Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Konflikt #753 üzenetére
abszolut változó.. 2dBi-s antennát adnak ez nem olyan erőss. ha olvasgatsz akkor láthatod hogy van akinek 5falat is átvisz de van akinek az 5böl csak 4et. Én eddig is wifiztem meg faeter is. Yagi antennával nyomja vasadon és 18dBi-s jel keresztül megy 2utcán és kb 1,5km-re van a 2ház egymástol, de átlötte. Szóval ez változó. Nekem ha megjön a fonera ap_om akkor egy 10dBi-s körsugárzót fog kapni és azzal aki Lakihegy körül járkál nagy esélyel fog tudni netezni. Adatokat méterben nem igazán tudunk mondani szvsz, mert felelőtlenség. B/G-n 54en kisebb a távolság mint olny B-n mert ugy ''csak' 11mega de sokal stabilabb a jel. Bár nemtudom hogy a fonerat be lehet-e állitani only B-re.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest