Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Megvan mi a probléma!
HDTune szerint infó fülön az látható, h az ssd most épp udma-6 módban van (ATA 133 Mb/s).
Csak azt nem tudom miért.
Biosban be van lőve az ahci mód.Ami bekavarhat, az a lapomon (Asus P5Q deluxe) található jmicron raid vezérlő.
Két vezérlő van rajta, egyik az intel matrix storage, amiből 6 sata port van kivezetve.
Másik az vmi Jmicron cucc, ami tud hardveres raid nullát és egyet - 2 port elkülönítve.
Na én erre kötöttem rá az ssd-t, gondolván, h később majd kap egy tesót, és akkor milyen jó lesz nekem hardveres raid0-ba...Csak ezek szerint ez csak udma6-ot tud, vagy fogalmam sincs, mert a bios-ban az ahci mód sztem nem vonatkozik a jmicron-ra, csak az intel vezérlőre (jmicronnak illetve a "drive xpert"-nek külön lapja van). Márha az IDE és AHCI módnak egyáltalán köze van az átviteli sebességhez.

Ezt nem említi a kézikönyv sehol sem, h ez a két port csak 133 megával üzemelne.

szerk: nem jmicron, hanem vmi silicon. Mindegy.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest