Hirdetés
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Na, lecseréltem a notebook HDD-jét Samsung 830-as SSD-re (128 MB), Win7 Professional SP1 64bit-et telepítettem rá. Driverek, utilityk, vírusirtó telepítése után egy mérési eredmény:

Még "szűzen", a Win7 telepítése után közvetlenül, a Samsung szoftverével:

(HP ProBook, Core i5, 8 GB RAM).
Ez így szerintem elég jónak számít, de amúgy is pörög a rendszer. Megnyugodtam, hogy tudja a gép a Sata3-mat.
Lapozófájlt, töredezettségmentesítést kikapcsoltam, meg amit még javasolt a segédprogram (indexelés, Superfetch asszem). Majd még máskor utánanézek a beállításoknak. Illetve csináltam egy RAMDisket a Chrome cache-nek, meg egyéb célokra, automatikus mentéssel.
HD Sentinelre tudtok jó ingyenes alternatívát?
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D-Link DIR-860L
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Microsoft Outlook topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Eladó több db külső merevlemez
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest