Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Persze, ebben igazad is van. Ha áldozol a hobbydra, jól teszed!
Én szoftverre nem szívesen, ha nem muszáj
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7...
Az FSX tényleg eléggé félresikerült, de én szeretek vele legozni, most éppen meglepően jól megy, még light bloommal is szinte mindenhol 20 fps felett vagyok, ezt én sem értem. 
Nekem -bár ez szigorúan csak a magánvéleményem, de az FSX szebb mint az FS9, pedig Andorra áldozatkész segítségének köszönhetően (és te is felajánlottad anno maximálisan fair módon, amiért újfent thx) felraktam párszor, de valahogy nekem sosem jött össze normálisra, szenvedtem vele, ronda maradt.
Megvezetve természetesen nem érzem magam, mert amennyit én áldoztam rá, annyit maximálisan megért ez is.
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7... 
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.