Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Ist
tag
-
scope2007
addikt
köszi mindenkinek

na erről gyorsan le is beszéltetek egyértelműen.. és valóban nekem is kiment a fejemből hogy a kisebb ssd kisebb teljesítménnyel jár.... [like 120gb - 60gb vertex2]akkor marad.. és be kell szereznem steamen a badcompany2őt, marha jó próbáltam a demót
legalább ez a helyet foglalja majd 
-
franc0
őstag
-
mpierre
veterán
válasz
scope2007
üzenetére
Én is törtem a fejem a Mushkin Callisto dlx II-n. Nem nyertem volna vele szinte semmit. Esetleg az élmény indexe javult volna a gépnek 7,4-ről, 7,5-re...

Ezt az ssd-t addig használom, amíg ki nem döglik. Még jó pár évem van. Addigra talán kihoznak valami újabb adattárolót, ami még jobb, gyorsabb, szagosabb, stb, majd akkor cserélek. (Ezekben az 25, meg 22, meg 20 nanós nandokban már nagyon nem bízok... Beépített hibajavítással, mert megnövekedett a gyártástechnológia miatt az erre való hajlamuk...
Ha tévedek, sorry.) -
scope2007
addikt
válasz
mpierre
üzenetére
mpierre hmm lehet igazad lesz... ha váltok ssd-t akkor majd még kettő generáció múlva kellene csak... mert mint írtam a teljesítmény szuper.. csak eljátszottam a gondolattal, hogy kisebb tárhely és sata3as ssd... de igazából mind1.. még megálmodom akkor.. köszi

franc0: én direkt vettem 3,5"set.. azaz egyik ismerőstől vettem meg, és nem volt baj hogy ilyet kellett átvennem tőle...
viszont igaz az is amit írsz.. hogy ha majd eladom a laptopos vevők kiesnek alapból
-
franc0
őstag
válasz
scope2007
üzenetére
Hát én 40-nél többet biztos nem adnék érte, mivel 49-ért már kapni újat...
Annyiból meg nem kapsz semmit, csak egy 64 gigás Crucial C300-at, de szerintem tökfelesleges ezt meglépni.Ráadásul nem ártott volna előre gondolkodni kicsit. A 3,5" mérettel leszűkítetted a felhasználási lehetőséget (ezáltal kevesebb a potenciális vevő). Igazából nem is értem mi a francnak gyártottak 3,5" verziót...
-
mpierre
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
Pedig ott kéne lennie a listában... A lényeg, a w7 - állítólag - támogassa az ssd használatot.
Szerk: Illetve, ha a biosban nincs engedélyezve az s3 energiatakarékos ficsőr, akkor lehet fölösleges is keresni... Erre mérget nem vennék...
scope2007: Élettartamban - szerintem - ez a legjobb választás. Nekem is 120GB-os Vertex Turbo van, használok belőle ~20GB-t. Így simán tud sakkozni az ssd a fenn maradt területen. ~1,5 év alatt 5%-t romlott a kondija.
-
scope2007
addikt
szerintetek mennyiért tudnék eladni egy használt vertex2 120gbot? [3,5"os verzió]
az a bajom vele hogy túl nagyot vettem...mint most kiderült

eddig 40gbnál sose töltöttem meg jobban..... tehát a többi hely csak van...
ezért inkább egy még jobb teljesítményű [ezzel is maximálisan elégedett vagyok] de kisebb tárkapacítású ssdre kellene cserélnem...
szerintetek mit válasszak? sata3 van az alaplapon
80gb körüli vagy alatti kellenethx

-
Géjza
őstag
Erről mi a véleményetek? JMF612-es vezérlője van.
-
Ist
tag
Most ennyiert van.
En mult heten vettem, nekem tetszik, igaz csak SATA II-n tudom meg hasznalni egy jo ideig.
-
Ist
tag
válasz
ZolikaE46
üzenetére
No, sajnos rossz hirem van a szamodra. Megsem tudom SATA III alatt tesztelni jelenleg a Vertex 3-at.
A masik gep, amit tavaly szeptemberben / oktoberben kaptam is csak SATA II-es.
Abban remenykedtem, hogy mivel az viszonylag nem oly regen jott, mar lesz benne SATA III, de csak most neztem alaposabban utana es Intel® Q45 Express Chipset-es.
-
Ist
tag
A 3% csokkenes erdekes, CrystalDiskInfo-val is nezted? Az mit mond a statuszra ?
-
pschio
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
az intel fórumain leírták, hogy önműködő. a biosban lehet bekapcsolni. ata password opcióval. ha a lap támogatja.
a vicces rész az az, hogy he elveszik vagy elfelejted a passod, akkor se törölni se olvasni se írni nem lehet az ssd-t, magyarul kuka

a biosomban nem találtam ilyen opciót. de egyébként is hagyom szerintem. nem akarom, hogy kuka legyen valamilyen úton módon.
-
0xY
tag
Sziasztok,
most tervezek SSD-t venni, 120-180GB közöttit keresek, eddig a 180GB-os OCZ vertex2-t néztem, ennek 60k a nettó ára. Ez jó nekem, vagy ilyen árban, esetleg kicsit drágábban van sokkal jobb (win7 alá kéne laptopba)?
köszi!
-
grex4
aktív tag
annyit tennék még hozzá, miszerint szintén normális hogy vadiújonnan 3óra alatt 3 % kondíció csökkenés HDS szerint?
skacok, normális ha egy 64gigás kingston amit lentebb is linkeltek, 45-50fokos egy laptopban? a gyári vinyó meg a kingston műanyag külső teljesen zárt rack-jében 35?
-
plejik
addikt
-
grex4
aktív tag
skacok, normális ha egy 64gigás kingston amit lentebb is linkeltek, 45-50fokos egy laptopban? a gyári vinyó meg a kingston műanyag külső teljesen zárt rack-jében 35?
-
Cadal
őstag
No, tegnap megjött a Kingston (SVP100S2/96) 100 V+ jóárasított SSD-je. Az ár (most 33K) tükrözi a csomagolás milyenségét, mert azt nem vitték túlzásba KÉP. Az op. rendszer és néhány (AMD-SATA) driver telepítést illetve néhány beállítást követően a következő eredményt kaptam:

Valamiért az NCQ nem megy?!?! bár gondolom ez nem nagy gond. TRIM működik, GC gondolom teszi a dolgát
. Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem lesz vele gond kezdésnél. Jó kis cucc. -
Kakumix
senior tag
válasz
franc0
üzenetére
Köszi! Eddig az A-Data S596 Turbo-t nézegettem, de az Iponban (ez van közel) ettől a héttől már nem kapható a Kingston V100-asok meg valami FW hibától szenvedtek. Persze a hír a kiadott javításról szólt, de csak annyi maradt meg, hogy hibás

Húsvét után kiderül lesz-e állásom a jövőben is, ha igen, akkor lesz igazán aktuális az SSD. -
Kakumix
senior tag
Sziasztok! Laptopba vennék valami olcsó 64GB-os SSD-t. Honnan lehet megtudni milyen vezérlő lehet az Apacer AS202-esben? Valami saját fejlesztésű gány és ezért nem találni semmit a neten róla?
-
pschio
őstag
most rendeltem egy intel 320 120gb-os ssd-t. az linkelt leírás szerint tud ilyet hogy: advanced encryption technology.
ez mit takar? hogyan működik, hogyan lehet bekapcsolni, irányítani. tudja valaki esetleg?
mert ebből nem sok derül ki a működéséről:
The new Intel SSD 320 Series contains built-in features to help protect your data from external threats and internal system snags.
The Intel SSD 320 Series comes pre-configured with Advanced Encryption Standard (AES) 128 bit encryption capabilities2. In the event of theft or loss of your computer, you have the peace of mind that your personal data is secured by an advanced encryption technology. -
G.F.
aktív tag
válasz
mpierre
üzenetére
Bocs, talán bonyolultan fogalmaztam, de a művelet nem bonyolultab a tiédnél, ha jó egyébként. 40-50 gigát dvd-re backupolni jó hosszú idő...
Image már kész egy partición. Feldugom az SSD-t, a mostani vinyóról bootolok, win7 alatt az image fájlból felteszem a particiót az SSD-re, régi vinyót lehuz, és boot az SSD-ről. Na ez elvileg jó lesz-e?
-
mpierre
veterán
Ez így elég bonyolultra sikerült.
Win7-tel csinálj egy mentést a "C" meghajtóról dvd-re (ehhez is kell hdd, jelöld ki a "D"-t) majd elkészült dvd bent hagy, gép kikapcs, ssd be, "D" szintén bent hagy, majd boot a dvd-ről. Lemegy a helyreállítás és kész is. A néhai "C" meghajtódat (hdd) meg formázod. Ennyi.
Ja. A formázást, meg minden egyebet elintéz a win7. -
G.F.
aktív tag
Egy OCZ Vertex 2-est néztem ki magamnak, elolvastam sok mindent a listáról, mit kell beállítanom, stb. Win 7 Pro 64bit-m van most a vinyón, abból csináltam egy image-t. Ha win alatt particionálom az ssd-t, és átrakom rá az image-t, majd kicserélve a meghajtókat, szerintetek jó eséllyel lesz minden rendben az ssd-vel? (Partició eltolás, stb) Elég sok munkához szükséges beállításom van, és ha lehetne, nem tenném újra az egészet. Persze, ha muszáj, akkor nincs más. A backupot az EASEUS-szal csináltam. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
-
Fr3eWar
őstag
Én is így látom.
Most megnéztem, hogy megint megnyitottam rarból, és ott van a tempben a file teljes mérettel, ha szerkesztem és mentem vissza lehet nyitni, míg a Winrar ablak meg van nyitva. De amit a winrar-t és a dokumentumot is bezárom, még a mappát is törli a rendszer a temp-ben..
De a getdataback nem talál törölt doc file-t a Temp mappában..
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a GetDataBack működik-e SSD-n. Mert én úgy vettem észre, hogy nem

Az a gond, hogy a párom kevésbé jártas az informatikában, és az asztali gépen szerkesztette a szakdolgozatát. Amit elküldött utána egy .rar-ba csomagolva. Ez eddig tiszta, de ezután ő a rar-ból megnyitással megnyitotta és azt szerkesztette tovább (ez a file ekkor az AppData/Temp-ebn volt valahol) és mikor megírt 5-6oldalt és bezárta este akkor ugyebár azt a temp file-t a windows automatikusan törölte. És a GetDataBack nem találja.
Van esetleg valakinek valami ötlete más programmal, hogy lehetne windows által törölt file-t visszaállítani?
Az office automatikus mentés nem csinált másolatot...
-
-
Sziasztok!
Kingston sv 100 s2d, 64 GB, 24500 Ft. Érdemes ezet rendszernek venni?
Win 7 + Ubuntu kerülne rá, adatok és /home külön merevlemezen vannak.
Köszönöm!
-
scope2007
addikt
-
mpierre
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
Vezérlőpult - Hardver - Energiagazdálkodás - Az ablakban megkeresni, hogy a kiválasztott séma beállításainak módosítása, ott mindent végigzongorázni. (Merevlemezek kikapcsolása -> Soha; Hibrid alvás engedélyezése -> Ki.)
Az alapértelmezett séma a "kiegyensúlyozott". Hagyhatod azon, csak a részleteket módosítsd.
-
plejik
addikt
Vagy esetleg ez?
Crucial C300 SSD 64Gb
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 3-om melyik SSd-t javasoljátok laptopba i7/4gb ram mellé.
-Corsair 64GB 2.5" SATAII Nova series
64GB, 2,5, SATA II-[link] ez is egy ssd, másik fajta.
-Kingston 64GB SATA SSD 2,5" V-Series, V100
64GB, 2,5, SATA II [link]Válaszotok előre is köszönöm. Csak rendszerlemeznek használnám + programok.

-
mpierre
veterán
válasz
MrTwister
üzenetére
"...., egy trim képes ssd, meg hogy, ne kapcsoljon ki az ssd, amikor alvó módba lép a számítógép." Ilyenkor fut le a trim parancs az ssd-n. Vagyis ilyenkor teszi rendbe magát. Ez hosszabb távon őrzi meg az írási sebességet.
A történet másik oldala, hogy ha tovább nézzük a számítógép energiatakarékos módjait, akkor jön a w7 féle hibrid alvás (default beállítás). Ez egy kombinált dolog, ami tulajdonképpen egy standby mód. Ez azt is jelenti, hogy a ram tartalmát felírja a boot lemezre, ami az ssd. Ez áramkimaradás esetén jó, mert ilyenkor úgy működik, mint a hibernálás. A hibrid alvás, így mindent biztosít, kellő gyorsaságot, de biztonságot is. Mindezzel együtt ír az ssd-re és pont ezt nem szeretjük. A ram tartalmaz pár GB adatot...
-
grex4
aktív tag
üdv ismét. Megrendeltem végül a kingstont a múltban ért probléma ellenére is, bízom az újabb kiadásban, firmware frissítés lehetősége is fenn áll, szekvenciálisban is elég jó, kis fájlokban is erősebb a tömegeknél, ár-érték is jó, szal meggyőztem magam. Ha mégse indulna el van 8 napom visszavinni. Csak nem lesz probléma! Köszönöm a segítséget, ezt a ramdisc dolgot én is meglesem, jólhangzik

-
AtHoS
nagyúr
válasz
ZolikaE46
üzenetére
Nincs ebben semmi különös dolog.
Ha van elegendő mennyiségű memória a gépben, akkor abból simán lehet egy keveset RamDrive-nak használni. Egy progit kell telepíteni, majd abban beállítani a RamDrive paramétereit. Ezután kap egy betűjelet az elkészült Ramdrive, tehát sima meghajtóként tudod használni. Mivel sokkal gyorsabb az írása és olvasása még az SSD-nél is így ide érdemes áttenni pl. a böngészőprogramok cache könyvtárát.Nagyon be tud gyorsulni ettől a böngészés.
Ilyen program pl. Dataram Ramdisk, ami 4GB-os méretig ingyenesen használható (az oldal alján van a letöltési link)
Mod:
Ezt nem feltétlen kell megcsinálni, sőt szinte egyetlen beállítást sem kötelező megcsinálnod.
Ezeket a "trükköket" azért szokták az SSD tulajok megcsinálni, hogy minimalizálva legyen az SSD-re történő írás Az SSD élettartamát az írás műveletek csökkentik, mivel "elhasználódnak a tárolócellák" -
AtHoS
nagyúr
válasz
ZolikaE46
üzenetére
A memóriából lecsippentenek egy keveset és készítenek belőle olyan meghajtót, amit háttértárként tud kezelni az OS.
Ezt RAM Drive-nak nevezik.
FF4-nél nekem pl. az alap cache könyvtárat az istennek sem sikerült más meghajtóra áttennem. Egy idő után, mikor meguntam FF-el a szórakozást inkább átraktam az egész profilt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZolikaE46
senior tag
Mondjuk ezt a dolgot nem értem, hogy félre kell rakni egy kis memóriát, vagy mi... és decide félre rakott 128Mb-ot ez mi konkrétan? Nem igazán értem. Valaki ezt kifejtené plz. Sorry ha már elhangzott.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
Antarctica
üzenetére
Köszönöm!
radi8tor1: Neked is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
MrTwister
őstag
válasz
mpierre
üzenetére
"Trimmel pedig, amikor pihizik a számítógép, akkor jó előre letörli az ilyen cellákból a szemetet. Ennek feltétele a win7, egy trim képes ssd, meg hogy, ne kapcsoljon ki az ssd, amikor alvó módba lép a számítógép."
Ezt írtad anno! Miért is nem jó az SSD-nek ha alvó módban használom a gépet? Áramot kap és közben elhasználódik? De hát akkor ilyen alapon a többi komponens is nem(alaplap,proci,vidkari,stb.)?Már évek óta alvó módban kapcsolom ki a gépet, amióta SSD-m van(pár hónapja) azzal is! Akkor most árt az SSD-nek az alvó mód vagy nem? És miért? Köszi a választ!

-
AtHoS
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Annyit meg tudsz nézni, hogy most a proci/gpu mennyire van kihasználva kódolás közben.
Én pl. a böngészőt minden nap gépindítás után elmentem úgy, hogy összetömörítem a szükséges könyvtárakat, fájlokat egyetlen csomagba.
Amíg HDD-n volt a rendszer és a böngésző is, addig kb. 1p20mp...1p30mp magasságában végzett a tömörítéssel miközben a proci csak "lógatta a lábát" 2.4GHz-en. Amióta SSD-n van a böngi, ez az idő jó perccel lecsökkent és a proci is 3.5GHz-en dolgozik tömörítés közben.
Nagyon sok kis aprócska fájl van aböngi könyvtáraiban, itt meg az SSD jóval gyorsabb és a proci is dolgozhat közben.
Igazából legolcsóbban úgy tudnád megnézni, hogy az SSD dobna-é valamit, ha próbaképpen RAMdrive-ra pakolnád az adatokat, amiből/ahová a kódolás történik. A program helyigényét nem ismerem, de majd Te eldöntöd, hogy tudnád-e így tesztelni avagy sem.
-
KatiPeti
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek konvertálásra OCZ RevoDrive Pcie SSD kártyát? -
nightmare13
őstag
Szia!
Nem rossz az a Kingstone, a vezérlője is rendben van, viszont ha jól emlékszek, ez beletartozik abba a körbe, ahol fw-t kell frissíteni, mert vannak köztük rosszul működők, erről volt szó olyan 30-40 hozzászólással lejebb. Asszem kicsit 30k fölött vannak V+-os kingstone-ok is, esetleg még azokat is érdemes megnézni!
-
Móci
addikt
Üdv!
Én is nézegettem az SSD-ket, s ár/tudás szerint ez a Kingston tetszett meg: SV100S2/64G.
Esetleg van nála jobb ilyen 30 ezres árkategóriában (64GB bőven elég lenne)? A C300 izgat még, bár azt egyelőre csak pixmanian láttam, onnan meg inkább nem rendelem meg. -
cszn
őstag
válasz
somasz
üzenetére
A fájlok betöltése gyorsabb lesz.
Arra akarok kilyukadni, hogy itt munka közben a GPU a szűk keresztmetszet ezért SSD-vel csak minimális különbség feltételezhető. Kb. mint játékoknál.(#16725) Attici Az Intel is jó, mert megbízható és gyors. A Kingston viszont most annyira jó áron van, nagyobb és szekv. sebességben még gyorsabb is az intelnél, hogy ez így most nem kérdés.

-
somasz
addikt
A windows betöltés nem hoz lázba. A programbetöltés az annál inkább, azonban ez érdekel legjobban.
Ezen segítene egy ssd? Realtime GPU-renderingről van szó...
-
joker55
tag
Sziasztok!
Ezekről mi a véleményetek? Ti melyiket vennétek?
-Silicon Power 2, 5" SATA SSD 60GB MLC V20
- A-DATA 64GB SATA2 SSD 2,5" S599Vagy valami mást, max 32ezerig?
Köszi előre is!
-
adam1
aktív tag
Szia ha egy idés vinyot rakok a satás helyett az jó megoldás lehet a helyzetemben?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Esetleg beleolvashatsz a ph!-s "A Nagy SSD-teszt..." -be is, ott van konkrét gépinfó és van az összehasonlításban többféle HDD is raid0-ban használva is.
Saját tapasztalatom egy 250GB-os Seagate HDD-hez képest (OS volt rajta), ami nagyon szembeötlő, hogy
- win7 töredék idő alatt betöltődik és használatra kész,
- az SSD-re telepített programok pikk-pakk indulnak,
- virnyákkeresés az OS partícióján 50 percről 11 percre csökkent
- win7 frissítések semmi pillanat alatt települnek -
-
blackmacs
senior tag
Üdv mindenkinek!Hozzáértők segítségét kérném!
Acer AS5315-s laptopomba tervezek venni SSD-t,de nem igazán vagyok tisztában a méretekkel és a cstolófelületekkel SSD terén.Jelenleg WD 80Gb sata winyó muzsikál benne.
Az érdekelne hogy milyen, 1,8" vagy 2,5" SSD-t lehet tenni laptopba és van e gond a sata interfésszel vagy simán bele tudom tenni? -
franc0
őstag
válasz
blackmacs
üzenetére
Belemegy, 2,5"-est kell venni. A túlnyomó többség ilyen.
Ha 80 gigásat akarsz, akkor Intel X25-M a megoldás.
Ha jó a 64/60 giga, akkor Crucial C300 vagy valamilyen SandForce vezérlős modell (pl OCZ Vertex2, A-DATA 599) lenne a legjobb.
De amúgy majdnem mindegy melyiket veszed, notivinyó után mind megváltás. -
blackmacs
senior tag
Acer AS5315-s laptopomba tervezek venni SSD-t,de nem igazán vagyok tisztában a méretekkel és a cstolófelületekkel SSD terén.Jelenleg WD 80Gb sata winyó muzsikál benne.
Az érdekelne hogy milyen, 1,8" vagy 2,5" SSD-t lehet tenni laptopba és van e gond a sata interfésszel vagy simán bele tudom tenni? -
blackmacs
senior tag
-
ZolikaE46
senior tag
Gondoltam, csak kíváncsi vagyok hozza azt az eredmény amit írnak. Egyb. így gondolkodva a 4k nem lesz semelyiknél se gyorsabb. Szóval az mind1. Egyb. kérdezni akartam ezek a pci-os ssd-k miben másak? Valaki ezt említette és ez megtetszett, de ennek horrorisztikus ára van úgy, hogy felejtős!
-
somasz
addikt
Üdv!
Mondjatok egy könnyen elvégezhető tesztet, amit vinyón el lehet végezni komolyabb előkészület és eszközök nélkül, hogy kiderüljön, mennyire fogja vissza a gépet a vinyó egy ssd-vel szemben! Esetleg viszonyítási alapnak gépleírásokkal vannak valahol adatok ilyen teszthez? Remélem érthető vagyok...
-
grex4
aktív tag
hello. igen tudom, de kingston-ról láttam eddig csak iesmit, intel ad ki uj firmware-eket, kingston meg nem... azért bátorkodtam azt gondolni hogy egy 3éves konstrukció és a valszeg ujabb 64gigás már jo lenne. mert nagyon jó ár értéke lenne. 5let?
a régi 40gigás bootdrive volt intel vezérlős, ez a 64es azthiszem már toshiba.
-
cszn
őstag
válasz
SalvadorLynx
üzenetére
Megy az SATA3 nélkül is, nem muszáj egyszerre meglépni a kettőt. Anélkül is gyors lesz.
(#16701) grex4 A kompatibilitási gondot nem ismerem sajnos, de az X25-V az ugyanaz mint a Kingston Bootdrive.
-
grex4
aktív tag
hello. lenne pár kérdésem ha valaki tudna rájuk válaszolni, örülnék!
Anno volt egy 40gigás kingston bootdrive-om amivel az uj laptop nemment, (Hp g62)nem észlelt belöle semmit, nah az ujabb pl 64gigással már kompatibilis lenne?
másik meg hogy
BUFFALO 64GB SATA2 SSD 2,5" SHD-NSUM64G-EU
vagy INTEL X25-V 40GB SATA2 MLC SSD
vagy KINGSTON 64GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V100 vennétek?Intel kis fájlokban verhetetlen, bár kissebb, buffalorol nemtudok semmit, sebessége átlagos, kis fájlokban lassu is, de olcsó, kingston lenne a befutó ha biztos lenne a kompatibilitás. jó gyors, nagy, kis fájlokban is eldöcög. Bár tesztek alapján gyors betöltésekben az intel nem tűnik ki annyira, szekvenciálisban a többi jobb. kingston 210/145, intel 150/40 a buffalo kb 160/80 at bír. Ki melyiket venné? esetleg buffaló vezérlője lehet a kilógás oka? passz
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

legalább ez a helyet foglalja majd

Ha tévedek, sorry.)

Csak a FW problémát csekkold előtte.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)