Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
válasz
HZoli87
üzenetére
Köszönöm urak!
1. Nekem semmilyen ablak nem jön be a F/W Download gomb megnyomására, semmi nem történik.
2. Szépen haladok afelé, hogy gyengeelméjűnek nézzetek a "magas" szintű kérdéseim miatt és lehet, hogy ezzel egy nagy lépést teszek a komplett idióta megítélésem útján, de én akkor sem találom, hogy hol a búbánatban van a firmware verzió száma a Magician szoftverben??? Már tűvé tettem minden opciót, és nem és nem.
3. A számítógépem olyan, hogy a NASA is érdeklődik utána a legújabb fejlesztéseihez, szóval nem az az oka hogy nem bírja a gépem, csak egyfajta mánia, hogy minél kevesebb "fölösleges" szolgáltatás és progi működjön. De ha feltétlenül kell, természetesen menni fog, most mérem fel ezt is igazán. A frissítésen kívül mit végez még ez a progi?
4. És érdemes a 3.1-re váltani? Nem mindig jöttek be nekem a szoftver frissítések, jó néhányszor sírva menekültem vissza egy korábbi verzióhoz. Mondjuk nyilván érdemes kipróbálni.
Köszönöm!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest