Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- LG LCD és LED TV-k
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Házimozi haladó szinten
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Köszönöm szépen a választ. Jól kivetted, hogy állok az FS-el. Szóval végignyomtam a turorialt (már ami ilyen polgári volt), és ott tartok, hogy megközelítésnél beütöm az ILS frekit és ha elkapja az APP-t benyomva lemegyek automatán, vagy látás után leteszem a gépet (ha sikerül). Most kellene elkezdenem műszerek után repülni meg eljárásokat tanulni, csak így autodidaktán elég nehéz. Ezt a segítséget találtam, most ezt próbálgatom: [link]. Azért nem tökéletes. Pl. nem volt róla szó, hogy mi az a "course" és írtam több helyre sokan linkelgettek minden félét de értelmes válasz nem jött, míg priviben valaki végre leírta, hogy az azt jelenti, hogy hány fokon akarok átrepülni a VOR-on.
Szóval valóban ilyen egyszerű válaszok segítenek leginkább, meg akár linkek és majd tanulgatok. Közben jól kiszúrtam magammal mert beruháztam egy 737 PMDG NGX-re és most a beépített 737-es után állhatok neki ezzel repülni tanulni :-), lesz is majd egy csomó kérdésem itt kapásból 4 automata pilot kapcsoló van? Majd ha odajutok kérdezek konkrétan :-).
A corfu SID/STAR-ra (most már tudom legalább mi az) meg ezt találtam:[link], na ez egyelőre elég kínai de majd kihámozok belőle valamit és kérdezek ha elakadok. Köszi előre is jó, hogy kicsit fellendült ez a topik :-).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest