Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Na emberek, ilyet még nem láttam:
délelőtt itt hagytam a gépet egy kis videórenderre, és beállítottam egy shutdown
utility-t, hogy ha a cpu használat 20% alatt van 10 percig akkor állítsa le a gépet
(nagyon hasznos).Mikor hazajövök, már nem indult az xp az ssd-ről.
A system/drivers könyvtárban valami hal32.dll-t hiányol.
Szerencsére a vinyón is van egy müködő rendszer, most onnan írok.
Picit "megcsonkolódott" a win mappám: 2GB helyett már csak 1-et foglal, a system32 könyvtár pedig mindössze 16MB-os. Egyszerüen eltűnt rengeteg file!
Checkdisk ezt mondja.
Ez mitől lehet? Haldoklik?A többi könyvtárban nem látok adatvesztést. És a vinyón is minden rendben látszik.
A kis utilityben 2 lehetőség van a leállításra: turn off computer hard vagy soft, én az előbbit választottam, ez lehet esetleg gond? Már többször használtam pedig mivel a softnál nem áll le ha pl. egy progi rákérdez hogy mentsen-e egy dokumentumot. Nem hinném, hogy brutálisabb ez a hard módszer, mint egy áramszünet, és hát akkor sem illik eltünnie egy fél windows könyvtárnak..
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest