kapcsolom be akkor onnan veszi főleg az áramot. Hiába dugom be utána az AUX tápot. Viszont ha az AUX táppal kapcsolom be akkor nem fogyaszt a telóról. Oda kell figyelni nagyon, kényes jószág
Kéne egy USB kábel amin meg van szakítva a táp. Ez az állandó ki-be dugdosás az agyamra megy. Még jó hogy a Hama kábel olyan laza. Audioquest már régen kitörte volna az USB aljzatot. -
-
btraven
őstag
Végre sikerült a Loxjie D10 helyét megtalálni, az MCTH tetején a cső mellett jól elfér. Music center!
Most a nagy melegben őt használom DAC/AMP-nak. Az integrált Marantz fűt mint az állat.
[kép]
-
osonte
őstag
A PC legerősebb portjába dugva 5.0V-ot mér a DAC, de a telefon is állja a sarat asztali módban, csak 4.9V-ig esik le a feszültség, de köszi tippet, majd akarok olyan kábelt amin külön megy az adat és a táp.
Annyira jó a hangja, hogy életemben nem aludtam el az ágyban fülessel és zenével, de ma reggel 5-kor arra ébredtem, hogy valami nyomja a fülem és húzódik a kábel. -
-NoVa-
veterán
Első napnyi benyomás alapján nagyon nem fogok panaszkodni a Cayin RU9-re. A Korg csövek hamar melegszenek, nem túl forró kint 32 fokban sem, és visszahozta azt a karaktert, amit a Spartan eladása után hiányoltam. Csak sokkal kompatibilisebben, zajok nélkül, alapzajmentesen, és nem konnektorhoz kötötten.
-
Ear001
addikt
válasz
bkercso #113176 üzenetére
Azért nem csak annyi a doboz építés hozzá, hogy becsavarjuk egy jópofa dobozba. Az uDim mélyközepek eszement energiákat tudnak megmozgatni, az autóhifiben is az volt a kihívás velük, hogy megfelelően szilárd ajtópanel készüljön hozzájuk. Ez főleg a 16-osra igaz, amit inkább ajánlok két útba, mint a 13-ast, három útba meg méginkább 16 -10 és magas. Az meg külön meg külön móka. A nagy Proaudio selyem dóm, amit én használok majdnem 40 kHz-ig elmegy, így meg lehet spórolni hozzá a szupermagasat.
-
bkercso
nagyúr
válasz
osonte #113175 üzenetére
Örök hála ezért!
Legalább akkor a mélyhangszóró ki lett választva! Bár a hangminőségért főleg a közép felel, ami TG9FD lesz (aktív váltás miatt nem kell az érzékenységeket párosítanom), szóval még eg ymagasat kell találni, de az már nem akkora gond (nem ahhoz kell a dobozt tervezni). -
osonte
őstag
válasz
bkercso #113174 üzenetére
Nem titkolom, sokan csináltak monitor hangfalat a 13cm-es változatból vagy akár állóhangfalat, de a GM audio is ezt a márkát tuningolta régen:
u-Dimension a márka.
el comp 5 , ebből csinálnak nagy álló hangfalat 13 cm a mélyközép + magas + hangváltó. Nekem ebből volt a 16cm-es, ami régen harmincpárezer Ft volt és a hangminőségversenyen az összes nagy márkát (pl Alpine) elverte, amik 150 ezres kategóriák voltak.
el coax 5 ez a 13cm-es koax, de van az el coax 4, ami a 10cm-es változat. A mély frekvencia, hogy magasról indul, ne csapjon be, volt az egyik versenyen egy Passat, amiben a 16cm-es comp sorozat volt és annyit mondott a versenybíró, hogy nagyon jó, talán egy hajszállal feljebb tekerné a mélynyomót hátul (ami nem is volt a kocsiban, de azt hitte)...
Az igaz ragadozók, régen még 100 ezer alatt volt, a junior sorozat: [link] . Aki régen a forgalmazó volt konkrétan egymilliós hangfalat vezetett ki, mert lenyomta ez a hangszóró.
Azóta lettek újabb hangfalak, de már rég nem autóhifizek, szóval ott nem vagyok semmenyire képben. Vannak kifejezett mélynyomók is.
Nulla marketing, a marketing az volt, hogy Európa legjobb hangú autójában ez a márka volt.- Én sem, 3 havonta kb iszok egy pohár bort vagy hideg sört alkalmankent a nagy melegben.
-
bkercso
nagyúr
válasz
osonte #113173 üzenetére
Ne titkold azt a márkát!
Tervezgetem a BT hangfalam; még nincs meg a hangszórókészlet. Olyan 13cm-es mélyhangszóró kellene, ami jól érzi magát 5 literes reflexben, lemegy 40Hz-ig és jó a tranziensviselkedése (amennyire reflexben lehetséges). És persze a hatásfoka (érzékenysége) se nagyon gatya.Szóval összetett ez a zenehallgatás, egész bonyolult orvosi/szakmai cikkeket lehetne belőle összehozni...
"Nem alkoholista vagyok, hanem hifis...!" -
osonte
őstag
válasz
bkercso #113172 üzenetére
Kb. 20 éve szétküldtem a fülem autóhifivel (kellett a sok Watt), ki kellett hagynon kb 2 évet a zenehallgatásban, mert pattogott a fülem minden hangkeltőtől, sípolt meg ilyenek. Orvos azt mondta, hogy eltaláltam azt a frekvenciát amire a hallójárat rezonál és nem halkan tettem... Előtte erős V karakterben hallgattam a zenét. Azt hittem ennyi volt. Akkor jött egy autóhifis barátom és beültetett a kocsijába és mutatott egy olyan japán márkát, ami a hangminőségversenyeket sorba nyeri, de nulla reklám, sokan nem is ismerik. Maxra tette a hangerőt, majd elindította a zenét, féltem tőle, de bíztam benne és semmi baja nem lett a fülemnek, vettem én is olyan hangszórót és akkor kezdtem újra a zenehallgatást, de nagyon meg kellett néznem mit veszek. A lényeg, hogy az a hangszóró nagyon közel volt a természetes hanghoz, ezért bírtam újra zenét hallgatni. Most is feszül a hallójáratom/ég ha mondjuk egy nagyon olcsó fej/fülhallgatót hallgatnák, nem lett tökéletes/nem is lesz, de toleránsabb a fülem, viszont azóta a lineáris hangzást szeretem, semmi V karakter. Amúgy sok minden hatással van arra, hogy milyen zenét hallgatni, a betegség, érzelmi állapot, de akár az alkohol is, 2-3 pohár bor után iszonyat hangosan tudok akár rock zenét is hallgatni és másnap semmi baja a fülemnek (nem szoktam ilyet, csak próbáltam
). Szóval összetett ez a zenehallgatás, egész bonyolult orvosi/szakmai cikkeket lehetne belőle összehozni...
-
bkercso
nagyúr
válasz
osonte #113170 üzenetére
Hozzászoktam az Apple Dongle DAC-hoz, pedig régen volt jobb rendszer, meg planárom is, de ha visszaszokik az ember a gyengébb hanghoz, akkor újra élmény tud lenni a feljebb lépés...
Soha nem próbáltam, és ez még eszembe sem jutott, hogy egyáltalán lehetséges.
Egyszer influenzás voltam 2 hétig, gyakorlatilag nem hallottam (beszédet igen, de zenét szinte nem), na utána tényleg nagyon jó volt zenét hallgatni... -
osonte
őstag
Köszönöm, a jókívánságot, illetve a JH5 ajánlását, tetszik ránézésre is.
Amúgy én voltam a hülye az elején, mert most 2 hétig nincs szemüvegem (így közelre nem látok) és a kis JBL fülest a mobiltelefonon az asztali teljesítmény üzemmódba hajtottam, a nagy fejhallgatót laptopon meg a kis teljesítményű módban, nem láttam az kis ikont, szóval fordítva használtam.
A lényeg, hogy amikor kis teljesítményre tettem a DAC-ot, akkor életre kelt a kis JBL füles is, egészen megjött a hangja, sokkal világosabb lett, persze nem lett belőle egy JH5 kategória.
Viszont egész hallgatható, délután órákig szólt a fülembe és úgy pihentem.
A bejáratás (lehet valaki azt mondja, hogy ez hülyeség): azonnal lefrissítettem, de az első két percben konkrétan nem volt mély, utána kb 3 percig kicsit el voltam keseredve olyan hangja volt (rossz értelemben) és úgy 4-5 óra után most már élvezet. Ismert számokon a fejhallgatóval olyan részletek kerülnek elő, amiket soha nem hallottam. Nagyon tetszik ahogy egy olyan zongorán, ahol a zongora gomb leütését fa vezeti végig és lehet hallani a gombok leütésének hangját és végig a fát ahogy végigvezeti a szerkezet oda ahol a hang keletkezik, nagyon szép és izléses részletek (nem erősíti fel ezeket, de ott vannak). Lehet újrahallgatni mindent. Hozzászoktam az Apple Dongle DAC-hoz, pedig régen volt jobb rendszer, meg planárom is, de ha visszaszokik az ember a gyengébb hanghoz, akkor újra élmény tud lenni a feljebb lépés...
-
Sonja
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz
osonte #113164 üzenetére
Értem, akkor csak kihozta a különbséget a fejesek közt.
Még a "hangminőségvadászat" előtti időkben én is szerettem az EQ-t, mert izgalmasabbá tudta tenni a hangot, de azóta jobban érzem a veszteséget vele. (foobar bépítettjéről beszélek; fancy programokat nem próbáltam.) -
osonte
őstag
válasz
bkercso #113163 üzenetére
Lehet félreérthetően írtam, a felvétel nem unalmas gyárilag, hanem a fülhallgatóm túl alacsony kategória, hogy életet "leheljen" a zenébe (amit egy itt-ott kiemelő olcsóbb DAC meg be tud csapni az olcsó fülessel is), mert a drágább nyitott fejhallgatón meg élnek a hangszerek és jönnek új részletek még YouTube-nál is, amit soha nem hallottam adott zeneszámban. A KA15 a helyére teszi a dolgokat, az olcsóbb fülest olcsón "hagyja", a jobb fejhallgatót meg magasabra teszi hangban, mert az valósan ki is tudja adni azokat a hangokat.
-
osonte
őstag
Igazad lett, megjött a KA15 és a fülhallgató elég unalmasan szól rajta, feszes szép mélyekkel, csak megdöglöttek a hangszerek. Szerintem eddig olcsóbb DAC-okkal és telefonnal hallgattam, amik színezték a hangot és az nem volt valósághű, de cserébe jól állt neki és életre keltette (néha félre is ment egy-egy hangszer, ami az életbe nem szólna soha úgy). A KA15 meg igyekszik visszaadni ami a stúdióban történt és rábízza a fej/fülhallgatóra, hogy életre keltse, vagy képes legyen rá. Így a fejhallgatón hallgatom most, az viszont még nem szólt soha ilyen szépen, meg merem kockáztatni, hogy az asztali K7-nél is jobban tetszik, amit most hallok. Szerencsére nem pattog a hang (mint a Fosi Audio-nál) és hibátlan, minőségi a DAC, ez a legfontosabb. Majd valami komolyabb fülesre meg gyűjthetek.
-
-
btraven
őstag
-
Bodz
nagyúr
válasz
nLali #113140 üzenetére
D&A Alpha Pro is hasonló stílus, bár árban egész más kategória.
-
-NoVa-
veterán
válasz
bkercso #113151 üzenetére
Meglátjuk, zsebre vágva, BT-n nem magas a léc, csak a FiiO BTR17-et kell agyonvernie, de durván
. Asztalnál meg a Korg rész az érdekes, utána a 1662 line out módban már nem játszik, úgyis vagy nagyon könnyen hajtható, vagy rettenetesen erősítésigényes dolgaim vannak csak. Utóbbinál meg az A osztály csodásan teszi a dolgát most is:
-
Ear001
addikt
-
-NoVa-
veterán
Ugyan napok óta áll a reptéren egy vámos konténerben, de közben felkerült a hivatalos termékoldal a Cayinnál. Látszik, hogy mérnöki szerelemgyerek, egészen sok technikai részletet publikáltak róla, nem csak üres PR bullshitet. Persze akad az is, a szóhasználat alapján azokat a ChatGPT írta
Ezzel zárom le a BT-s zsebrevágós DAC/AMP korszakot, utcán, boltban rohangáláshoz, aktív mozgáshoz, kutyasétáltatáshoz már egészen jól feljöttek a TWS-ek hangminőségben. Akkor már legyen csöves, amit azok a pár grammos fülbe dugós cuccok nem fognak tudni hatékonyan utánozni még sokáig.
-
Bodz
nagyúr
Akkor már nem is mondok semmit... Csak hogy tedd fel rögtön a legújabb firmware-t.
-
osonte
őstag
Már megrendeltem.
Holnap érkezik.
Majd egyszer lehet lesz komolyabb füles is hozzá, de van egy nagyobb nyitott fejhallgatóm, azt is szerintem fogom vele hallgatni, ott lehet jobban kijön a nagyobb teljesítmény előnye (annak kell PEQ és pont 10 sáv). Amúgy az a kis JBL füles becsapós, mert rengeteg részlet van benne és a DAC kábel minősége is eléggé hallható rajta, szóval az olcsósága ellenére szereti a jót, de ha megjön majd írok róla, hogy mennyit nyertem vele, már mint a KA15-el egy telefonhoz vagy 30 ezres DAC-hoz képest. Amúgy már kábelre is elvertem volna 25 ezret, csak működjön egyszer rendesen, pattogás nélkül... -
btraven
őstag
Cyberpunk erősítő - Hiby FD05 [link]
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Itthoni beszerzéssel, 50 ezer Ft-ig, újonnan jól gondolom, hogy a Fiio.hu-tól rendelve egy FiiO KA15 a legjobb választás? Mobilról egy kis és jóhangú (ami sima telefonkimenetről is jól szól) JBL Endurance Run fülest hajtana.
Szépen szóljon az árához képest, stabilan működjön, ne pattanjon a hang zenehallgatás közben, Tidal tudjon váltani a különböző felbontású hangok között (ne fagyjon bele), használható usb-c kábel járjon hozzá, ennyi "extra" igényem lenne.
Fosi Audio DS2 megy vissza Amazon-nak, pattog még a 8 ezres DDHiFi kábellel is és azokat produkálja, amiket elvárnák a FiiO-tól, hogy ne. Amúgy pedig szépen szólt volna, főleg a TC05 M2 kábellel, hallható volt a különbség a gyári kábelhez képest.
Visszaolvasva kötöttem ki a FiiO KA15-nél.
Előre is köszönöm! -
válasz
btraven #113131 üzenetére
Valszeg a szemem elnyeli a LED-ek fényének bizonyos hányadát, ez hatással van a VU méter működésére, majd az visszahat a fejes erősítőre, az meg az előtte levő integrált DAC/fejes erősítőre és az arra dugott fejhallgatóra.
Iróniának szánt okfejtésed jól demonstrálja azt a tipikus hozzáállást, hogy inkább a leghajmeresztőbb és leglehetetlenebb "műszaki" magyarázatokat hajkurásszátok végletesen, mint hogy magatokban, a pszichétekben IS keresnétek nyilvánvaló okokat.
bkercso: Nem tudok róla, hogy bárki tiltva lett volna.
-
bkercso
nagyúr
válasz
btraven #113131 üzenetére
Több figyelem jut a hallásra, ha nincs látás. Ha alszol, akkor meg a képzelet kel jobban szárnyra.
Nem kell hozzá VU-méter, bármikor igaz, hogy csukott szemmel jobb zenét hallgatni. Én a lámpát is leoltom és a monitort is kikapcsolom sokszor. (Van, aki még ezt nem tudta ebben a topikban?)
Bónusz kérdés: hogy tudom a fenti esetben vakteszttel bizonyítani hogy még sincs különbség?
Szerintem a jó kérdés: minek bizonyítani? Kinek? Magadnak nem kell, más meg úgysem hagyja... (Már látom, hogy most 3 napra megint el lesz intézve a topik, aztán kimoderáltatik, a "férgese" meg kitiltatik ismét.)
-
btraven
őstag
válasz
bkercso #113130 üzenetére
Mi a tudományos magyarázat arra hogy
1. ha nézem ez az VU métert akkor rosszabbul szól a fejhallgató,
2. ha becsukom a szemem akkor jobban?Valszeg a szemem elnyeli a LED-ek fényének bizonyos hányadát, ez hatással van a VU méter működésére, majd az visszahat a fejes erősítőre, az meg az előtte levő integrált DAC/fejes erősítőre és az arra dugott fejhallgatóra. Más magyarázatot nem tudok elképzelni.
Bónusz kérdés: hogy tudom a fenti esetben vakteszttel bizonyítani hogy még sincs különbség?
-
btraven
őstag
válasz
bkercso #113128 üzenetére
Inkább az a bajom hogy túl lassan villog. Az első lednél főleg. Lehet bleeder ellenállást kellene tenni arra a C2 kondira ami energiával látja el a teljes led láncot. Vagy potit, aztán lehet próbálgatni milyen érték jó.
Gyorsabban merüljön, csak csúnyább lesz tőle az egyenirányított DC.
Itt a kapcsolás [link] -
bkercso
nagyúr
válasz
btraven #113127 üzenetére
Deprez-műszert javaslom, ha szereted az ilyesmit; az nem vonja úgy el a figyelmet. Vannak nagyon szép háttérvilágítottak is!
Vagy tegyél kevesebb LED-et a VU-méterbe - és legjobb lenne, ha egy-egy LED analóg módon viselkedne: erősödne a fénye, amíg a következő fel nem gyullad. Nem tudom, létezik-e ilyesmi, de meg lehetne oldani.
De megnövelheted az integrálási időt is (nagyobb kondival), hogy lassabban villogjon. -
btraven
őstag
válasz
bkercso #113123 üzenetére
Nagyon klassz ez a VU meter, csak az a baj hogy arra figyelek, nem a zenére. Nagyon sokat levon az elmélyült zenehallgatás élvezetéből. Az ember azt gondolná inkább hozzáadnak azok a szép fények.
Túl lassan sül ki a kondi, amikor véget ér a zene, az első LED még 10 mp-t világít
.
-
Ribi
nagyúr
válasz
:AMF: #113121 üzenetére
Mondjuk érdekes, hogy ASR sokkal szarabbnak mérte mint ami a weboldalukon van. Illetve kicsit sem jó amit mért.
Topping B200 ami ugyancsak GAN meg a legjobb SINAD-ot produkálja perpillanat.
nLali: Szerintem még tapogatóznak ezzel kapcsolatban, meg hát amúgy is D-s, az meg sok cégnél szerintem még mindig a gonosz. Majd idővel. -
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
vrob71 #113113 üzenetére
Hifi-express is ingyen szállít.
-
vrob71
tag
DAC vásárlás előtt állok. A Hifigo mellett melyik kínai audio webshop szállít még ingyenesen Magyarországra?
-
btraven
őstag
Fejhallgató erősítők hány voltot tudnak leadni maximum? 10V kellene nekem. Atom 32 ohmra 1 W-t tud. Az hány V?
-
lapalapa
senior tag
-
osonte
őstag
válasz
-NoVa- #113100 üzenetére
Szép és igényes szett. Biztosan a hangja is olyan, mint a látványa.
Én már annak is örülnék, ha nem feszítené szét a DAC-hoz adott kábel a drága telefonom csatlakozóját (nehezen ment bele, de kb fogóval húztam ki) + nem pattogna néha a zene. Most egy hosszú (1m) Samsung sima kábelen hallgatom átmenetileg, de még ezen sem pattan a hang (milyen sz@r lehet az a pár centis kábel, sorban ez miatt küldik vissza a DAC-ot Amazonon, valakinek pár nap után végleg megszakad a kapcsolat, a kitartóbbak vesznek hozzá kábelt, jobban tenné a gyártó ha inkább nem adna kábelt, mert úgy is kuka, ez a második fajta DAC-om tőlük, de kábelt nem tud gyártani a Fosi Audio). Esetleg még ha jobban is fog szólni az új kábellel, az már csak extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- E-roller topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia