Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
Szereztem egy Carat-UD1-et, gondoltam megosztom az első benyomásokat.
Először talán magamról és a tesztkörnyezetről annyit, hogy nem tartom magam audiofilnek, bár a nagy átlagnál valószínűleg azért igényesebb vagyok hangzás téren, mondjuk úgy, hogy elég széles mosollyal tudom honorálni ha valami olyan van a fülemen, aminek tetszik a hangja.
Vettem talán kettő éve egy HD555-öt akkoriban direktbe ment egy SB live 5.1-ről, nyilván nem az igazi forrás, de mégsem teljesen ugyanaz, mint egy alaplapi kártya, de végig bennem volt,, hogy megérdemelne valami jobbat. Utána gépcsere volt, öcsém kapta meg a régi gépet, de a kártya ott maradt, mivel más nem volt, neki pedig azért kellett a hang, emlékszem, hogy simán hallható volt a romlás, át is szoktam a youtubeos zenehallgatásra, semmi értelme nem volt a FLAC-nek, vagy akár 320-as mp3-nak.
Történt aztán, hogy az alaplapi kártya behalt, így hirtelen sürgőssé vált a DAC téma.
Ráakadtam erre az aprón, ez az UD-1, tehát nincs tápbemenete, usb-ről kapja az áramot, a fejhallgató kimenetét használom most, bár olvastam róla, hogy hátsó kimenetről jobban kellene szólnia.Ami a tesztzenéket illeti, majdnem teljesen mindenevő vagyok, amit írok azt Moby wait for me c. lemeze, (foobarral rippeltem eredeti cd-ről) illetve Beethoven 7. szimfónia 2. felvonása, (szintén FLAC) némi Muse, (FLAC, csak ugye ők híresen szarul kevernek) meg sok minden más, többnyire rock dolgok, de azok mind mp3-ak (192kbps-től fölfelé) alapján írom.
Térjünk a hangzásra. Röviden: teljesen más. Kicsit bővebben: az 555-öshöz ugye hibaként szokás felróni a relatíve gyenge basszust és az eltúlzott középtartományt. A Carat sokat dobott a basszuson, az egész hangzáskép erőteljesebb, kicsit 'zsírosabb', ha most kellene valamit mondanom ami zavar, azt inkább a tetején keresném, a Beethoven szimfóniában valahogy igényem lenne kicsit élesebb hegedűkre, csak ugye ezzel az a probléma, hogy élőben még nem hallottam, és ennél jobb rendszeren se nagyon, tehát nem nagyon tudom mihez hasonlítani.
Javult a részletesség is, valahogy 'texturáltabbak' a hangok, főleg a középtartomány szélein érzem ezt (vagy inkább a magasak alján és a mélyek tetején..sajnálom, nem vagyok zenész, még csak kottát olvasni sem tudok normálisan, nesze neked Kodály-módszer, de igyekszem leírni azt amit hallok, illetve az érzést leginkább, mert ezek azért részint szubjektív dolgok is, szerintem.)
Ami a teret illeti, valamelyest tágult, de nem ez a feltűnő, inkább az, hogy mintha jobban 'benne lenne' az ember, Sennheiserekre szokták jelzőként használni azt a bizonyos 'laid back' hangzást (igaz pont nem az 555-re), na ez nem olyan, bár teljesen előretoltnak sem nevezném.
Ismétlem, az összehasonlítás egy sb live! 5.1-el történt, nem másik DAC-cal, vagy DAC+erősítővel, így az ár/érték arányáról nem tudok nyilatkozni.
Hallgattam már 650-et és 800-ast is, de azok nem voltak erősítve, így semmiképpen sem hozhatták azt a szintet, amire ki lettek találva, a mostani érzés pozitívabb mint az volt. Én 16-ot fizettem érte, és azt hiszem megérte, mégpedig azért, mert most érzem azt, hogy beülök a fotelba, becsukom a szemem, elindítom a zenét, és mosolyognom kell, ezt önmagában az 555 nem tudta. Valószínűleg ez az érzés pontosan addig fog tartani, amíg nem találok valahol egy apróban egy ugyanilyet olcsóbban, vagy nem hallgatok meg valami komolyabbat, hogy aztán arra fájjon a fogam amíg nem költöm majd rá a gatyám, de most jó így. Esetleg szerzek majd egy RCA-jack átalakítót. -
BUZSI1
csendes tag
válasz
bigmasterg #1147 üzenetére
-
BUZSI1
csendes tag
egy DAC-ra miért tesznek optikai kimenetet?
-
padika11
tag
válasz
szaszayanou #1144 üzenetére
Köszi a választ!
-
padika11
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy AKG K514es fejhallgatót. Laptopon hallgatok zenét. Szerintetek érdemes venni ehhez a fejhallgatóhoz valamilyen usb-s erősítőt vagy ez még nem az a minőségi kategória? Ha vennék, hallanék olyan különbséget, amiért megéri kiadni huszon-harminc ezret? Bocsi új vagyok még ebben a témában. -
farex
csendes tag
Eladó egy vadonatúj Presonus HP4.
Ár: 25000- -
p_adam
addikt
Ez így általánosságban nem igaz. A csúcsot sokak szerint ma is az R2R multibit-es DAC-ok jelentik a sigma-delta chipekkel szemben, csak sokkal bonyolultabb jól megvalósítani.
Mindenesetre a DacMagic tűnik a legjobb választásnak legalábbis a ma itthon kapható dolgok közül de az erősítő, hangsugárzó ugyanolyan fontos.
A normális tesztekben pedig a hátrányokat is le kellene írni de ezt valahogy hajlamosak "elfelejteni", ezért is nevezném termékbemutatóknak a legtöbb magazin tesztjét.
-
jayjay
tag
A témában olvasgatva pont az tűnik ki hogy a korábbi DAC-oknak sokkal nagyobb volt a klirr faktor, mint a mostaniaknál.Ezért is mondja a szaklap, hogy nem érdemes összehasonlítgatni a régebbiekkel, mert nem egy kategória.
Ésszerű határokon belül mozgok, ezért is nem a Naim DAC-ot veszem 2500Euro-ért.
Sajnos elég nehézkes tesztelgetni ilyen elemeket a rendszerben.Hangfalakat erősítőve még lehet, de DAC-ot.
Ezért is jók a tapasztalatok különböző rendszerekben, de sajnos mindenki magában tartja. -
p_adam
addikt
Mindenki maga dönti el hogy minek/kinek hisz, de a saját tapasztalataim alapján a 90-es évek nagy DAC-jai sokkal jobbak mint ezek bármelyike és a mai DAC-ok között is elég nagy a szórás.
Az itthon forgalmazott Soner Audio DAC is megfontolandó lehet bár gondolom csakis használtan fér bele a keretbe.
-
jayjay
tag
Az utolsó kijelentésedet honnét veszed?Tapasztalatból?
Eddig akármennyi tesztet olvastam róluk csak Highlight volt.
Styleaudio Carat Sapphire
Styleaudio Carat Ruby 2
Styleaudio Carat HD1V
Cambridge Dacmagic
Arcam rdacTesztekben olvastam!!(gyakorlati tapasztalat sajnos nincs) ( Nu orce Icon, Musical Fidelity M1-Vdac stb), amik annyira nem győztek meg.
Ezért is hajlok a Cambridge , Styleaudio termékekre, mert ezekkel jönnék ki a legolcsóbban.
Nem fülesen halgatnék zenét, hanem ezen[link] és valőszínű ezen fogok [link]. -
jayjay
tag
Jártas valaki DAC témában.
Ezzel szemezek nagyon[link]
Nagyon érdekelne, ha esetleg lenne valakinek összehasonlítási alapja különböző Styleaudio termékekről.
A kérdés az lenne hogy lehetne a PC SPDIF kimenetét összekötve a Cambridge DAC Digital Input bemenetével.És innét ha zenét hallgatok akkor analóg módon a Stereo erősítőbe a jelet, de ha pl filmet nézek, akkor a Digital Output kimenetén összekötve az AV Receiverrel?Persze mindkettő kábel már be lenne kötve.Remélem érthető volt.
Styleaudio termékei is nagyon jó kritikákat kaptak.Van e valakinek összehasonlítási alapja komolyabb hangkártyákkal? -
Ez nekem is nagyon furcsa, hiszen mit is csinál egy potméter? Csökkenti a bejövő jelet. Igen a potméter a bejövő jelet csökkenti, nem a kimenőt, nem az erősítő teljesítményét, hanem egyszerűen egy változtatható ellenállással csökkenti a bejövő feszültséget. Ami itt annyit jelent (ha a készítők nem sík idióták), hogy a DAC és az erősítő rész közé bekerül egy potméter. Ha a DAC-ot vezérled, a kisebb hangerő éppúgy jön létre, a DAC kisebb feszültséget küld kifelé. Egy normális potméter mindig jobban szabályozza az erősítőbe beeső feszültséget, mint egy digitális csúszka, ami a DAC-ot vezérli: korlátozza.
2 esetben lehet igaz az ellenkezője:
1. Rossz helyre tették a potmétert (pl kimenő ágra).
2. Rossz minőségű potmétert használnak.Minkét esetben alapból sík hülyének titulálnám a gyártót, és semmilyen terméket nem vennék tőlük. Eleve a hangminőség sem lehet kifogástalan, ha a PC hangerőszabályzót kell használnod.
Van 2 másik eset is:
1. A teszt rossz.
2. Nem potmétert, hanem elektronikusan változtatható ellenállást használnak, ebben az esetben viszont nincs különbség a digitális és a fizikai tekergetés között, sem hangminőségben sem más értelemben, és automatikusan az 1-es pont lét életbe.Szerk:
OMG Most olvasom a belinkelt magyarázatot a gyártó cégtől:
"So the solution was to dedicate the volume control to the headphone output"
Ha most ezt úgy értelmezem, hogy az erősítő után tették a szabályzót akkor idézek magamtól: "semmilyen terméket nem vennék tőlük." -
bigmasterg
addikt
Akkor egyáltalán miért raktak rá potmétert?
Közben rákerestem, de ez csak akkor is csak félig magyarázza meg a dolgot.
Persze, ha valaki ilyet vesz és tud a dologról, akkor már nem olyan nagy probléma.
Nekem maga a jelenség furcsa, hogy tekergetéssel romlik a minőség, akkor ott valami nem 100as." Imagine my surprise to discover that in the 'out' position of the input selector, the Carat bypasses its volume control. Explained Ted Lee: "Technically, the volume control could have a small but deleterious effect on the sound quality so perhaps the best way to transmit decoded sound from the DAC is at full output, without the volume control circuit in-between. But of course since many of our customers use headphones, we had to have a volume control. So the solution was to dedicate the volume control to the headphone output but run the RCA outputs unattenuated."
" -
AMDFan
addikt
válasz
bigmasterg #1123 üzenetére
"Illetve a HD1V-ről olvastam olyat (azt hiszem avx fórumon valahol), hogy a fejhallgató erősítő része akkor működik rendesen, ha a potméter fel van csavarva maxra, és a pc-n van a hangerő állítva. (Mondjuk ezt egy kicsit furcsának találom)."
Ez így van, akár furcsa akár nem
Egyébként van egy külföldi teszt is ahol leírják ezt a HD1V-ről. Egyébként tök jó DAC.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #1131 üzenetére
Ebay, cgvilela nevű eladó.
Spanyolországból küldi, 10 dolcsi volt a Black Plates, 5 a ClearTop, kombinálta, így 24 dollárért házhoz is jött.
Tudom ajánlani! Tök jól csomagol, egy ilyen műanyag edénybe tette a csöveket, jól kitömve vattával (plusz kis dobozba tele vattával), még mamám is örült neki, mert ilyen tárolót akart pont venni -
válasz
bigmasterg #1127 üzenetére
Nekem a gyári meglehetősen torzít. Lehet, hogy nagy minőségi különbségek vannak az egyes darabok közt? Csak egy darabbal kísérleteztem, majd kipróbálok egy másikat is.
Kb. két napja az Ultron csővel hallgatom, ill hallgattam, de azzal kicsit sok a mély, magasak háttérbe szorulnak egy kicsit.
Nekem is ugyanez a bajom az Ultronnal, én is ClearToppal hallgatom. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #1127 üzenetére
A HD555 ellensége kifejezetten a RCA ClearTop.
Black Plates-szel überkirály -
bigmasterg
addikt
Egész jól. Hallgattam az én cuccom mellett Lupus Jr-t, és a fejhallgató erősítő része nem győzött meg teljesen, egy kicsit szólt jobban, inkább azt mondanám rá, hogy másféleképpen, mivel az teljesen teljesen tranzisztoros, a Bravo-nak, melegebb hangja volt. A dac része viszont bőven jobb volt, mint az enyém, de ez nem is meglepő, a 'benne lévő' Lupus C MKII magában is 60ezer.
Aztán persze lehet, hogy ha tartósabb ideig használnám a Junior-t és hozzászoknék az erősítőjéhez, akkor már másképpen nyilatkoznék...A csövek:
A GE-el valami nem ok, nem is igazán használtam, de mikor nyáron beleraktam nagyon 'búgott', azóta is csinálja. Mintha összeszedne egy csomó zajt. ha közelítem a kezem hozzá, akkor még jobban búg.Kb. két napja az Ultron csővel hallgatom, ill hallgattam, de azzal kicsit sok a mély, magasak háttérbe szorulnak egy kicsit.
A gyári csővel és az RCA/Con-al jól elvan, mindkettővel szeretem a hangját. A Con egy kicsit jobb, de a gyárival sincs semmi problémám, elég sokat hallgattam azzal is.
-
válasz
bigmasterg #1123 üzenetére
Ahh, tényleg, láttam vettél HD650-t. Jól barátkozik a V2 a 650-essel? És melyik csövet szereti/szereted a legjobban vele?
-
Tomate
veterán
EMU 0404-es hangkártyáról vélemény?
-
Tomate
veterán
Tervem egy DAC+erősítős rendszer kiépítése a már meglévő HD555-ös fülesemhez. Alaplapi hangkeltőm van mind a 2 fajta SPDIF-el. A keret nem nagy. Mondjuk úgy 25k. Idő az alkatrész beszerzésére, és használt alkatrész nem akadály. Sajnos itthon nem valami nagy a választék ahogy nézem és nehezen beszerezhető 1-2 dolog. Erősítőnek egy Bravo V2-t gondoltam, esetleges E-bayes rendeléssel. Milyen ALAP DAC-t ajánlotok? (VIBAVOICE POCKET DAC?) Előre is köszi!
-
bigmasterg
addikt
Kaptam egy pm.-et, hogy hol/ mennyiért vettem dac-ot, fejhallgató erősítőt.
Megosztom a válaszom egy részét, hátha érdekel valakit.
No meg amúgy sem pörög túlságosan a topic."
....Egy Vibavoice pocket dac-om van. Honlapja
Itt meg van kép is egyről.
Ezt 10 ezer forint körül sikerült beszereznem, használtan. Ha jól tudom, akkor az új, 15 ezer forintos ár, az netto, szóval arra még megy rá.
A fejhallgató erősítőm meg egy Bravo Audio V2 Tube amp. (Ha a head-fi -n rákeresel tuti találsz róla írást.
Ezt schawo-n keresztül vettem. Ő rendelt egyszer több darabot (asszem' ebay-ről) és eladta a felesleges darabokat (talán 2 vagy 3 volt neki csak pluszba).Nemrég baluka26-vett egyet (szintén ebay-ről) 12 ezer forintért. Úgy tudom, hogy 555-höz vette.
Vele leveleztem egy kicsit, abból tudok idézni egy keveset:
"
Szóval nagyjából EZ a bravo-m története.
Kérdezte már más is, hogy milyen csővel használom.Megnéztem a pm.-ekben, hogy mennyiért vettem (rendes volt schawo, beszerzési áron adta). A csövekkel együtt 16 ezer volt (plusz pestről hozzám a posta).
A sima, gyári erősítőről nem tudok nyilatkozni, hozzám már moddolva érkezett (kérdezte, hogy megcsinálja-e nekem, vagy ne), azt írta, hogy "Amúgy az egyiken elvégeztem egy primitív modot, kb 6-8dB-lel kisebb lett az sztereó áthallás, és jelentősen kisebb lett a torzítás.".
Szerintem az árához képes nagyon szépen szól, mondhatni best buy volt.
Sima erősítők fejhallgató kimenete elbújhat mögötte, ez sokkal élet telibb.
...."Ja. még annyit, hogy a Vibavoice pocket dac-on egy koaxiális spdif bemenet van, szóval ha nincs a hangkártyán spdif kimenet, akkor venni kell hozzá egy usb-s spdif adaptert (vagy mit
), ezt olyan 10 ezer körül láttam. Nekem spec egy Crative külső hangkártyám van a laptophoz, amin van ilyen kimenet, és erről megy a digitális jel a dac-ra.
Most nekem ezzel a rendszerrel az a bajom, hogy sok a kábel, sok az összetevő, mindig mindent kapcsolgatni kell, kicsit macerás.
Ha a költséghatékonyabb kategóriában nézelődsz, és egyben cuccot kersel, akkor esetleg számításba veheted a StyleAudio Carat-HD1V -t. Ez usb-s, dac-os, fejhallgató erősítős cucc. Viszont személyes tapasztalatom nincs vele.
Úgy olvastam, hogy a kisebbik modellt (CARAT-UD1) nem annyira ajánlják, nincs külön tápja sem.
Illetve a HD1V-ről olvastam olyat (azt hiszem avx fórumon valahol), hogy a fejhallgató erősítő része akkor működik rendesen, ha a potméter fel van csavarva maxra, és a pc-n van a hangerő állítva. (Mondjuk ezt egy kicsit furcsának találom).Még itt van egy régebbi dac teszt, ahol szerepel a VibaVoice és a StyleAudio is. (Viszont a nagyobb kategóriában azért kihagynak jó pár d/a konvertert.)
...
-
p_adam
addikt
válasz
Speeedfire #1120 üzenetére
Értem, más hasonlót nem ismerek ezért linkeltem be. Azért sok szerencsét.
-
Speeedfire
félisten
Anno ott próbálkoztam, de nem sok sikerrel. Nem voltak valami segítőkészek. Volt egy srác, aki már épített ilyen paraméterekkel rendelkező dac-ot, de sehogy sem sikerült elkérni tőle a terveket, aztán le is léptem onnan. Pedig még az elején lelkes is voltam, meg akkor rendeltem meg a 2 IC-t is.
-
p_adam
addikt
válasz
Speeedfire #1118 üzenetére
Szerintem próbáld meg itt: Audio DIY fórum
-
Speeedfire
félisten
Üdv!
Dac építésén gondolkozok, ha van itt valaki aki jártas benne akkor segíthetne benne.
PCM 2902e-re akarom építeni, régebben már "elkezdtem" de valami miatt abbamaradt. Nem akarok semmi extrát.
1-2 bemenet (jack, rca), pár kimenet jack, rca, ki-bekapcsoló gomb, bemenet választó billenő kapcsoló, fejhallgató kimenet.
Ha valaki tud ehhez nyák tervet, kapcsolási rajzot azt szívesen venném. Amik a neten vannak azok elég "komplikáltak" optikai ki-bemenet meg hasonló nyalánkságok.
Anno már rendeltem is az IT oldaláról IC-t (pcm2902e-t, meg REG103GA-A-t). Ha valaki tudna benne segíteni akkor nem tartsa magában.
Eddig ez van kiindulópontnak. [link]Speeed
-
esfrost
tag
Tudom. ez nem apró, de ahova való, ott nagyon hamar elveszik a többi között...
Eladó még mindig a Ray Samuel Tomahawk in-ear monitor erősítőm. Itt áll nálam szegény kihasználatlanul, valaki átvehetné tőlem.
. 30.000.- Ft-ért megválnék tőle. Keressen, akit érdekel.
-
Doni0
csendes tag
Mit gondoltok létezik-e olyan, hogy vezeték nélküli(csak) mikrofon számítógéphez ?Tulajdonképpen olyan kellene, mint egy headset.
Egyébként csak arra kellene, hogy a saját hangom továbbítsa egy másik fél felé....
-
baluka26
veterán
Sziasztok!
A kicsit távolabbi jövőben (karácsony környéke) szeretnék egy Little Dot MkIII csöves erősítőt. Namármost azt szeretném megkérdezni, h közvetlenül a Prodigy HD2-m RCA csatlakozójára ráköthetném és minden működne tökéletesen? Sennheiser HD555 alá lenne (később majd biztos lesz jobb
)
-
riam
tag
A segítségeteket szeretném kérni, kinéztem egy ilyet: [link]
Nem túl drága, és azt hiszem Dac és erősítő is egyben. Nem értek hozzá sajnos, nem tudom hogy egy akg k701-hez jó lenne-e? Köszi előre is a segítséget. -
Blackhole13
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Árban ott van mint egy uDac -
bigmasterg
addikt
válasz
Matt-OPT #1109 üzenetére
Nem csak pc és erősítő között működik.
DAC függő, hogy mire lehet kötni.Példának itt van a LupusJR. Ezen a következő digitális bementek vannak: usb, coaxiális spdif, és optikai(toslink).
Usb-vel csak pc-re tudod kötni, míg a másik két bemenetre bármit rá tudsz kötni, ami rendelkezik digitális kimenettel. Így egy cd vagy dvd lejátszót vagy akár playstation3-at is rá tudsz kötni. -
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Egy hálózati médialejátszó (WD TV Live HD) és egy erősítő közé lehetne-e kötni egy DAC-ot? (pl. StyleAudio CARAT-UD1-et.) Vagy ez csak PC és erősítő között működő dolog?
-
esfrost
tag
Nekem még mindig meg van az RSA Tomahawk fülhallgató erősítőm, ha esetleg valakit érdekelne, mailon elér, akit érdekel. esfrost kukac gémél pont kom.
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok, gondolkozom egy fejhallgató erősítőn, a lényeg hogy hordozható is legyen, ezt néztem ki: [link] amit meg kell hajtani, az egy Audio Technika A500-as.
-
devast
addikt
Erre is rég jártam...
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Milyen fejhallgató erősítő tudna meghajtani egy AKG K601-et?
Valami viszonylag olcsó megoldás érdekelne.Köszi!
-
Daneeka
senior tag
Épp megy nálam egy Carat UD1, a sima erősítetlen kimenete (nem a fejhallgató kimenete mert az szarabb, amúgy elnézve a képeket a pcbről, a PCM2704 saját headphone kimenetét használják opamp meg hasonlók nélkül) van rákötve egy jobbféle CMoy-ra, az esemény alkalmából direkt építettem egy 10 centis interconnect kábelt, hogy ezen se múljon semmi.
Összehasonlítanám majd az Asus U1-emmel meg az alaplapi kártyával, hogy hallok-e valamit csak azt nem tudom, hogy a burn-in idejére rajta kell-e hagyni a fejhallgatót?
-
bosston
tag
Hello!
Gondolkodom egy FiiO E5 miniamp beszerzésén ebayről, annyi volna a kérdésem, hogy szerintetek megéri-e a maga 5000Ft-ját? Tulajdonképp csak pár órája hallottam ezekről a kis ampokról, de nagyon megtetszett a dolog, mert igényelném a jó hangzást, viszont egy AKG K430-nál többre nem futja. Ha ez fontos, Zune 30-cal használnám egyelőre a FiiO-t.
Magyarországon van olyan hely, ahol ki lehet próbálni ilyen ampokat? Esetleg itt hardveraprón nincs valakinek olcsóbb típusokból eladó darab?
Kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest