Hirdetés
Aktív témák
-
proof88
addikt
Üdv,
ha már pont itt vagy, megkérdezném, hogy izirájder volt tényleg múltkor az Acronis True Image-dzsel megcsinálni, hogy telepített rendszert mentettél és utána alignoltad a partíciót? Mert én hülye, bár már tudtam régebben, hogy ezt illik megcsinálni, kifelejtettem az alignolást és xp-vel formáztam.
Még egyszer meg nem volt kedvem telepíteni, így is már 2. telepítés volt, mert előzőleg G: meghajtónak rakta a rendszert
, szóval mmásodjára minden más winyót lehúztam és úgy telepítettem, úgy már C: lett... nem is értem, pedig ez 2 SSD raid-ben és az első 2 sata portra dugtam őket, de biosban is az első helyen vannak, na mindegy ez nem érdekes.
Szóval simán az ssd-s rendszerre is felpakolhatom a true image progit vagy másik rendszerre rakjam és onnan indítsam el?
Majd simán csak Drive Snapshot, alignolom és visszarakom a progival a rendszert?
Aktív témák
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még egyszer meg nem volt kedvem telepíteni, így is már 2. telepítés volt, mert előzőleg G: meghajtónak rakta a rendszert
, szóval mmásodjára minden más winyót lehúztam és úgy telepítettem, úgy már C: lett... nem is értem, pedig ez 2 SSD raid-ben és az első 2 sata portra dugtam őket, de biosban is az első helyen vannak, na mindegy ez nem érdekes.