Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Zlin50
senior tag
Én is csak kifejezetten rendszernek használnám és nem állítgatnám én sem, de rendszerként bírnia kellene azt, amit a vinyó kap bármilyen művelet is legyen az, internet, programok stb. Na de ezek szerint ez nem gond, főleg ha valóban több száz tera írást kibír.
Mindenféle vonatkozó információt figyelembe véve elsősorban megbízhatóság/minőség, sebesség szempontjából melyik gyártót tudjátok javasolni 120-as méretben? OCZ, Kingston, Mushkin, A-Data, Corsair, Crucial, Intel (8MB bug) - ki a megfelelőbb? Az OCZ-ről valami olyasmit olvastam, hogy nem hozza a "formáját", pedig erre gondoltam először.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest