Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludus
aktív tag
openwrt van rajta az tuti... az említett dolog arra jó hogy sshval be tudj lépni a router rendszerébe... ki is próbáltam amikor megjött a foneram mert meg akartam változtatni a mac címét hogy ne kelljen egy másik router hogy felcsatlakozzak a netre (a szolgáltatóm mac alapján azonosít), az openwrt-s hozzáférés ment, csak a címet nem tudtam átírni - béna vagyok

úgyhogy maradt a kábeles routeren keresztüli fonera csatalakozás ami végülis nem baj...
azért lehet ha ráérek megnézem ezt az openwrt-s dolgot...
ja egyébként úgy tudom hogy a la fonera firmware-ét egy Magyar srác írta...
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Itt sincs szó a telnetről azt csak az ssh-linkből idéztem. Ebben a cikkben be is lép, aktiválja az ssh-t egy script-tel. Milyen nyelven olvastad a cikket mert ha angolul akkor valszeg nem egyről beszélünk.
Ebben a cikkben nincs szó a firmware cseréjéről, csak az ssh barátságos aktiválásáról.
Másik, a router admin menüben a wireless settings-nél már többször próbáltam átállítani ''b only'' módba de mindig csak reset-eli magát és nem hagyja ott a beállítást a köv. újraindításnál ismét b/g van.. nálatok???
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
tehát ha akarnád, a teljes openwrt-t le tudnád cserélni egy másikra (pl- máshogy megírt, fon-tól független, tehát bárhol használható openwrt-re)? mert gondolom ebben is ''kommersz'' chip van, szabványos eszközökkel, nem 100%-ban a fon-nak tervezve.
(továbbra se akarom a fw-t lecserélni, hisz ennyiért simán vállalom, hogy osztom a netet, mivel úgyis megy 7x24-ben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest