- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
Igen DX9. Ez így elég ramatyul néz ki és az összes gépnél ilyen, beleértve az AI-t is.
-
-
Korcsii
őstag
hmm... LHBP iszonyatosan szaggat... ha pl felszállok a 13L-ről, akkor az M0 után van egy pont, ahonnan 30+ fps, viszont ha visszanézek (illetve ezelőtt a pont előtt előrefelé nézve is) 3- fps-em van
DX9!
nagyon szeretek FS-t telepíteni...
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Mert nem jól írod
Beírod jobb oldalra SVR-t az direct lesz (ha nem repülsz sidet), aztán bal oldalra uy570, jobb oldalra gotar.
Szerk.: Amúgy nem tudom mit akarsz repülni
LHBP SID GILEP UP976 SUNIS UP870 RASTA STAR LOWI
A SIDSTARok csatlakoztatásánál lehet DISCONT azokat kézzel kell javítani.
-
Geryson
addikt
Hogy lehet így beilleszteni képet?
Na jól van, több hurrikánost nem rakok be, de megjelent "Julia" is a Karib-Tengernél. Mint látható, Igor-hoz elég közel repülök el, de nem igazán piszkálja a gépet.
-
v!ct0y
veterán
Neked működik rendesen a fmc iflynál ? Mert nekem állandóan route discomunitit ír...
LHBP-LOWI
SVR-t beírom elvileg annak directnek kéne lenni és nem ír rá ki semmit aztán jön a GOTAR ott már kiírja a directet de annak meg UY570 nek kéne lennie. Írom a harmadikat és ott már route discomuniti.. -
Korcsii
őstag
FS-t újratelepíteni rémálom...
nem akartam a régi FSX egy az egyben áthozni, mert hát elég sokat kísérleteztem már vele, így arra is ráfért már, hogy teljesen az alapokról újrarakjam, de huh... ez a rakás apró hiba (dll, ocx hiány, stb) amire oda kell figyelni... kb repülni egyszerűbb...
-
Geryson
addikt
Ja, nem a direkt linket raktam be, de ha belekattintasz, akkor már okés lesz...
PMDG-nél vannak ilyen finomságok (ez FSX, de szerintem az FS9 verziónál is). Itt az összes ajtó nyitva van (még a jobb felső is) és oda tudod rakni a lépcsőt, a felborulás-gátlót (nem tudom mi a tudományos neve, a farnál van) plusz a 4 rakodógép, persze ezek csak statikusak, nem mozognak. Az utasszállítónál plusz ajtókat tudsz nyitni, meg több a lépcső is azt hiszem, de azzal nem repülök, csak kipróbáltam. Minden egyes dolog a PMDG menüben az keyboard assignmentsben (vagy mi a pontos neve) definiálható, de mondom ez a PMDG-é, nem az FS beépített ilyen menüje.
-
Geryson
addikt
"Igor" tombol közel 200 km/h-ás széllel a Karib-tengernél, állítólag esélyes arra, hogy az idei év legerősebb hurrikánja legyen. Ha közelebb lenne, akkor egyszer simán belerepülnék.
Sajnos eléggé el fogom holnap kerülni Dél-Amerika felé tartó utamon:
-
haky
senior tag
Kötelező:
[link]
aki még nem látta az új engine-t!!! -
lesaux
veterán
Akinél fent van a FlyTampa St. Maarten kiegészítője, az elmondhatná, hogy nála is el szokott-e tűnni a pálya 28-as vége, mert kifogytam az ötletekből, miért csinálja és mikor. Ugyanis nem mindig. De nem függ a sebességemtől, a magasságomtól, a proci túlhajtásától, a mesh complexity meg egyéb teljesítménycsökkentő csúszkák akármerre állítgatásától stb.
A következő linken remekül látszik: [következő link]. -
Geryson
addikt
Közben elgondolkoztam ám, hogy milyen SID/STAR adatbázist fog pl. használni, mert semmi értelme, ha nem lehet rendszeresen frissíteni. A másik meg, hogy kérdéses, hogy valóban lesz-e 2-3 hónap múlva FSX, merthogy gondolom azért eléggé sok mindent kell változtatni FS9 és FSX gépek között (gondolom ezt abból, hogy PMDG úgy igazán még a mai napig konkrétumokkal sem állt elő, hogy mikorra teszi ezt meg).
-
Cypresss
senior tag
Szia,
Ha tényleg ennyire jó, akkor megveszem és megnézem, hogy csak kicsivel vagy sokkal rosszabb az NGX-nél.
Az viszont nagy segítség volna, hogy ha megnéznéd, hogy ARCUS-t lehet-e vele programozni, valamint az LNAV vajon le tudja-e követni a programozott útvonalat.Azt írják, hogy tudja:
Leg Types:
- Track to Fix
- Direct to Fix
- Arc to Fix
- Course to Fix
- Radius to FixUgyanakkor erősen kételkedem azzal kapcsolatban, hogy ez jól működik (egyáltalán működik-e).
Ha megtennéd, hogy kipróbálod nekem, annak nagyon örülnék és köszönöm előre is.
-
Taylory
csendes tag
Szép jo napot mindenkinek ... tud nekem valaki olyanban segiteni hogy miért csinál olyat hogy amikor beállitom a aircraftot a flight plannert meg a weather és amikor állitanám az indulási idöt fatális error ir és kilép ! de csak ha az idöt állitom be !! ha nem nyúlok az idöhöz semmi baja elindul rendesen !!! megköszöném ha tudnátok segiteni nekem,
köszönöm ......
-
Kosztinho
tag
Pont a registry-turkálást szerettem volna elkerülni. Nem mintha kétségbe esnék tőle, de örültem volna valami "egyklikkes" megoldásnak
Mondjuk még ez is egyszerűbb (vagyis gyorsabb), mint újrarakni mindent. Meg végülis csak egyszer kell megcsinálni, kimentem valahova, aztán már csak update-elgetni kell majd.
-
AirBooms
addikt
Ok, akkor ezzennel meghívlak hozzám egy teljes napra, egésznapos ellátás mellett (azt eszel-iszol, amit akarsz és amennyit csak akarsz - csajt nem tudok biztosítani), s megkérlek, hogy a teljes, kb. 250 gigás FS mappám alapján rakd újra az egészet. Komolyan gondolom. Nem értek a registry turkáláshoz, de már hónapok óta képtelen vagyok összeszedni magam, s újrarakni. Megmondom, hogy valószínűleg mi vágta haza annak idején az FS-em, azt kihagyjuk, a többit akkor elvileg csak át kell másolni. Sőt, mivel a rendszert nem telepítettem újra, s minden ugyanoda kerülne vissza, mint ahol volt, elvileg a registry bejegyzések többsége is stimmel.
Nos, vállalod? Tényleg komolyan kérném! -
AirBooms
addikt
-
Korcsii
őstag
válasz
Kosztinho #6226 üzenetére
épp most backupolom a jelenlegi fsx-emet (még 1 órát ír, nice), de copy/parse módszerrel... de újra akarom építeni az alapokról... amúgy elég legó az egész, ha lemeted a mappáját, meg egy-egy azon kívül eső kiegészítőnek a mappáját, akkor nagyjából már meg is vagy, esetleg egy-két esetben lehet probléma... legalábbis remélem, hogy nálam így lesz
lesaux: aranyos logó
-
Kosztinho
tag
Hali!
Tud valaki olyan programról, amivel valami ghost-szerűt lehetne késziteni FS9ről? Át akarom tenni egy másik gépre, és nagyon nincs kedvem feltelepitgetni pár tucat kiegészitőt
-
lesaux
veterán
Megvan végre, leszedtem innen:
http://flightsim.com/kdl.php?fid=114982 -
lesaux
veterán
Nincs véletlenül egy régi northwestes liverytek az FSX gyári 747-ese alá? Tehát ilyen:
http://www.widebodyaircraft.nl/b7474nwo.jpg
Két napja ezzel szopok. Felraktam már mindenfélét a gépre. Volt valami iFly-repcsi, az még a futópályán hanyatt vágta magát, és összetört.
A PMDG-s festés nem akart felmenni, mert nincs fent PMDG-s 747-es (ebben igaza is van).
Volt egy harmadik, róla csak a letöltés után tudtam elolvasni, hogy Project OpenSky, ami finoman szólva is annak a szinonimája, hogy "Nem FogMűködni", annak idején 777-esekkel meg a Corsair 747-essel már megtapasztaltam.Ha ezekből az iFly-ból és társaiból megpróbálom kinyerni a textures mappát, majd bemásolom a gyári 747-es alá (és hozzáadom aircraft.cfg-ben), egy nagy feketeség látszik festés helyett.
Van még egy lehetőség, ez: http://flyawaysimulation.com/downloads-file-1899-details.html
Ez viszont pénzt kér. Esetleg valamelyikőtök nincs regisztrálva az oldalon? Nem azt az 5 dollárt sajnálom, csak ha ez sem működik, akkor kidobott pénz. Átutalom, ha valaki fent van és leszedi nekem.
Vagy ha valahol a neten fellelhető a nwa747ol.zip fájl, és elő tudnátok bányászni, az is jó volna. -
Korcsii
őstag
nekem is ma kezdődött...
haky merre jársz?
hunfatal veled meg összefuthatnánk majd véletlen spontán direkt megtervezve, ha már egymás mellett van a két suli
mondjuk én ma is ingáztam a BME K, I, V2, I épületei között, amikor épp nem órán voltam...
cod4-em meg egy perc után kifagy, mióta fel lett költöztetve a gép... megérett már egy reinstallra... 2 szép is szép idő egy vista-tól
-
fatal`
titán
Mi ez a csönd? Mindenki lezuhant?:
-
Geryson
addikt
A múlt héten elröppentem St.Martin Szigetére (a jó öreg demóban is látható TNCM-re), ezek a képek készültek leszállás előtt (a futóműves meg egy go-around közben - merthogy kettőt is kellett tennem):
Szerk.: a miniképek nem jelennek meg, de a képek megtekintésénél a "download" gombbal megnyitja teljes méretben. Hát a go-around az nagyon komoly szerintem...
-
Geryson
addikt
Ezt nézzétek meg, megyek Bermudára és Earl-bácsi mellett fogok elhúzni. Még soha nem láttam ilyet Active Sky-ban, de baromi jópofa. Ha ráérnék, akkor bele is repülnék...
-
lesaux
veterán
Na, ezt kezdem el most olvasgatni:
http://www.forum.aerosoft.com/index.php?showtopic=21140Szerk.:
v!ct0y: igazad lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest