Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne h néha előfordul olyan h kikapcsolnám a gépet és rányomok a leállításra, majd ki is kapcsol, de ekkor előjön egy kék képernyő vmi hülye visszaszámlálással majd újra bekapcsol a gép és kiírja h a win egy váratlan leállás után állt helyre, ez mitől lehet?
Ez azóta jelent meg h SSD-re váltottam (kb. 1-2 hónapja) és azóta olyan 3x fordult előWin7-es topikban is kérdeztem de megoldás nem vpt csak egy másik fórumtag jelezte h neki is ez van SSD-vel de nem tudja h mitől.
Eseménynaplóban megnéztem és kritikus hibának írta ki és azt h valszeg nem kapott áramot az SSD vagy nem válaszolt, ez esetleg lehet attól h az ssd molexről kapja átalakítóval az áramot?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest