Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Nem csak te, pár hónapja amikor nagyon lent voltak a ram árak (bár most sem vészes még), komolyan elgondolkoztam 32 gigán, amiből 24-et lecsípek csak a win7-nek
végül elvetettem, mert azt olvastam, hogy hiába fényévekkel gyorsabb, annyira nem lenne érezhető a különbség, mindennapi használatban. De jó lenne ha vki kipróbálná és megosztaná a tapasztalatokat 
Analintruder: Olvasd el ezt a cikket: [Lhttp://logout.hu/cikk/milyen_ssd-t_vegyek/bevezeto_es_ar.html]Milyen SSD-t vegyek?
u.i.: király a nickneves
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Éjszakai műszak
- Linux kezdőknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
végül elvetettem, mert azt olvastam, hogy hiába fényévekkel gyorsabb, annyira nem lenne érezhető a különbség, mindennapi használatban. De jó lenne ha vki kipróbálná és megosztaná a tapasztalatokat