Hirdetés
Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
liksoft
üzenetére
Hál égnek fontos adat nem volt rajta, csak rendszer és programok. Tehetem újra őket.
Gondoltam ha már reinstall, akkor megpróbálom nagyobb cluser mérettel (8-16k), de ha nem az alapértelmezettet választom formattálásnál (4k), akkor a telepítés az első restart után nem tudja olvasni a partíciót! Fat32-vel igen (de azt nem akarok), NTFS-nél csak alapértelmezettként müködik nálam az XP SP3. Hátha ez új infó valakinek.
Egyébként már 3.-jára futtatom a telepítőt, mert volt hogy az utolsó reboot után kiakadt kékhalállal. Na itt már nagyon gyanús lett a dolog, hiszen még csak tuning sincs a gépen.
Most kicseréltem a sata kábelt egy vastagabbra (és más szinüre
),
és egyelőre jó. Kopp-kopp. Csinálok több órás memtestet és ha nincs gond, akkor vagy a kábel volt a hibás, vagy az ssd haldoklik és akkor megy gariba
Egy Seasonic táp meg ne szórakozzon már...Jelentkezem ha van fejlemény.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Witcher topik
- Projektor topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
),