Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ráfogtam a gépfelújítást SandyBridge-re (kerülgetett már a gondolot, és véletlenül sikerült hetekre legyilkolnom a régi lapom -flash chipet kell majd szerezni valahonnan-, így megléptem), és beszereztem egy 60Gb-os Force GT SSD-t. Win7 megy majd rá, ha összeraktam (barkácsolni kell a hűtőkeretem...)
Sorozatszámból kiderül a firmware verzió? Illetve tudok frissíteni USB-ről bootolt linux alól, ha gyárilag még régebbi?
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest