-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Akad, aki mar újrázta a Dunet ? 1-2...
Engem irrital a csaj, meg a hapsi foszereplo is...bezzeg a Wonkaban kedveltem Chalamet jatekat.
Valamiert rendre be is alszom a filmen, nem köt le. Pedig audiovizualisan, betalal ! -
paatrick
őstag
válasz
Kergeboci #170182 üzenetére
Hagy reflektáljak egy ide illő filmes idézettel:
"
- De te, te veszélyesen puhának ítélted a pápa álláspontját, egy öregember gyengeségét láttad benne. Be akarod mesélni hogy háború van, hogy hadvezért válasszanak pápának.
- MERT HÁBORÚ VAN, NAGYON ERŐSNEK KELLENE LENNÜNK...
"
Angyalok és démonok (2009)Most mikor az európai kereszténység az egyik legnagyobb válságát éli Ferenc pápának is köszönhetően, talán még aktuálisabb mint valaha.
-
volandy
senior tag
Ratter(2015.Krimi, thriller)
Egy egyedül élő New York-i diáklány(Ashley Benson), film, de viszont bemutatja az egész történetet. És őszintén, nagyon tanulságos volt. Azért megmozgatja az ember agyát, hogy mi van, ha éppen engem is figyelnek. Sajnos abban a korban élünk, ahol ez nem számít ritkaságnak, sok a beteg ember.aki mit sem sejt arról, hogy zaklatója feltöri a laptopját és a mobiltelefonját. Az idegen megszállottsága egyre jobban elhatalmasodik, amikor videóra veszi legintimebb pillanatait. Amikor már a beteges megfigyelés sem bizonyul elegendőnek, a helyzet még veszélyesebbé válik a lány számára. Tény, hogy a filmezés a web kamera szemszögeit mutatja be, nem egy megszokott
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani ezt a filmet.
Tökéletesen bemutatja, hogy milyen egy megbízhatatlan világban élünk. Ashley Benson alakítása fantasztikus volt.
DE! Miért hagyták ennyire befejezetlenül ezt a filmet!
Nem is értem.
Ez több mint bosszantó!
Talán így jobban megmarad az emberben, mert rugózik rajta? -
Redneck
nagyúr
válasz
myckey #170194 üzenetére
Elsőre nagyon nem tetszett, nem értettem, kikapcsoltam. Aztán másodikra elkapott az áramlás, és beszippantott a hangulata. Mondjuk ehhez Keaton játéka mellett erősen kellett, a mindig zseniális Edward Norton alakítása. Nem mindennapi produkció, az egyszer biztos, de a megfelelő hangulat kell hozzá.
stellaz:
Nincs mit! Remélem tudtam olyat ajánlani, amin jól szórakoztok majd. -
Redneck
nagyúr
válasz
myckey #170190 üzenetére
Az új Beetlejuicet megnézzük majd valamelyik nap. Nagyon szerettem a régit, de barátnőmnek is átjött a sok hülyeség ellenére. Mondtam neki, hogy ne mai szemmel nézze, mert úgy leginkább értékelhetetlen agymenés.
Keaton az utóbbi években többször bizonyított. A Birdmanben és a Flashben is bejött a játéka, örülök hogy ezt a szerepet is újra elvállalta, pedig manapság nagyon más szelek fújnak. -
myckey
veterán
válasz
Redneck #170189 üzenetére
Igen !
Most hogy irod... A Beetlejuice Beetlejuice is klassz volt, remek fényképezéssel, operatori meloval. Bár az elso film nem árt hozzá ! A humor pedig maradt a regi, klasszikus...rendezessel es szereplokkel is elvoltam, igaz, az eleje sztm nehezen indult. Utana azert karpotolt, meg ugye Michael Keaton feltette az " i " re a pontot, a játékával !
Nagyon is kellemeset csalodtam, valamiert rosszabbat vartam.
ha mar Tim Burton.* Nem az igazi, de boven nezheto a Jim Carrey CC.
Nincs mit !**
ha mar..Krácsonyi lidércnyomás, sztm kötelezo Burton kapcsan, es illik is ide.
-
Redneck
nagyúr
válasz
myckey #170188 üzenetére
Szerintem is hatalmas, de nem sokan ismerik, pedig Murray egyik legjobb alakítása. Valamiért mindig az az érzésem, hogy Tim Burton feldolgozása, de nem, valójában Richard Donner filmje. Neki is volt pár igazan jó mozija, a 80-as 90-es években.
Sajnos a Carreys CC verziót nem láttam, de ha lesz rá lehetőségem, mindenképp megnézem. Köszi a tippet! -
myckey
veterán
válasz
Redneck #170186 üzenetére
Nagyot ment...jók voltak a díszletek, kosztumok is etc...Remek színész !
De igazán jó Dickens feldolgozást nem tudok, kár érte.
A 2009-es, A Christmas Carol néha lemegy, de szigorúan, Jim Carrey szereplésével.Összességében is...Talán a Klaus az, ami az elmúlt években megfogott, ebben a témában.
Ez jó, nagyon jó !*
Nehez szules ez a 11-es sulis filmezes.De annak örülök, hogy a " The Holdovers"-t megneztek.
Bad Pritt
Tetszett, moziban szepek voltak a hátterek, bár az animalas es egyeb mar kevesbe sikerult. Szamos helyen BUGdacsol, irtam is rola hosszasan. De LoTR felhozatalban, kellemes meglepetes, es semmi divatosat nem tartalmaz, classic, Hű !
Ez van...En meg a Dunevel nem boldogulok, bezzeg a Venom3 es Joker 2 siman lement. -
Redneck
nagyúr
A Richie Rich, Jumanji, Csekkben a tenger és hasonlók gondolom már megvoltak. Egyébként az hogy 11 éves, nem sokat mond. Annyi idősen, mi már simán Kommandót meg hasonló akciófilmeket néztünk VHS-en. Teljesen más világ volt, és manapság nem tudom milyen egy 11 éves lelkivilága, érzelmi érettsége.
Erről eszembe jutott egy story:
11-12 évesek voltunk. Egyik osztálytársam volt a legkisebb a bandában. Mikor épp bepattintottuk a Predatort a lejátszóba (a többség már látta), Anyukám bejött, és megkérdezte a srácot.
-Tomika, szabad neked ilyesmit nézni?
-Hát, nem tudom. (felelte őszintén)
-Akkor jobb lesz, ha inkább a szobában játszol valamit, mert nem akarom hogy baj legyen belőle.
Szegény kissrác addig egyedül játszogatott, amíg végigpörgettük. A mai napig eszembe jut. Egyik kis pöcs sem hagyta ki a filmet, és ment vele játszani, pedig volt bennünk empátia. -
Redneck
nagyúr
válasz
stellaz #170152 üzenetére
Gimis filmet, ami nem a szexről és a zsiványságról szól, nem tudok ajánlani 11 évesnek. De van pár vígjáték, amit igen:
A Grund (1993)
Rocksuli
Karácsonyi történet (1983)Tanulságos filmek, de nem vígjátékok:
Stanley, a szerencse fia
Irány a Mississippi
Tom és Huck
Oltári fiúk (ez mondjuk, már inkább 14+ talán)myckey:
Scrooged. Mekkora film! Bill Murray hatalmas benne. A kopácsolós, a liftes, és az elcsúszós jelenete nagy kedvencem.
Mondjuk már attól vigyorgás fog el, ha meglátom a palit, annyira vicces képe van. -
Bad Pritt
félisten
War of the Rohirrim jó nagy cashgrab hulladék lett, bár így utólag nem is tudom, mit vártam. Gollam film hasonlóan remek ötletnek tűnik, nagy siker lesz valszeg az is.
-
The Two Popes
A két pápaPápaválasztás előtt áll a Vatikán, kérdés, hogy konzervatív vagy liberális irányba haladjanak tovább? A válasz, a konzervativizmus lett.
Sok évvel később, a nem megválasztott bíboros, mikor a pápa hívatja, magával viszi a lemondási papírjait. És a beszélgetés ezen papír mentén kezdődik meg a két különböző világszemléletű és személyiségű ember között.
A cím spoileres, én meg a film nézése közben, valahol itt jöttem rá, hogy ez valódi történet. Én csak nagy vonalakban követtem anno az eseményeket, a botrány konkrétan nekem ki is maradt. Úgyhogy, engem sikerült meglepni, és elszórakoztatni.
A két színész legenda simán elviszi a filmet a hátán. A megnézési körülmények (család a háttérbe, a TV-n ez a "nemerészeldkikapcsolni" hd motion+ izé funkció, stb), nem igazán segítették a mély beleélést, a kamera kezelés és képi világ (fentiek fényében nem meglepő módon) engem folyton kivetettek, de az eszmecsere érdekes volt, és ahol az új pápa múltjáról kapunk nagyobb áttekintést, ott kifejezetten erős jelenetek is helyet kaptak.
Jó volt.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ez meg nem USA, hanem Írország, de nagyon jó: Sing Street
myckey: Majd egyszer talán rájövök, hogy mi értelme ezeknek a hozzászólásoknak.
Én az ilyeneket még félrészegen is magamban tartottam 25 éve a kocsmában. Boldog karácsonyt neked is, meg mindenkinek! 🎄
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Inkább pár év múlva: Booksmart, Easy A, 10 Things I Hate About You, The Perks of Being a Wallflower (bár ez már inkább dráma).
Ha full komolyat is néznétek, akkor szintén pár év múlva: Bang Bang You're Dead (ez nálam meghatározó filmes élmény volt).
-
Pitterix
őstag
válasz
paatrick #170148 üzenetére
Nem tudom, mi van velem, de ez is tetszett. Szerintem aranyos, szerethető, kedves film.
Még a klisés kis gagyisága sem volt erőltetett, s kellemetlen.
Mindenből pont eleget adott. Karácsonyból, szeretetből, romantikából, csodákból és természetesen karácsonyi sütikéből is.
Köszönöm az ajánlást! -
volandy
senior tag
Jennifer 8 (krimi, 1992)
Kisvárosban keres nyugalmat a kiégett nagyvárosi zsaru(Andy Garcia). Szörnyű bűncselekmény-sorozat közepébe csöppen. Őrült gyilkos tartja rettegésben a lányokat a vakok intézetében. szobatársával(Uma Thurman),A nyomozó régi barátjával és társával nyomoz a Jennifer címszó alatt futó ügyben. Az információgyűjtés során találkoznak a hetedik áldozat aki a volt feleségére emlékezteti. A nyomozó egyre biztosabb abban, hogy a lány lesz a következő célpont. Csapdát állítanak a gyilkosnak, ami azonban nagyon rosszul sül el. Nekem nagyon nem jött be ez a film a sok amatőr megoldás miatt. Okkés:régi a film.
Összekevertem egy másik filmmel. Abban is egy vak nő volt a főszereplő, akit meg akarnak ölni. Van benne egy jelenet, ami miatt erre is ráugrottam, azt hittem ez az, de nem. Bent van a szobában a vak nő és a gyilkos is, üldözi a nőt. Nő lekapcsolja a villanyt mert neki mindegy hogy világít a lámpa vagy nem, de a gyilkos nem lát. Viszont rafkós a gyilkos, mert kinyitja a hűtőt és így világos lesz a szobában. Kb ennyit tudok a filmről.
Beugrik valakinek a címe? -
paatrick
őstag
válasz
stellaz #170161 üzenetére
Nekem amik eszembe jutnak azok mind inkább a tinédzser lányok élete körül forgó drámák/ szerelmes filmek, de ami ilyen 10-14 éves korban lévő szinte nincs is.
Illetve egy rémlik ami 13-14 éves lány iskolai életéről szólt, esetleg holnapra megkeresem ha van rá igény de az is inkább lázadó/dráma természetű film.
Mondjuk az se mindegy hogy fiú vagy lány.
Nagypapa hadművelet (2020) - ebben kb 10-12 évesek a fiúk, vígjátékféle
Dóra és az elveszett aranyváros (2019) - ez akkor mehet nagyot ha felnőve látott Dóra a felfedező rajzfilmetde anélkül is nézhető, minimális iskolai sztori van benne, a többi rész kalandfilm.
Amúgy ma ebédeltem egy 11 éves lánnyal és biztos nem mutatnám neki az Amerikai pitét
-
Grave_444
nagyúr
Tudtok ajánlani nyomozós thrillert, esetleg olyat, ami igaz történet alapján készült vagy akár dokumentum film?
Újabbak előnyben.
-
myckey
veterán
válasz
stellaz #170159 üzenetére
The Holdovers, sztm az egyik legjobb, ami manapság megjelent, bár kell hozzá érettség. De ebben semmi kivetnivaló nincs, csak hát kicsit "felnőttesebb", más jellegű a humor.
Meglógtam a Ferrarival, Leó, Tökös Csaj( bár ez is... ), Scott Pilgrim a világ ellen ( R13 ), Nulladik óra.
Sztm keressetek rajzfilmeket.
-
XoZ
aktív tag
válasz
Talán ez jó lehet, bár ez is PG-13 besorolású: 10 Things I Hate About You (10 dolog, amit utálok benned).
-
myckey
veterán
válasz
Jeremy -1973
Csak ez nem igazan comedy ...de Jó !21 Jump Street, Amerikai Pite, Bill és Ted zseniális kalandja, Superbad, Változó világ, Egy különc srác feljegyzései .
A besorolás az ...so-so.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Tudtok olyan -jó- filmet ajánlani, ami amerikai gimisek világáról szól, vígjáték és 11 éves gyerek is nézheti?
Előre is köszi
-
myckey
veterán
FLAME ON !
Lement a Venom 3 és a Joker 2 is...DE sokkal jobban "szórakoztam" rajtuk, mint az agyon...Dune, második részén. Ezzel a homokozóval nem boldogulok, egyelore. Nem adom fel ! ( képekre jo )
Közben a Scrooged is megvolt...HA már itt az ideje. Bill Murray jót alakított, csak hianyoltam a CGI-t...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Kergeboci #170145 üzenetére
Nemrég én is újranéztem, és még mindig tetszett. A Semmi ijesztő terjedése, Gmork szemei, és a szövege, még mindig nagyon ütős, és félelmetes.
A díszlet, és a zenéje fenomenális, igazán egyedi, és ezer közül is azonnal azonosítható. Ez egy fantasztikus film, amit legalább százszor láttam gyerekként.Nem vagyok a remakek híve, de nagy divatja van manapság. Ha egy értelmes rendező leforgathatná rendes büdzséből, én simán beülnék rá moziba, csak ne rontsák el modern baromságokkal.
A második részt is szerettem, pedig az már nagyon B filmes volt, mégis van egy különleges hangulata. -
Pitterix
őstag
válasz
Pitterix #170144 üzenetére
Ez egy nagyon kedves, aranyos, enyhén romantikus, nyomozó film.
Simán megállta volna a helyét akár moziban is.
Azért is tudom nagyon szeretni ezt a filmet, mert Russell totál olyan, mint én. S ez már akkor körvonalazódott, mikor elővette a Brian nevű bábut.Köszönöm az ajánlást paatrick!
-
The Neverending Story
Végtelen történet40 évvel ezelőtt, karácsony előtt pár hete kijött az a film, ami szerintem az én korosztályom gyerekeinek akkor is meghatározó élménye volt, ha könyvet nem is szeretet olvasni az illető.
Nos, én imádtam. Úgyhogy a kötődés egy világhoz, melyben a fantázia és a valóság az olvasás útján lassan egybe olvad, ahol az egyiknek hatása van a másikra.. mindkét irányban.. hát nem véletlen, hogy a mai napig kitörölhetetlen nyomott hagyott.
Én kb ~30-25 éve láthattam, de most újra nézve, szinte minden perce ismerős volt. Persze kicsit máshogy emlékeztem dolgokra. Artaxnál például, én azt hittem, ezzel a pacival a bizonyos eseményig már órákat eltöltöttünk. De nagyjából 2 perc lovaglás után
, már fullad is bele a mocsárba. Úgyhogy a traumát inkább csak egy élő állat fulladásos halálának végignézése okozta, sem mint egy jóbarát elvesztése. Engem személy szerint, a Gnork és a Semmi közeledése, hangja, látványa, sokkal jobban kikészített, vagy legalábbis jobban megmaradt. Egy egy nagyobb viharban, talán még eszembe is jut.
A mese szép volt, a mondani való még szebb. A történet kicsit egyszerű, az események gyorsan elpörögnek egymás után. A látvány világ még mai szemmel is lenyűgöző, főleg ezzel a perspektívákkal játszó, óriások és apróságok egy jelenetben szerepeltetéseivel.
Jó volt újra átélni és kicsit gyerekké vissza válni.
Arra meg már nem is emlékeztem, hogy a zene, a filmtől külön vált "klasszikussá". A német vágásban, ez volt nálunk is elérhető, ugyanis más zene szól, a dal, csak kazettákon, tv-n és az amerikai verzióban volt "csak" elérhető. -
Pitterix
őstag
válasz
paatrick #169912 üzenetére
Annyira bugyuta és esetlen és romantikus, hogy már szerethető. Igazi kliséhenger, karácsonyi giccsparádé.
De!
Adott egy kellemes hangulatot, érzést és okozott kis meghatottságot.
A mondanivalója eléggé aktuális a mai világban: segíteni jó, adni jó, fontos a szeretet.
Egyáltalán nem bántam meg a rászánt időt.Jöhet a:
-
j0k3r!
őstag
válasz
Rigormortiis #170140 üzenetére
Rigormortiis & Drizzt: Köszi, felraktam a listámra
-
Rigormortiis
veterán
válasz
j0k3r! #170138 üzenetére
Mindenképp! Engem sem érdekelt a leírások alapján, mert kevéssé foglalkoztat a témája, de minden fronton jól működik, az operatőri, fényképezői és vágói munka (és persze a rendezés) pedig iskolapélda! És mindezek mellett drámaként is jól működik.
Én is szkeptikus voltam, de nagyon jól tettem, hogy adtam neki egy esélyt, az audiovizuális ingerek, amiket a két évad prezentál...elsőrangú.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
paatrick #170137 üzenetére
Pont múltkor láttam egy érdekes összevetést arról, hogy Google search, IMDb alapján a 30 év alatti színésznők közül Zendaya és Sydney Sweeney mellett gyakorlatilag nem létezik senki más, ha népszerűséget nézzük. Képességre lennének többen is, Elle Fanning, Kaitlyn Dever, Emma Mackey, Olivia Cooke, Maika Monroe, Isabella Merced, Florence Pugh, Cailee Spaeny, csak hát Nolannél elég fontos a star power.
-
j0k3r!
őstag
válasz
Rigormortiis #170136 üzenetére
Megéri megnézni azt a sorozatot, ajánlod?
-
paatrick
őstag
válasz
Rigormortiis #170136 üzenetére
Nem láttam a sorozatot, nem is akarom, de amúgy tudtok egyáltalán mondani másik ismertebb fiatalt csajt jelenleg?
Mert én nem. A "jócsajok" mostanra már bőven kiöregedtek, tehát nem lehet berakni őket Tom Holland mellé max az anyjuknakúj generáció meg nem igazán jött. Vagy aki jött az be is ragadt 1db szerepkörbe, vagy rosszabb eset számunkra hogy csak a kvóta miatt nyomatják.
-
Cs1csó
titán
válasz
j0k3r! #170133 üzenetére
Zendaya-nak most nagyon fut a szekér, úgyhogy igen, hogy mindenki - is - őt akarja megszerezni mindig vannak ilyen színészek akik adott időszakban minden filmben is benne vannak pl. 2010 körül Sam Worthington. Vagy most Chalamet, de szintén a 2010-es évek eleje-közepe Jennifer Lawrence.
-
j0k3r!
őstag
válasz
gyuromoj #170130 üzenetére
Nem értem minek erőltetik Zendaya-t, szerintem maximum egy átlagos képességű színésznő. Szerintem a Dune-be is csak azért került be Timothée Chalamet mellé, mert a Pókemberben jó volt a kémia Tom Holland-al (nem láttam a filmeket, de ezt olvastam kritikusoktól), és mivel hasonszőrű korban és kinézetben a két srác, ezért hátha ezzel be tudnak csalogatni sok tinit.
-
Boldog Karácsonyt!
-
j0k3r!
őstag
Huhúú, na ez filmélmény volt! A film megnézése előtt beleszaladtam az
spoiler-be, ami egyrészt meghozta a kedvet a megnézéshez, másrészt így már nem kellett agyalnom az allegóriák ezen részén (ennek szerintem örülök így utólag belegondolva). Kell még rajta agyalni, illetve majd még újranézni is. Pontozni nem akarom egyelőre, de 8-10 között van valahol.Isten-Természet-Ádám-Éva-Káin-Ábel -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
volandy #170020 üzenetére
Ajánlásodra megnéztem én is a Touch című filmet / drámát!
Köszönöm, hogy felhívtam rá a figyelmet, figyelmemet.
Jó volt!
Túlságosan kiemelkedőnek nem nevezném, ugyanakkor egyedi, és kellő mélységű, képes volt érzelmeket kiváltani belőlem, ami becsülendő.
Aki nem Marvel-t szeretne nézni, és kedveli a drámákat, annak ajánlom!
Én is kb. meg tudom adni az IMDB értékelést : 7/10.[ Módosította: koncsik ]
-
-
Major Lion
senior tag
válasz
Enigma1945 #170125 üzenetére
lehet 32 vagyok mar, es nem vagyok fiatal
-
Enigma1945
őstag
válasz
lemmy9 #170124 üzenetére
mert nem ugyanaz a generáció már
én ezen a mesén nőttem fel, kis tévémen minden este ezt néztem, ovodas koromban, és bizony minden este enekeltem a hakuna matata dalt, elsirtam magam rajta amikor mufasa meghalt / vagy amikor simbanak megjelent az egben.
utanna persze elteltek az evek, de a regi emlekek mindig megmaradnak
aztan kijott az oroszlankiraly ujittot valtozata, arra is elmentem 5x is, mindig sirtam rajta
ez van, vannak lelkis emberek, es vannak akik tojnak eppen mi folyik a filmben / meseben
lehet 32 vagyok mar, es nem vagyok fiatal, de a moziban tegnap rengeteg kis srac / lany volt, szulokkel, de en is ugyanolyan gyerkocnek ereztem bent magamszerintem ezert is szep ez a dolog
sokaknak draga egy filmert de nem tudjak mit elsz ott att
a moziban ujra gyerek lehetsz, kikapcsolodhatsz
elfelejtheted a sok bajt, es ujra atelheted azt amit gyerekkent -
lemmy9
őstag
Nem értitek!
Én is sírok mint a szökőkút. Az óvodás gyerekre reagáltam. Ők még nem sírják el magukat ilyesmin. -
Lajmund
őstag
válasz
Rigormortiis #170120 üzenetére
+ Őslények országa
De azért nagyon szerettem mindkettöt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemmy9 #170108 üzenetére
Mi ebben a meglepő? A negyedik x felé közeledve mindig megkönnyezek egyes filmeket. Pár példa:
A tündék bevonulása és Haldir szövege Kürtvárban.
A mandalóri második évad fináléja.
Zöld könyv
A Forrás
Életrevalók
A számolás jogaTudnám még folytatni, pedig nem vagyok az a síró-rívó típus.
-
arcitec
addikt
Venom. Az első még az újdonság varázsával jó volt. A többi kettő ha nincs, az lett volna az igazi...
-
myckey
veterán
válasz
Cs1csó #170103 üzenetére
Nagyon vártam a másodikat, mert az első tök jó volt ( mihezképest ),...aztan elszabták.
Itt a harmadikban legalább eltalálták azt, amit jól el lehet sütni, Okes volt a két főszereplő játéka.
Amúgy az akciókkal is elvoltam, bár nem maradt meg sok jelenet. A mellékszereplők jók lettek volna, mármint színészileg, jó nevek ! DE, biodíszletek voltak, akár az új Alien filmben.
A karaktereink haladtak ötről a hatra, igazi Road movie, közben pedig mint valami elcseszett videojatekban, gagyi mellékfeladatok/NPC-k estek az útjukba.A Játékidovel is kibékültem, szerencsére nem ynújtották el.
Pozitív csalódás a Venom 3. Láttam kritikákat, a kettot alig éltem túl...De ez lement simán.
-
lemmy9
őstag
válasz
Enigma1945 #170088 üzenetére
Jól értelmezem, hogy 3-4-5 évesen (!) meghatódva sírtál egy rajzfilmen?
-
Cs1csó
titán
Igen, ez kb. olyan lehet, hogy ha 1 üveg valamit veszel drágább mint ha rendelsz belőle egy raklappal. Tehát az a fickó aki mindenben - is - benne van kevesebbért dolgozik de ezért gyakorlatilag folyamatosan foglalkoztatva van, a csatornának és a fickónak is win-win szituáció.
A "trash" szinkron nagy arca számomra Kapácsy Miklós aki mindent - is - elvállal és ezt mindenki - is - tudja róla.
egyetlen szikron van ahol kedvelem: Az NCIS-ben McGee ügynök szinkronhangja több mint 20 éve.
(lehet hogy a FilmMániának is ő a hangja? Nem nézek FilmMániát de lehet nincs is) -
De4d
őstag
válasz
Cs1csó #170099 üzenetére
Erről eszembe jutott valami afféle kiegészítés. Most hogy így írtad is, hogy a "haver" kapja a melót.
A film mánia szokott olynkor olyan filmeket adni, amit se az előtt se azóta egyetlen másik csatorna se ad vagy adott volna le. Megfigyelve ezeknél a filmeknél minding ugyanazok a szinkronhangok 90%-ban. Főleg maga a csatorna "hangján" (aki az ajánlóakat is mondja) lehet észrevenni. Kb nem láttam azon a csatornán olyan filmet ahol az ő hangja nem lett volna valamelyik átalunk vetített filmben.
(Ezt nem a hang ellen mondom, csak afféle észrevétel, és nyilván ha a csatorna saját hangja akkor jóval olcsóbb vele szinkronizáltatni a filmekben is) -
myckey
veterán
válasz
Cs1csó #170101 üzenetére
Az elsővel ki voltam békülve...tetszett is, csak aztán a másodikkal elverték a lelkesedésemet.
( pedig az első végén, nagyot szólt a börtönös jelenet )
Jah, Hardy párszor durván "beleélte" magát a szerepbe, jó volt látni a formát, amit hozott. Tetszett.
A főfőgenyó...az sokat nem zavart, azért nem is akartam már belemászni. De azért rá még kíváncsi lennék.
-
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest