Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Keychron egerek bemutatója
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
allein
addikt
Értem,tehát kis fájlok olvasásában/írásában még mindig veri az ssd a 3 raptort.Nem játékra használom a gépemet egyelőre,sőt integrált vga-val elvagyok,viszi szépen a hd filmeket,phenom 965,4 gb ddr3 1333 mhz ram,dual kit,de ha lehet akkor legyen gyors a gép,ezért érdeklödöm,hosszú távon mit érdemes,megtartani a 3 raptort amit még nem láttam mit tudnak,mert ma vettem ma a harmadikat,vagy eladni és venni ssd-t a 3 vinyó árából?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 980 PRO Heatsink 1TB NVMe - Garancia 2028.04.13.
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Seagate Exos X24 24TB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest