Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
pff
Más, régi vélemény, csak dokumentálnám.
Bárki, aki még nem látta A szent hegy című filmet, az ha rám hallgat sose kezdi el. Szeretem a művészfilmeket, hellyel-közzel legalábbis, de ehhez biztos én vagyok műveletlen vagy szellemileg éretlen. Ilyen absztrakt, groteszk, visszataszító, leírhatatlanul random valamit én még életemben nem láttam. Max az első 30-40 percet láttam, de [spoiler] amikor a faszi a saját végtermékének a gőzétől kezdett el röhögni és mutogatták a bugyborékoló kakát, előtte pedig telibe mutatták, amikor törlik a szőrös seggét [/spoiler], na én ott adtam fel és shift-dellel szabadultam meg ettől a valamitől, mert még a végén megfertőzi az agyam teljesen.
Bocsi, ha csak én nem értek ehhez a filmhez, de ezt senkinek nem ajánlom. Filmértékileg nálam a two girls one cuppal van egy szinten kbMegint más:
A szerb film, vagy lengyel film, vagy hasonló címmel van valamilyen horror. Nomármost én nem szeressem a horrorokat, de állítólag az mindennek a legteteje, a legszörnyűbb szönyűség amit soha nem kéne látnia senkinek. Nem tervezem megnézni, de úgy nagyjából ... tényleg annyira borzasztó?
mod: Megnéztem a trailert, és inkább ne is válaszoljatok. Még csak tudni sem akarok ilyen dolgok létezéséről -
spanyoll
addikt
válasz
#54715584 #12076 üzenetére
Nos, akkor a Samsara...
Én úgymond érzékeny vagyok a hasonló dolgokra, tehát a Baraka után is egy ideig keresgéltem a helyem, ezzel sem vagyok máshogy.
A Baraka engem is jobban megfogott, és ezt én is ugratgattam. Rendesen nem tekertem bele egyszer sem, csak annál az iszapos performansznál, amikor a faszi kente az arcára a trutymázt, na azt a groteszk valamit az én agyam nem tudta befogadni.
Azon kívül pedig nem tudom eldönteni most, hogy sírjak, hányjak, elvonuljak remetének egy erdőbe, vagy mi...
Megfogott a film, na.
Ha a baraka 9.5/10, akkor ez 8/10, de még mindig kötelező.Én a Barakát megnézetném minden elsős gimnazistával, vagy egy kicsit fiatalabbal. Legyenek ki tőle, kelljen a szüleiket faggatniuk, hogy ilyen hogy a picsába létezhet, hogy lehet... Áh, a lényeg, hogy embereket kéne nevelni, na... Bocsi, kicsit elkapott a film...
-
spammer
veterán
Ezen a Pi-n erősen gondolkodom, csak jobb lenne több véleményt olvasni róla, főleg a 3D-ről... Mert azt írják, hogy az Avatar óta ez a legszebb 3D-s film stb...... Hát az Avatar 3D-től egyáltalán nem voltam hasra esve
Az idegbeteg jútubos srácot nem nézem meg, nem érdekel a véleménye
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még mindig muszáj megnéznem a filmet.
(#12089) pohár
???
Most miért is vigyorogsz?
-
spammer
veterán
Looper: Hát ez rohadt unalmas volt. Megint egy jó kis alapötlet, amit megint nem tudtak normálisan kibontani, de azért 2 órára sikerült elnyújtaniuk. A kiskölyök ellopta a showt, meg a vége sem volt annyira rossz, ezért 5/10, de nem értem, hogy mitől voltak úgy oda az emberek... Legnagyobb jóindulattal is közepes.
-
gyuromoj
veterán
(#12080) BITBOYS
Engem a trailer fogott meg és ez a kritika csak dobott rajta. Várom az 1080p rls-t, remélem márciusban már lesz. -
-
gyuromoj
veterán
-
b4sxe
aktív tag
Prometheus.2012
Nekem nagyon nem jött át
-
horush
addikt
Akarna menni az ember moziba, aztán rájön, hogy nincs semmi, amit meg kellene nézni
-
vj0c1
aktív tag
Hát nem tudom, mi a feleségemmel 3D+HFR-ben néztük a Hobbit-ot az Arénában(IMAX-re már 1 hétre előre se lehetett normális helyre jegyet kapni), és semmiféle rosszullétet nem okozott, az elején még szokatlan volt a gyors mozgás, de én hamar megszoktam, és maga a film is nagyon tetszett, úgyhogy szerintem abszolút megérdemli legalább a jelenlegi 8.5-öt. Egyébként ebben az évben nálam abszolút az Avengers vitte a pálmát. (lehet hogy pocsék ízlésem van, de hát ahogy más is írta nem vagyunk egyformák)
-
attiati
veterán
tudnátok ajánlani pár jó kosztümös filmet?
szülőknek lenne ünnepekre! -
törölt tag
válasz
zoltanz #12066 üzenetére
Amúgy nem vagyok csaj
De köszi a tippet(Van olyan, hogy The Qatsi Trilogy? Koyaanisqatsi / Powaqqatsi / Naqoyqatsi)
Itt azért erősen látszik az eltelt 20 év. Viszont ez egy kicsit unalmasabb volt, kicsit bizarabb, nem mindenre figyeltem közben, nem tudott végig lekötni, 10-15 percet áttekertem belőle.
Ha a Barakával összehasonlítom, akkor az emberiség igen rossz irányba halad ám...Ez nem volt nagy élmény, de azért kap 8/10-et
-
Huma
addikt
Megnéztem a Sinistert. Meg lehet nézni, de az Insidious szerintem sokkal jobb.
-
dokee78
félisten
Régi videós korszak.
Megvan VHS-en valahol a pincében:Omega Cop
Fura a port.hu- 10/10 -
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #12044 üzenetére
Még azért egy olyat kérdezek - mert nagyon eltértem már a témától - , hogy melyik moziban van a legnagyobb vásznú terem, ahol adják A Hobbitot normál verzióban. Vagy melyik, ahol a legjobb képminőség szokott lenni? Itt Budapesten.
baluka26:
Az egy tényleg nagyon durva film. Nekem is ideg kellett hozzá, hogy végig nézzem. De egyébként bátran ajánlom másoknak is. Mind emellett nagyon érdekes volt. -
JetiRulez
őstag
válasz
Tothgera30 #12058 üzenetére
Az a helyzet, hogy az ott fellelhető gyakoribb hozzászólók nem disztingválnak. Innentől kezdve lehet mondani, hogy süllyed a színvonal.
-
válasz
JetiRulez #12053 üzenetére
Ember/típus-függő, persze olyan alkotást nem tudnak csinálni, ami minden nézőt levesz a lábáról, esetleg csak olyat ami nagy tömeget mozgat meg, esetleg sok néző pozitívan vélekedik róla, itt még van egy ördögi kis csapda, mert az a csekély szám, akikhez nem áll olyan közel az alkotás, nah, ők meghajolnak a tömeg akarata előtt, ergo lehet hogy 99%-ban pozitív értékelés fog kijönni, de a valóság lehet hogy azt takarná hogy a 100 nézőből 9-nek, határozottan nem tetszett amit látott. A Port féle kommentárok egy része, pedig az állatvilág egyik másik válfajával ismerteti meg az olvasókat.
#12059 JetiRulez: Olyan ez mint a társadalom, és a mai mentalitás.
-
spammer
veterán
válasz
baluka26 #12056 üzenetére
Egyszer megkíséreltük megnézni ezt a förmedvényt, mert egyik barátom ajánlotta, de kb. 20-30 perc után közös megegyezéssel shift-delete -re kárhoztattuk. Durva volt, nagyon durván szar
-
baluka26
veterán
Nektek volt már olyan film, amit nem bírtatok végignézni barátnővel durvaság/akármi miatt, és kért rá titeket, hogy kapcsoljátok ki?
-
rt06
veterán
válasz
JetiRulez #12053 üzenetére
nem kell odafigyelni a pontokra, azt kell nezni, mit irnak le melle, abbol lehet osszeszedni nemi informaciot, arrol, ogy milyen is az adott film
a pontot imho csak azert teszik oda sokan, mert attol ugy tunhet, hogy ertik is mirol beszelnek (ez a legritkabb esetben van csak igy, nemi olvasgatas utan ra lehet jonni, ki pontozasara erdemes adni) -
JetiRulez
őstag
válasz
Tothgera30 #12051 üzenetére
Bírom, hogy egy-egy filmnél hogy megoszlanak a Portos kommentárok. Egyik azt mondja forintot se, másik meg, hogy az évtized filmje. Kb. ezért nem szoktam figyelembe venni az értékeléseket.
-
törölt tag
Hát nem tudom mit írhatnék erről az alkotásról, mert nem mozifilm, mindenesetre szerintem ezt látnia kellene mindenkinek.
Nagyon tetszett, és nem csak azért, mert olyan helyeket és dolgokat láttam, amiket valószínűleg a hátralévő életemben nem fogok, hanem azért is, mert agyilag és érzelmileg teljesen lemerített.
Az egyik pillanatban úgy tudtam volna sírni, mint egy kislány valamelyik animéban, a másik pillanatban pedig könnyes szemmel vigyorogtam, mint egy hülyegyerek. Az egyik percben még bambultam bele az aktuális gyönyörű tájba, a következő perc pedig beleégett az agyamba, mert annyi mindent lehet látni egy ember arcán és szemében, míg közelít rá a kamera. Egyszer úgy éreztem felemel, másszor pedig úgy, hogy leránt a mélybe, azt éreztem, hogy egy érzelmi hullámvasúton ülök. Lehet éppen menstruálok és hormonzavarom van és emiatt érzékenyebb vagyok, de ez a másfél óra nagy hatással volt rám.
A zenék, hangok és a vágások is jók.
Szóval mindenképpen élmény volt ez az alkotás, de most szerintem valami agy nélküli szórakozás fog következni, pedig tervben van a Samsara és a Life in a day is.
Az pedig elképesztő volt, hogy 1-2 jelenet kivételével meg nem mondaná az ember, hogy ezt 20 éve készítették/forgatták.
Nem hiszem, hogy újra megnézem, de ott a helye a polcon a kötelezők között, csak hogy meglegyenMivel elvből nem adok 10 pontot, ezért csak 9.5/10
-
Fék nélkül (Premium Rush) - 2012
Egész jó kis bringás film lett, nem hiába vártam. Persze kicsit sántít néhány dolog, és erőltetett részek is vannak benne, de részemről 8/10-et érdemel.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Jhonny06 #12045 üzenetére
Akkor kilőve és normál verzióra veszek jegyeket. Szüleimnek rossz a szeme, így nem képesek normálisan érzékelni a 3D hatást. Annak ellenére, hogy Én pedig tisztán látok, nekem is vannak vele gondjaim. Kicsit szellemképesnek hat minden esetben és 1-1 film végére olyan görcsös fejfájás jön rám, hogy cigánykereket tudnék vetni.
Kösz! -
spammer
veterán
válasz
JetiRulez #12044 üzenetére
Moziban kapsz mellé 3D szemüveget.
(#12045) Jhonny06: Venni? Utoljára mikor 3D filmet néztem Cinema City-ben, műanyag szemüveget adtak, a végén meg visszavették (szóval a film megnézéséig adták.) Igaz, ez rég volt már, talán az Avataron
szerk:
(#12048) Jhonny06: ja hogy most így megy, oké, értem -
JetiRulez
őstag
Helló!
A Hobbit esetében ehhez a 3D HFR verzióhoz kell 3D szemüveg mindenképpen, vagy sem? Alapból mosott a kép, ha nem szemüvegen keresztül nézem? Erre nem találtam egyértelmű utalást. A Cinema City azt írja a jegy ára mellé, hogy jegy + szemüveg, a Mi Mozink meg nem tesz erről említést.
-
BITBOYS
addikt
Project X - A buli elszabadul 7/10
Nem gondoltam, h egyszer megnézem, mindenesetre tegnap megtettem. A közepéig semmi extra, be is aludtam kicsit, de a vége nagyon durva volt.
Baszki ez tényleg elszabadult
-
Froclee
őstag
taken 2
szerintem iszonyat béna az alapsztori, amiből indul. olyan, mintha meglepődtek volna az első rész sikerén és ezért erőltettek volna valami folytatást. spoiler ! most komolyan, pár első részben megölt rosszfiú hozzátartozója morcos lesz és ez lenne az? amúgy izgis, akció dús, természetesen főhős über alles, szóval a kivitelezés maga nagyon jó. maggie grace (a lánya) se néz ki rosszul. liam neeson is elég badass. viszont mégegyszer önszántamból nem hiszem, hogy megnézném.
kicsit spoiler:
egy esetleges harmadik rész sejthető a végéből szerintem. -
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #12038 üzenetére
Nem tudom, de egy időben ez volt a trendi, hogy ezt a 3 rövidítést használta mindenki a fb-n
-
spammer
veterán
The Expendables 2: Tökös akció, semmi extra. A script faék, de egyébként minden téren javult az első részhez képest, tök akció, nagyobb bumm, szóval hozta, amit kellett. A csaj sem volt annyira gáz, mint vártam, szóval a maga kategóriájában teljesen rendben van ez. Oldschool shit!
Statham papos jelenete mindent vitt
8/10
-
Viszlát
addikt
De a készítők is csaltak, mert a Rim magában foglalja a teljes óceánt, a szigetvilágot és a partján húzódó országokat. Szóval valószínűleg azért nem Pacific Ring of Fire lett a címe, mert a Pacific Rim kevésbé terjedelmes és frappánsabb.
Amúgy én is hétköznapi ember vagyok.
Csak szerettem a földrajzot, meg tudom használni a google-t.
-
Viszlát
addikt
válasz
HuMarc #12025 üzenetére
Nekem gyanús, hogy a a tűzgyűrű onnan jött, hogy a Pacific Rim nagyjából azonos a Pacific Ring of Fire geológiai területtel, ami nevét a rengeteg tengerfenéken lévő vulkán miatt kapta. A trailerben azt hiszem van is pár másodperc egy hasadékról, vagy árokról, amikor azt mutatják, hogy honnan jönnek az alienek.
Szerk: amúgy a Csendes-óceáni peremvidéket jelenti.
-
dokee78
félisten
Nem tudom volt-e már szinkronos Pacific Rim?
-
törölt tag
Van Frankenweenie és Hit and Run.
Frankenweenie tényleg nem jön hozzánk moziba?
-
Viszlát
addikt
válasz
Froclee #12009 üzenetére
Azt adom, hogy néha olyan, mintha két különböző nyelv lenne. Nézd meg a 51st State-t eredeti nyelven.
(#12011) madgie: hehe, de gonosz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
(a végén már azt hittem az Űrszekerek szöveg is jön
)
-
Froclee
őstag
batman - the dark knight rises, most angolul
hát sose hittem volna, hogy ezt mondom, de nekem magyarul jobban tetszett Bane hangja. Micheal Caine-nek (Alfred) minden egyes szavánál mintha kést forgattak volna a fülembe, olyan akcentusa van. már paródia szintű volt hogy a mister-t kb master-nek ejti
amúgy a film 10/10 nálam, iszonyat jó
hoppáré, kint a taken 2? nézem is akkor mindjárt
-
Viszlát
addikt
Resident Evil: Retribution (2012): gondoltam lazítok egyet a komolyabb témák után egy kis darálással, de ez... ez... erre nincs szó. 10 perc után Shift+Del.
0/10
(#12002) vzsryl: én is élveztem az Expendables 2-t, jó móka volt, de top 10? Az azért túlzás.
(#12003) baluka26: igen, pont az abban nyújtott teljesítményére céloztam.
-
vzsryl
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Automata kávégépek
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC