Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
bocsi, azt hittem azért kapcsoltad ki, mert az ssd-s rendszerek optimalizálási lépéseinél ezt is meg szokták említeni, mint lépést, de nem azért, mert helyet foglal, hanem mert a Windows folyamatosan írogatja... ami szerintem hülyeség, minek írogatná... ráér akkor, amikor hibernálást nyomunk.

Szóval nem tudtam, hogy nem használod. Egyébként van még itt valami, amit sosem értettem: miért kell törölni, illetve kikapcsolni? Más az oprendszer? Mert XP-nél alapból ki van kapcsolva a hibernálás. És ha kikapcsolnám, emlékeim szerint törli a fájlt is magától.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frissítve 04/24!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest