- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz bigmasterg #1812 üzenetére
Nem zsebben hordom, amikor táskával közlekedem, akkor abban pihen a rendszer. Gyors mászkálásra, táska nélkül ott van az iphone 4.
-
esfrost
tag
Egy éve úgy döntöttem, hogy kihasználatlanság miatt, illetve lejátszó hiánya miatt eladom a Ray Samuel Tomahawk erősítőmet. Több, mint egy év hirdetés után viszont rájöttem, hogy elég "nehéz" volt beszerezni, és kár lenne rajta csak így túl adni, így ismét vettem egy lejátszót (természetesen ipod video 5.5, amiben még Wolfson DAC van), és most ismét szerelmes vagyok ebbe a rendszerbe.
Ipod 5.5 Video 30 gb - ALAC - Custom LOD - RSA Tomahawk - UE Super.Fi 5 Pro
-
esfrost
tag
Tudom. ez nem apró, de ahova való, ott nagyon hamar elveszik a többi között...
Eladó még mindig a Ray Samuel Tomahawk in-ear monitor erősítőm. Itt áll nálam szegény kihasználatlanul, valaki átvehetné tőlem. . 30.000.- Ft-ért megválnék tőle. Keressen, akit érdekel.
-
esfrost
tag
Nekem még mindig meg van az RSA Tomahawk fülhallgató erősítőm, ha esetleg valakit érdekelne, mailon elér, akit érdekel. esfrost kukac gémél pont kom.
-
esfrost
tag
Az antenna bezavarást nem igazán értem, vagy arra gondolsz, hogy "titirititir"? Egyetlen dologra kell figyelni, az iphone-nak és az ipodnak más a tű kiosztása, így különböző LOD kell hozzájuk.
-
esfrost
tag
Még mindig eladó a Tomahawk-om, most már csak 30k, tényleg nem érdekel senkit ennyiért?
-
esfrost
tag
Csak úgy teljesen mellékesen, még mindig eladó az RSA Tomahawk erősítőm, 30k.
-
esfrost
tag
Még mindig eladó az RSA Tomahawk fülhallgató erősítőm. Keressen, akit érdekel.
-
esfrost
tag
Kicsit engedek az árból.
Ray Samuel - Tomahawk (fekete) fülhallgató erősítő. Kifogástalan állapotban van. http://www.raysamuelsaudio.com/products/tomahawkAz ára: 35.000.- Ft.
Van még egy LOD-om is hozzá, ami nekem 8.600 forintba fájt. Ez 6.000.- Ft lenne.
Vagy a kettőt együtt 40.000.- forintért.
Elérhetőség:
esfrost kukac gémél pont comtel: nulla hat húsz kettő nulla nyolc hetvennégy huszonöt
-
esfrost
tag
Nekem is voltak "hiss" problémáim. LOD + AMP segített sokat, illetve a megfelelő minőségű zene...
-
esfrost
tag
A pénz.., de nem égetően, így, ha senki nem viszi, akkor marad nálam. Kéne hozzá ipod, az meg most nincs, és nemtudom mikor lesz, így szegény most áll, kihasználatlanul.
-
esfrost
tag
Akit esetleg érdekelne:
Eladnám szeretett Ray Samuel - Tomahawk (fekete) fülhallgató erősítómet. Kifogástalan állapotban van. http://www.raysamuelsaudio.com/products/tomahawk
Az ára: 40.000.- Ft. Újonnan 55.000.- Ft kb. + posta, + esetleg vám... 60 alatt nem jön ki...
Van még egy LOD-om is hozzá, ami nekem 8.600 forintba fájt. Ezt 6.000.- Ft lenne.
Nem akarom minden áron eladni, de, ha valakit komolyan érdekel, akkor szóljon. Elkótyavetyélni nem szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
esfrost
tag
Ne csodálkozz, hogy nem úgy szól, ahogy elvártad volna, azt a fejest meg is kell valaminek hajtania. Nekem csak egy sima AKG Dj van, és ha csak a sima hangkártyába dugom olyan lapos, és gyenge.... Viszont ha bedugom az eőrsítőbe, ami megy a gépbe, akkor szó szerint életre kel benne minden.
-
esfrost
tag
Ipodom nincs, iphone-om van, meg LOD-om is van.
-
esfrost
tag
honfoglalo: Ha nagyon hezitálsz, hogy PA2V2 legyen LOD-al, akkor esetleg tudunk csinálni egy olyat, persze csak, ha mindenki ráér egy fél órára, hogy szólsz Solicidiumnak meg nekem, hogy fussunk össze így hárman (de felőlem jöhet mindenki, és akkor már egy rögtönzött "gyors" Meeting), hogy kipróbálhasd, amire kiváncsi vagy. Én viszem a LOD-omat, meg a Tomahawk-ot meg az UE fülest, Solicidium meg hozza a PA2V2-t te pedig a fülesed meg az ipodod, jó zenével persze, és teszteled. Hmm?
-
esfrost
tag
Jelenleg nincs ipodom, mert kellett a pénz és megváltam tőle.
A LOD ipodhoz nagyon megéri. Mérfőlkővel jobb a hangminőség a Line Outból, mint a jack-ből.
Az UE-t most Iphoneal, és erősítő nélkül használom, úgy is iszonyatosan szól, egy kicsit laposabb, meg "szürkébb" a hangja, mint a Tomahawkal, de még így is nagyon szép. Kifogástalan.
Solicidium: örülök, hogy tetszik, hallgasd egészséggel.
honfoglalo: PA2V2, elemes, két darab 1.5v-os ceruza kell bele. Én tölthetővel használtam, 2 x 2650 mAh, és kb. két havonta kellett töltenem. Napi 3 óra hallgatás mellett az barátok között is 120 óra, és még így is keveset mondtam.
Tomahawk csaknem 400 órát kibír egy töltéssel.
-
esfrost
tag
válasz honfoglalo #430 üzenetére
Én használok LOD-ot Ipoddal, azaz használtam, mert most nincs ipod, de LOD az van. A setupom a következő volt: Ipod 6th gen Classic 80gig---> ALAC formátumó zenék---> Egy méretreszabott ezüst LOD kábel---> RSA Tomahawk fülhallgató erősítő---> Ultimate Ears Super Fi 5 Pro füles. A LOD nagyon sokat dob a hangminőségen, de szvsz nem itt kell elkezdeni tuningolni a dolgot. Az első mindig a jó minőségű forrás legyen, azaz a zene maga, én ALAC-ot használok. Legrabbeltem egy valag kedvenc zenémet, majd át konvertáltam őket Apple veszteségmentes formátumába.
-
esfrost
tag
Gondoltam berakom ide:
Eladnám féltve őrzött PA2V2 fü-,l és fejhallgató erősítőmet. Hibátlan állapotban van, tokban hordtam. Adok hozáz még: egy személyes kérésre készített, mindkét végén 3.5mm-es, aranyozott jackes kábelt. Két eres, ezüst kábelek kötik össze a jackeket. Méretre van szabva, ami azt jelenti, hogy kb. 25cm hosszú, ami hajlítva tökéletesen összeköt egy lejátszót az erősítővel.
Az ára a kettőnek együtt: 13.000.- Ft.
További infó az erősítőről: http://www.electric-avenues.com/audio8.html
Érdeklődni: esfrost kukac gémél pont kom, illetve +36202087425, budapesti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest