Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Geryson
üzenetére

Nálam még a gép sincs összerakva, nemhogy FS. Csak az alkatrészek beszerzése indult el, s a héten már össze tudom rakni, de az FS-nek szánt SSD-pár még nem lesz meg. Ráadásul ugye nekem még elsőszériás az alaplapom, tehát egy cserét majd majd még meg kell ejtenem, ami újabb kiszereléssel jár, addig nem is nagyon akarok ezzel komolyabban foglalkozni.
Az install azért mehetett viszonylag lassan, tehtát a szokásos tempóban, mert az SSD-k főleg olvasásban hoznak látványos gyorsulást, a sok apró fájl felírása, pláne DVD-ről, CD-ről nem lesz érezhetően gyorsabb. Tehát egy telepítés sem.
Az viszont örömteli, hogy már a betöltés is sokat javult. A többi probléma pedig biztos nem az SSD miatt van. Amúgy amikor az FS2004-gyel áttértem win7-re, nálam is volt az FS indulásánál mindenféle villogás, de már menetközben ez elmúlt. Volt aki, erre azt írta, hogy XP módban futtassam a win7-et, de már nem is emlékszem, hogy ez megoldotta-e ezt a problémát. Annyira nem volt zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest