- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
3 nappal ezelőtt kikapcsoltam a Diskeepert (ezzel együtt a Hyperfastot), és elfelejtődött.
Ugye Jmicronos SSD-ről van szó, ez nem támogatja a TRIM-et.
Azóta összevissza másolgattam, törölgettem, installáltam, uninstalláltam, szal rendesen használtam az SSD-t.
Ma észrevettem, hogy kedvenc játékom betöltése dög lassú. Észrevehetően lassabb volt, mint szokott. Már tegnap is picit fura volt, de akkor még nem tűnt fel ilyen szinten, felraktam egy csomó programot a gépre és gondoltam biztos ez lassította le..
Most jutott eszembe, hogy a Diskeeper nem fut, ergo most nincs garbage collection.
Elég nagy szívás, de a múltkor csináltam egy csomó tesztet (IOMeter és AS SSD másolás) de aztán letöröltem az eredményeket tartalmazó fájlocskákat, szal most nemtom visszanézni őket és összehasonlítani sem a mostani sebességgel.
Az előbb visszakapcsoltam a Diskeepert, és a HDD led kb. fél perc múlva elkezdett halványan villódzni, szal a program csinálja a dolgát. Van értelme használni.szerk: végülis most is mérhetek és az lesz a "tisztítás előtti" állapot.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest