Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon vágom ezt a témát ezért egy kis segítséget kérnék:
Adott egy wifi rúter.amiből LAN-on kapja az asztali gépem a netet.A notim meg wifin keresztül.A Fonera-t rákötöttem a wifi rúterem LAN2 portjára.Bekapcsoltam.A notim látja a MyPlace nevű jelet,és amin eddig kapta a netet.Ha a MyPlace-ra lépek,akkor létrejön a helyi kapcsolat,de nincs net.Ha az eddig használt hálózathoz csatlakozok,akkor pár másodpercig van net,aztán ledob és csak helyi kapcsolat....Ha a Fonera-t kihúzom a wifi rúteremből(LAN2 portból) akkor ez a hiba megszűnik...Mi okozza a problémát? Mit állítsak be? Ma egész nap ezzel kínlódtam....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest