Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #1193 üzenetére
Oké, eddig kettő, és nem hiszem hogy sokkal tovább kéne számolnom
.
+1 Még talán így kapásból Shev-ről feltételezem hogy írt nekik... -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1193 üzenetére
ezen ne múljék, holnap én is írok nekik majd egy levelet amire válaszolhatnak...
-
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #1187 üzenetére
nah, a csak simán visszaküldött levelemre is jött válasz -méghozzá bullshit nélkül- a supporttól
''Hello Tamas
I createda bug report with the developement team for your case.
As soon as I get their information I will let you know.
Regards
David
FON Customer Care''
Nah talán most már lesz vmi, nagyon-nagyon remélem... -
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #1187 üzenetére
Ott írtam nekik én is, de az utólsót egyszerűen a válasz gombbal küldtem el a gmail-ről, ha volt megadva a levélben válaszcím akkor oda ment, ha nem akkor csak egyszerűen vissza. Nem tudom ha így visszaírok nekik azt megkapják-e és/vagy foglalkoznak-e vele, lehet hogy csak a kezelőfelületről beérkezett leveleket nézik, de nem is érdekel, ha megkapták megkapták, ha nem akkor nem.
Érdembeli választ - mint kiderült - nem várhatunk tűlük, azért csak, hogy jól felidegesítsenek, nem kell hogy visszaírjanak vmi sablon választ aminek köze sincs a témához vagy teljesen ellentmondjon a tényekkel. -
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #1185 üzenetére
aha, persze...
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #1178 üzenetére
remelem minnel hamarabb megoldajak...
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #1174 üzenetére
aki aktivalta a fonerat annal a listaban activated van?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1174 üzenetére
hát igen, korrektül odaírja hogy kinek küldtem meghívót meg hogy az elfogadta, de arról mélyen hallgat hogy ezért épp nem küldött nekem meghívót mert éppen bugos volt a rendszer
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1172 üzenetére
egyszer majd csak összejön neki
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1145 üzenetére
nálam kb. egy hete éjszaka művelte ezt, reggel konnektor ki, 2perc várakozás, konnektor be és működött
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1128 üzenetére
vagy ha nincs szerencséd, akkor nem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1125 üzenetére
kaptál meghívót most ezért a bereggelt foneráért? csak mert nem azzal az e-mailcímmel lett regelve, ahova küldted.
-
MarKoo
addikt
válasz
kapcs-ford #1121 üzenetére
Tényleg, a .pdf egy mínuszos számla 0 Eurora kihozva.
-
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #1109 üzenetére
A Configure your FON Social Router oldalon ott van a jel ahol lennie kell, a My Personal Info-nál hiába teszem oda visszaugrik az egyenlítőre
a fenti üzenettel.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1093 üzenetére
tegnap az enyém úgy döntött, hogy most inkább nem ad jelet. pontosabban jelet ad (95/100 az erőssége), de nem tudok a MyPlace-re csatlakozni. ezelőtt ment, a titkosítást nem állítottam át azóta.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1091 üzenetére
1x3k-t, mert az elsőt ő is 3k-ért vette. az első eladása után van egálban. az utolsót meg talán elajándékozza, mint én.
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #1083 üzenetére
nah, még mindig szenvedek a fonerámmal, itt van egy edimax router (BR- 620 WG) ugyanoda van téve, mint a fonera, és érdekes, ugyanolyan gyenge a jel 6 méterről ....fene sem érti ezt....a haver azt mondja, 80 méterre próbálták, gond egy szál sem volt..
-
04ahgy
nagyúr
válasz
kapcs-ford #1078 üzenetére
Gond van...
A FON_AP-n nem jön be a wifi.fon.com...
Egyből loginolni akar. Azt vágom, hogy már regisztrált a outer, de akkor most mi a jelszavam? Mi a loginom? Mert én még nem csináltam semmit...
HGyu -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1071 üzenetére
hát igen én is elbuktam ezekszerint a meghívóm ami járt volna...
mindegy, egyet vettem, egyet eladtam így végülis ingyé itt van az én kis fonerám -
ufonauta
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1071 üzenetére
Igen sajna várhattunk volna. De én múlt pénteken aktiváltam és csak utána tudtam meg, hogy nem műxik a meghívóküldés. A fene gondolta volna.
Ha tudom, biztos várok pár napot, hisz nem volt létszükség. (itt a linksys wifije) -
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #1062 üzenetére
Valahogy szólni kéne nekik hogy meg tudják ezt is oldani, regisztráltam a fórumra, remélem hamar visszaigazol az admin.
-
ludus
aktív tag
válasz
Rossz hír: A bug időszakában aktivált router-ek után valszeg nem kapunk új meghívót tehát azt a vonalat buktuk sajnos.
na ettől féltem -
Thrawn
félisten
válasz
kapcs-ford #1064 üzenetére
Értem. Vasárnapig/hétfőig mindenképpen várnom kell, addig remélem a többi része is megjavul a rendszernek, és akkor oszogathatom itt a meghívókat
Arra mondjuk kíváncsi leszek, mikor derül ki, hogy a meghívó ugyan elmegy de aktiválás után nem generálódik újabb helyette. Lesz itt még nemulass -
Thrawn
félisten
válasz
Ezt azután az egy hsz után mondod, ami a fon fórumon van? Vagy valahol hivatalosan is megerősíteték? Épp ma kérdeztem ngabor2-t meddig lehet kézhezvételtől számítva aktiválni a Fonera-t, és mivel még van rá időm, inkább megvárnám amíg biztos lesz. Ha minden jól megy vasárnap vagy hétfőn tudnám aktiválni, remélem addig kitart a meghívózás...
-
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #1052 üzenetére
nah basszameg, majdnem csúnyát mondam
Azért értékelhetjük ezt is, most már legalább közölve lett velük a bug, ha így halad jó esélyel párhónap múlva meghívózhatunk ismét.
Ez a spanyol mentalitás vagy csak szimplán a szarunk bele mentalitás? -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1043 üzenetére
de legalább meghívót kapott! én még azt sem
-
SolymossyBal
tag
válasz
A 700át...
-
ufonauta
aktív tag
válasz
(#1032)
Ehe... most, hogy így mondod. Erről valahogy lemaradtam. -
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #1037 üzenetére
nincs router, legalábbis itthon semmi, közvetlenül a motorola kábelmodemre, a saját gépem kapott egy PCI wireless hálókarit, és így oldottam meg, hogy legyen nekem is másnak is net.
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #1035 üzenetére
áhhh. semmi nem volt, nem ért rá. hoztam tőle egy usb sticket, ugyanazon gyenge jelek. kapok majd egy linksys pci karit, azzal kiderül, mit tud. vagy mit nem..
-
ufonauta
aktív tag
válasz
kapcs-ford #996 üzenetére
Ha a dolog technikai probléma, akkor valószínü, hogy menni fog az aktiváltak után is a meghívó. Akár utólag is. (reméljük)
Ha nem technikai, akkor meg úgyis mindegy. -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #996 üzenetére
mivel a te meghívottad, ezért megmondom neki.
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #992 üzenetére
Éljen sokáig!
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #974 üzenetére
na, ez bejött, de érdemlegeset állítani nem tudok...most is wifiről megy, jelerősség nagyon gyenge....6 méterről..holnap kiderül az igazság..
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #967 üzenetére
2 méterről a winfos skálájá 5ből 5, a strumbler pedig a mindkét ssid-n 55-56 Db-t mér. ha távolabb viszem, akkor a winfosé romlik, a strumbleré kb ugyanannyi, max 1-2vel kevesebb.
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #965 üzenetére
mit resetlejek, és kapcsoljak ki? a gépet, a modemet a fonerát? ha leveszem a foneráról az antennát, totál elmegy a térerő...
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #954 üzenetére
ha neked több falon, sőt még emeleten is átment, akkor nekem az az 1 méter felfelé vagy lefelé teljesen mindegy. más baj van itt...
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #951 üzenetére
konkrétan mire gondolsz? pár napja raktam újra, hálókarival gond nélkül megy minden...mértem vele 7-800Kb/sec-et is, pedig a 2 megán kellene futnia..sőt, próbáltam azt is, hogy hosszabbítón van a modem és a fonera bedugva, a koax is jó hosszú, és hurcoltam a lakásban. nem volt jelentős változás...
ha 2 méterre volt, akkor oké, ha többre, akkor nem oké.
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #944 üzenetére
persze, hogy van antennája, kilóg, és fel is van állítva..
a fal tégla, de a másik szobában van a fonera, tehát nem hermetikusan elzárt. érdekes, kicsit piszkálgattam a fonerát, linusnak jelöltem magam, most megy a 2 mega, és 4es a térerő...most megint 2es, és 700kB a sebesség....fizikailag nem mozdítottam semmit..
[Szerkesztve] -
gyongyosim
csendes tag
válasz
kapcs-ford #940 üzenetére
Sziasztok!
van egy La Fonerám, hozzákötöttem a kábelmodemhez, és a laptopommal akartam használni tőle max.7 méterre (szóval a távolság nem lehet akadály). Normálisan bejön a Myplace és a FON_ SSID is. viszont akármelyiket használom, az internet megszakad. van úgy, hogy 1 perc, 2 perc, de néha 5 perc után, változó..... miután megszakadt, magától visszacsatlakozik, majd utána megint megszakad, és kezdi előlről. szóval 5-10 percnél tovább nem igazán tudom használni internet-megszakadás nélkül. a kábelmodem cat5-tel simán megy a pc-hez, az internet működik. A laptop beépített wifi kártyája is kifogástalan (Intel PRO/Wireless 2200BG (802.11b/g)), eddig akárhol használtam, nem volt vele probléma. Nincs semmilyen más routerem, vagy AP-m, csupán a Fonera és a modem, de a kettőnek együtt is kellene működnie, nem?! mit csináljak? milyen beállítások kellenek? a fonerának megadtam dhcp-t, de nem tudom, annyira nem értek hozzá. interferencia lehet? de annak nem adok nagy esélyt. segítsetek kérlek!!!! -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #923 üzenetére
a regisztrálás ''elvileg'' megy, csak várni kell az admin válaszára. lehet, hogy sose fog megjönni?
azért ennél valamivel rugalmasabbaknak gondoltam őket...
-
Rommel6600
őstag
válasz
kapcs-ford #894 üzenetére
Jelentem, igen!
ja és még mindig nem kapott meghívót akitől én kaptam, én meg az enyémet nem tom elküldeni.
Remélem hogy csak vmi gebasz van náluk és helyre fog jönni hamarosan, a helyükben nem lenne pofám így befelyezni egy akciót.
Én sem vagyok nagy angolos (nyelvtan nem az erősségem mással nincs gond), de jobb híján akár segíthetek Én is, végülis nem Shakespeare-t kell fordítani, hanem csak leírni nekik hogy mi a szitu, ami meg 3 sor. Ezt szerintem meg tudnám csinálni.
Ha kellek vegyetek fen msn-en -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #912 üzenetére
pedig a fon.com-on az van hogy megy a dolog, olyannyira hogy a szövegből már kivették a karácsonyi részt is:
If you are already a Fonero and share your WiFi with the FON Community, we want to celebrate the Holidays by letting you give a free La Fonera to your friends.
In order to take advantage of the Fonero Gets Fonero offer all you need to do is go into your FON User Zone and send your invitations. Your friends will receive an email inviting them to order a La Fonera WiFi router completely free including all shipping and handling charges.
Invite a friend to get a free FON WiFi Router
most akkor mia van??? -
turista
csendes tag
válasz
kapcs-ford #895 üzenetére
Flame ON
1. igen a gigaomról van szó. lehet, hogy neked van igazad, és csak USA, ebben az esetben én kérek elnézést. én még nem kaptam levelet a törlésről
2. nem én árulom az *ingyenes* routert
Flame OFF -
ufonauta
aktív tag
válasz
kapcs-ford #853 üzenetére
Ehe... már fél lábon is kibírom.
Csak belelkesültem, hogy többen milyen hamar megkapták.
A helyet is megcsináltam neki. Vettem egy 10 méteres utp kábelt oszt kivezettem a Linksystől az ablakhoz. Csak jobb lesz a jel a parkolóban, ha ablakközelben van a cucc, mintha a szoba másik végében lenne.És fel kellett szabadítanom egy LAN portot is a routeren, amibe bedugom a kicsikét. Mostmár csak meg kel jönnie és, ha nem bénázok sokat, akkor szórom a netet a parkolóba.
-
tibibi
őstag
válasz
kapcs-ford #841 üzenetére
na jó
-
ufonauta
aktív tag
válasz
kapcs-ford #841 üzenetére
Nem jön a TNT.
-
tibibi
őstag
válasz
kapcs-ford #836 üzenetére
engem érdekel ha privátban leírod mit kell csinálni mire jó ,mert nem vágom
és nincs kedvem vissza olvasni
-
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #827 üzenetére
töltésen kívül abszolút első vagyok....itt még áram sincs minden házban....
-
Debilon
addikt
válasz
kapcs-ford #790 üzenetére
bocs
[Szerkesztve] -
Salex1
őstag
válasz
kapcs-ford #787 üzenetére
Na akkor ha az egyiket nekemadod, a másikkal meg kijösz majd 0-ra
és meg csak annak fogom továbbadni aki vállalja, hogy ingyen adja tovább! -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #759 üzenetére
Sajnos kicsit elfoglalt voltam, így elsiklottam afelett, hogy már kérdeztem. Köszönöm a választ!
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #757 üzenetére
Van valami információ arról, hogy mikor kezdik el a nagy testvért forgalmazni?
-
Konflikt
addikt
válasz
kapcs-ford #751 üzenetére
megkövezni azért nemkell érte..
Mekkora a hatósugara ennek az AP-nek? -
TexT-BoY
addikt
válasz
kapcs-ford #751 üzenetére
privi ment
-
Sianis
addikt
válasz
kapcs-ford #728 üzenetére
Azért kérdeztem, mert WEB-en csak a Radius szerveres megoldásokat írták, a PreSharedKey nem volt benne. Köszi a segítséget
Sianis -
Sianis
addikt
válasz
kapcs-ford #723 üzenetére
Majd elválik, hogy mit tud a kicsike. Aztán kisírom bánatomat a FON-nak.
Amúgy titkosítás csak WEP, WPA, WPA2 van? WPA-PSK nincs?
Sianis -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #710 üzenetére
akkor lehet hogy a velvet.hu-n kéne hirdetnünk a meghívóink?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #710 üzenetére
ha van egy feature, az nem jelenti azt, hogy használni kell. a simple home user használja az alapot. de a power usernek legyen még egy menüpont, hogy advanced network settings, és tudja az extrákat beállítani.
mint mondtam, leginkább kiváncsiságból kérdeztem meg a tét, hogy mit szól az ilyenhez. ''kicsit'' sugalmaztam azért, hogy ez jó, és nekik se rossz -
Oly
őstag
válasz
kapcs-ford #697 üzenetére
Meleg biztos, hogy nem volt!
Reset? Eccerűen csak húzzam ki a konyektorból és dugjam vissza? -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #692 üzenetére
Nekem pont ilyen lenne jó. Nem kellene 2. routerre beruházni, bár, valószínűleg nem úszom meg anélkül.
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #639 üzenetére
Huhh, nagyon jónak tűnik ez a nagytesó. Mikor lesz ez elérhető?
-
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #685 üzenetére
Tudsz linket a nagy tesóhoz?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #685 üzenetére
akkor nosza valaki jelentkezzen nálam egy meghívóért mielőtt késő lessz!
-
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #683 üzenetére
Egészen felgyorsult a kiszállítás ezek szerint.
Egyébként az a meglátásom, hogy azért akciózzák a La Fonerát, mert jön a nagytesója, és addig el akarják passzolni az összes ''régi'' routert.
Nekem is van 1 meghívóm vigye már el veleki... -
róland
veterán
válasz
kapcs-ford #681 üzenetére
Csak nem megérkezett újabb pár router?
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #673 üzenetére
aham... ezt pl. nem tudtam
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #671 üzenetére
az miért jó ha csak b only módban van?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #664 üzenetére
huh, ez tényleg gyorsan elkelt
a tegnapi nap tényleg a fonera napja volt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #652 üzenetére
be is tettem az 1. hsz-ba.
liquidmoon: pü ment.
mod: a meghívó elkelt. -
MichaelSD
őstag
válasz
Ez nagyon aranyos. Ha kijön akkor majd 3 routerrel fogom nyomni
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #647 üzenetére
majd kiderül...
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #642 üzenetére
és valyon ha majd kijön az új rúter, hogyan lehet majd hozzájutni? visszaküldöm a régit? vagy az marad nálam ingyé? mondjuk a második jobb lenne
-
ludus
aktív tag
válasz
Igazad van, nem jól emlékeztem, nem a firware-t hanem a rajta futó kernelt írták:
„Magyarországon még időbe telik, mire elterjed a Fon: az emberek többsége még csak most vesz magának routert” – mondja Kalóz Imre fejlesztő, aki Magyarországról vett részt a Fon-fejlesztésekben: ő írta az apró routeren futó szoftver magját, a kernelt.
Link: [link] -
shev7
veterán
válasz
es ezen mar van egy lan port is, nagyszeru
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #637 üzenetére
-
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #629 üzenetére
Én angolul olvastam, akkor viszont tényleg másról beszélünk.
Amit én néztem, ott sem hekkelés, a firmware lecserélése vezérelte az írókat, hanem a kíváncsiság. Mit miért hogyan küldözget a Fonera a központnak, stb... tehát inkább paranoia. Meg állítólag a Fon közzétette a Fonera firmware forráskódját, és azzal próbálták összehasonlítani, hogy valóban az fut-e a routeren. -
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #626 üzenetére
Lehet, hogy nem OpenWrt van rajta? Mindegy. Én úgy értelmeztem, amit olvastam, hogy be szeretnének lépni a routeren futó oprendszerbe SSH segítségével, nem pedig aktiválni az SSH-t, Telnet helyett.
-
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #624 üzenetére
Szerintem félreértetted egy részét ennek. (Olvastam eredetiben)
SSH belépésen itt azt érni, hogy te be tudsz loginolni a routered OpenWrt oprendszerébe, és ott szabadon tevékenykedhetsz. -
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #620 üzenetére
Az, hogy ssh-n belépsz a routerbe
miért illegális? Ha nem hekkeled szét az OpenWrt-t, körül lehet nézni...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #620 üzenetére
félreértettél... valóban kiváncsi vagyok, hogy miért jó, ha életre lehet kelteni az ssh-t a routeren.
amúgy sincs moderálnivaló benne, hisz nincs benne link, csak egy ténymegállapítás. -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #616 üzenetére
miért jó, ha az ssh engedélyezve van rajta? ki lehet iktatni az eredeti fw-t? vagy mi?
a fon oldaláról nézve ez nem illegális, pontosabban törés? -
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #615 üzenetére
hát jó forró így is az biztos, de remélem azért nem fog megolvadni...
-
ludus
aktív tag
válasz
kapcs-ford #611 üzenetére
én egyszerűen fogtam és állítva raktam a router tetejére kiegyenesített antennával felfelé... szerintem így járja körben legjobban a levegő...
szerintem... -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #606 üzenetére
köszi, most már működik
hamarosan beírom a linux alatti felébresztés módját.
mondjuk az érdekes, hogy ez a pici antenna erősebb, mint a wrt54g 2 nagyobb antennája... ezzel látok egy olyan hálót is, amit azzal nem láttam... -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #604 üzenetére
sajnos azzal én nem sokra megyek
próbálom vezetéken keresztül is elérni, de a 192.168.10.1 nem igazán akar bejönni. vagy nem is annyi az ip-je?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #599 üzenetére
az ap tud wepet, az látszik is. de egyrészt a noti hálókártyája tud-e, illetve linux alatt életre kelthető-e... ez itt a nagy kérdés.
ha az ap-t át lehet ezekre állítani, akkor az jó. csakhogy ahoz be kellene lépni. ahoz meg a MyPlaces-ben kellene lenni -
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #597 üzenetére
kínálati piac
viszont... a myplace-t nem bírom belőni linux alá.
miket lát a gép:
root@ngabor-laptop:/etc/network# iwlist eth1 scan
eth1 Scan completed :
Cell 01 - Address: 00:40:10:10:00:03
ESSID:''dd-wrt''
Protocol:IEEE 802.11bg
Mode:Master
Channel:6
Encryption key:off
Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 6 Mb/s; 9 Mb/s
11 Mb/s; 12 Mb/s; 18 Mb/s; 24 Mb/s; 36 Mb/s
48 Mb/s; 54 Mb/s
Quality=96/100 Signal level=-32 dBm Noise level=-32 dBm
Extra: Last beacon: 11340ms ago
Cell 02 - Address: 00:18:84:19:6A:15
ESSID:''FON_AP''
Channel:1
Encryption key:off
Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 11 Mb/s; 6 Mb/s
9 Mb/s; 12 Mb/s; 18 Mb/s; 24 Mb/s; 36 Mb/s
48 Mb/s; 54 Mb/s
Quality=92/100 Signal level=-39 dBm Noise level=-39 dBm
Extra: Last beacon: 1636ms ago
Cell 03 - Address: 00:18:84:19:6A:16
ESSID:''MyPlace''
Channel:1
Encryption key:on
Bit Rates:1 Mb/s; 2 Mb/s; 5.5 Mb/s; 11 Mb/s; 6 Mb/s
9 Mb/s; 12 Mb/s; 18 Mb/s; 24 Mb/s; 36 Mb/s
48 Mb/s; 54 Mb/s
Quality=92/100 Signal level=-39 dBm Noise level=-39 dBm
IE: WPA Version 1
Group Cipher : TKIP
Pairwise Ciphers (1) : TKIP
Authentication Suites (1) : PSK
Extra: Last beacon: 1684ms ago
próba belépés a MyPlaces-re:
root@ngabor-laptop:/etc/network# iwconfig eth1 essid MyPlace key s:xxxxxxxxxx
root@ngabor-laptop:/etc/network# iwconfig
lo no wireless extensions.
eth1 unassociated ESSID:''MyPlace''
Mode:Managed Frequency=2.412 GHz Access Point: 00:18:84:19:xx:xx
Bit Rate:0 kb/s Tx-Power:16 dBm
Retry limit:15 RTS thr:off Fragment thr:off
Encryption key:3836-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-0000-00 Security mode:open
Power Management:off
Link Quality:0 Signal level:0 Noise level:0
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:2202 Missed beacon:0
sit0 no wireless extensions.
eth0 no wireless extensions.
próbáltam s: nélkül, próbáltam enc open, restricted-del, semmi.
ötletek?
jelenleg a FON_AP megy, az titkosítás nélkül van.
lehet, hogy a kártya nem tud wep-et? -
Billu
aktív tag
válasz
kapcs-ford #594 üzenetére
PÜ ment.
És talán lesz egy szabad meghívóm -
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #590 üzenetére
hiába resetelem, nem történik semmi. ugyanott van a narancs pötty és a zöld alapon fehér csillag. most tegyem arrébb egyiket, hogy ne legyenek fedésben?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kapcs-ford #579 üzenetére
szerintem az, hogy valakinek van meghívója, mehet sima hsz-ba, de utána kellene írni, hogy részletek kizárólag pü-ben! ha meg elvitték, akkor az is mehet, hacsak nem 5 percen belül történik meg.úgyis tele lesz ilyenekkel, bármit tennénk is ellene. a címet meg már nem kellene tovább nyújtani.
-
Spada
tag
válasz
kapcs-ford #576 üzenetére
csak a meghívóért akartam cserébe egy kábelrútert. közbe már bizniszeltem egyet pénzért. az kell a fonérám elé.
tehát megmarad a meghívó, lehet jelentkezni érte...
-
shev7
veterán
válasz
kapcs-ford #557 üzenetére
errol irtam korabban, ha ''megfelelo'' az ip-d akkor elered
De a masik iranynak tutira mukodnie kene... marmint wifirol lafoneran keresztul a masik routert... -
Billu
aktív tag
válasz
kapcs-ford #537 üzenetére
Te így használod?
Vagy van itt valaki aki router után használja a fon-t?
Azért kérdezem, mert most elpasszoltam minden cuccomat.
És most nem tudom, hogy a Fon elé milyen routert vegyek, vezetékest, vagy inkább wifi- t?
Mert,ha veszek egy wifi-t akkor a saját otthoni hálom csak arról menne, viszont drága.
A vezetékes olcsóbb, de még mindig nem látok tisztán.
Már több fórumban is szó volt róla, hogy egymás mögé lehet kötni több routert, csak egymás belső hálóit nem fogják látni. -
Billu
aktív tag
válasz
kapcs-ford #535 üzenetére
Speciel én nem erre gondoltam.
Van egy vezetékes router, rákapcsolva több vezetékes eszköz: NAS, ip camera, 1 pc.
Most ha a negyedik szabad portjára rádugom a Fon-t, akkor én a Fon Privát hálózatán lévő még + 2pc-met, hogy fogom egy hálózatban látni? Mert ugye eddig azt a feldatot egy sima Ap látta el, ami semmi mást nem csinált csak rádiójelekre ültette az adatokat, az ip-t a routertől kapták, és egy közös hálóban voltak a többi cuccal. -
tr00p3r
addikt
válasz
kapcs-ford #521 üzenetére
szia,
asszem megtörtént az aktiválás
t -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #517 üzenetére
Pontosabban ilyesmi fog kijönni:
[link] -
Oly
őstag
válasz
kapcs-ford #517 üzenetére
És arról van valami infód, hogy hol lehet fizetni a fon-os netért?
Tehát, ha valaki akarja használni az én netem (Alien), akkor hol/hogy fizet? -
ufonauta
aktív tag
válasz
kapcs-ford #509 üzenetére
kapcs-ford!
Látom te vágod a témát, ezért érdeklődnék, ha meglesz az én foneram is, akkor azt simán rádughatom a mostani ruoterem (Linksys WRT54G) egyik lan portjára? Pont egyszabad portom van még. És akkor mégiscsak router mögül menne a fonera. -
Rick4
félisten
válasz
kapcs-ford #509 üzenetére
értem én, hogy a webes felületen, de a wifis fon, és az én gépem a routeren- kábelen keresztül nem is fog találkozni egymással. vagy csak nem értem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest