Hirdetés
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát igen, nagy a tanácstalanság ebben az ügyben...
Az előző hozzászólásomat egyébként nem azért írtam mert bármi hiányosság lenne a cikkedben, hanem arra próbáltam rávilágítani - ha már a téma szóba került - hogy szerintem a HDS nem analizálja jól az SSD-ket RAID-ben, legalábbis nem tudja pontosan megállapítani, hogy működik-e a TRIM vagy sem.
Én abból tényből indultam ki, hogy még nem jött ki hivatalosan olyan IRST driver, ami támogatja a RAID0 tömbben lévő SSD-k TRIM képességét. De ezek szerint már ez sem tény?
Köszi, hogy megkérdezted a HDS topikban!Davidsz fórumtárs egyébként szétszedte a SSD RAID tömbjét, és többnapi használat után is azt mondja, hogy tényleg nincs érezhető különbség a használatban, szóló és RAID SSD között, ahogy azt a tesztben is olvashattuk.
Úgyhogy én is szét fogom szedni a tömböt, mert elférek 64 GB-on. Lesz egy eladó 64 GB samu 830-as....davidsz :
Pont most írtam rólad. Azért tegyük hozzá, hogy nálad sem egy teljesen hivatalos intel által kiadott drivert volt fent, hanem egy sumbi-dumbi oldalról letöltött.
Aktív témák
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont most írtam rólad. Azért tegyük hozzá, hogy nálad sem egy teljesen hivatalos intel által kiadott drivert volt fent, hanem egy sumbi-dumbi oldalról letöltött.