- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Persze, ebben igazad is van. Ha áldozol a hobbydra, jól teszed!
Én szoftverre nem szívesen, ha nem muszáj
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7...
Az FSX tényleg eléggé félresikerült, de én szeretek vele legozni, most éppen meglepően jól megy, még light bloommal is szinte mindenhol 20 fps felett vagyok, ezt én sem értem. 
Nekem -bár ez szigorúan csak a magánvéleményem, de az FSX szebb mint az FS9, pedig Andorra áldozatkész segítségének köszönhetően (és te is felajánlottad anno maximálisan fair módon, amiért újfent thx) felraktam párszor, de valahogy nekem sosem jött össze normálisra, szenvedtem vele, ronda maradt.
Megvezetve természetesen nem érzem magam, mert amennyit én áldoztam rá, annyit maximálisan megért ez is.
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7... 
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.