Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
A Galaxis Őrzői
Ha megengeditek ezúttal én is írnék egy hosszabb szösszenetetSokat gondolkoztam pontosan milyen lett a film. Jó, ez nem vitás. De mennyire is jó? Elöljáróban: nálam nem a legjobb Marvel film, holott nagyon sokaktól ezt hallom vissza. Sajna nálam nem. A Winter Soldier túlságosan is magasra tette nálam a mércét, amit az Őrzők nem volt képes megugrani. Körülbelül nálam a Bosszúállók mögött egy arasznyival tanyázik a film. De hogy konkrét legyek. Azt vártam a filmtől, hogy 2 órán keresztül vigyorogjak, ahogyan a szereplők verbálisan (és néhol fizikálisan is) kiverik egymásból a szuszt. Plusz, ha már az előzetesek a totálisan a humor oldalát mutatta a filmnek, legyen is olyan a nagy egész, de közben legyen annyi intelligenciája a filmnek, hogy bizonyos jeleneteket nem áldoz fel a humornak. És ez többé kevésbe sikerült is. A nyitójelenet például egészen erős, ahogyan bemutatja Star-Lord gyerekkorát. Viszont sajnos a későbbiekben 1-1 kivétellel az összes drámai szitut elbagatellizálja a film egy utolsó pillanatban elsütött "poénnal". Ez nem tetszett. Ahogyan a fő gonosz se tetszett. Ja, durva ahogy kinéz, meg ahogy mereng a halálon, plusz SPOILER beszólogat, meg egyenesen megfenyegeti Thanost - gratulálok hülyegyerek jár a keksz SPOILER, de ennyi és nem több. A motivációja megint ostoba és egyszerű, a karaktere kidolgozatlan és körülbelül egy félig teli vázának a szintjével vetekedig. Úgy tűnik hogy a Winter Soldier után egy újabb suta ellenfelet állított hadrendbe a Marvel.
De ennyi és eddig szívtam a vérét a filmnek, mert minden más fasza. A karakterek, a dialógusok, az alakítások, (Thanostól én például lementem hídba, pedig jó ha 1 percet szerepel), a látvány, a poénok, a zene(!!!), meg úgy összességében minden. DE! Sajnos bejött egy előzetes félelmem. Vagyis a szinkron. Hallottam olyat is hogy egyesek dicsérték a szinkront, hát én viszont a falnak mentem az egésztől. A folyamatos Űrlordozástól meg már a falat kapartam szinte annyira fájt. De itt jegyzem meg hogy nagy dícséret illeti Kálloy-Molnár Pétert, mert Mordályt egészen jól hozza (nyilván nem helyettesíti Coopert). Élek a gyanúperrel, hogy feliratosan jobban ütött volna a film, úgyhogy aki eddig nem látta a filmet, az mindenképp feliratosan nézze, ha jót akar magának. A 3D simán beáldozható.
8/10
-
Integra
titán
válasz
HuMarc #48090 üzenetére
Egy látvány sci-fi filmről beszélünk ugye. Ezért mit csinál a gyökér forgalmazó? Nem hozza be a 3D ov-t, hanem alárak egy feliratot a 2d-nek. Bravo, taps, erre nem lehet mást mondani. Nem fogok fehéren viritó feliratért fizetni egy űrben játszódó filmért, ahol minden a látványról szól nagy részben. Persze szinkronnal van vagy 4 verzió..
Marad a Blu-ray.... -
HuMarc
veterán
-
cyberkind
félisten
A Watchmen Ultimate Cut-hoz nem készült szinkron?
-
HuMarc
veterán
A galaxis őrzői - The Guardians of the Galaxy (2014) #nospoiler
Hát, itt vagyunk a Balatonnál, zuhog az eső, és a moziban van egy film, ami egész vállalhatónak tűnik? Tűz mozizni! Szóval elmentünk a Veszprémi moziba - [hosszú és felesleges zárójeles megj. önmoderálva, mert felesleges] - a 12:30-as A galaxis őrzőire.
Szóóóval kezdem az elején: A film soundtrackje szerintem nagyon jól sikerült, a batétdalok és a a filmhez írt zenék is (bár volt egy szám, ami eléggé hajazott a Gyűrűk Ura főcímhez) jól passzoltak a filmhez. A film fura kontrasztban áll önmagával ami az univerzumot illeti, mert néhol úgy éreztem, hogy a '77-es(!) SW felülmúlja kreativitásban (pl. az, hogy az űrlény=színes ember, eléggé a low-cost B-kat. sorozatok sajátja szvsz) és film inkább a ST-sorozatok szintjét hozza (ami lehet, hogy hülyeség, össz. egy darab ST-részt láttam, fogalmam sincs, hogy kb. mikorit, vagy milyet), máshol viszont simán hozta a 2014-ben elvárt mennyiségű CGI-t. Bár ha jól sejtem ezt azért éreztem, mert mindez a képregényre utal, és azért volt így megoldva.
A film egyébként simán nézhető, egyszer biztos. Nekem egy csomószor volt Galaxis útikalauz stopposoknak, ill. SW-utnérzésem, + a Xandarról nekem az Asimov-féle Kalgan ugrott be.
A 3D-t sem ezzel a filmmel szerettem meg, bár egész elviselhető volt, még úgy is, hogy egész szélen (terem közepe, 3-as szék, ezt azért mindenki el tudja képzelni), és a vászon átellenes szélén szét volt csúszva a 3D.
Ja az "űrcsata" nagyon ütött
8/10 - szvsz eddigi legjobb Marveles képregényfilm (együtt az Ironman 1-el)
-
gyuromoj
veterán
Godzilla 2 - 2018. június 8.
-
rt06
veterán
válasz
Integra #48078 üzenetére
maga az alapotlet szerintem semmivel nem rosszabb, mint egy posztapok vilagban fiaval setalo ficko tortenete (the road)
az meg, hogy swarci kepes-e ertekelhetot nyujtani, majd kiderul utolag, de szerintem meg joi film is lehet beloleen pl tuti meg fogom nezni (bar nekem zombival mindent el lehet adni)
orichalcos: a kettobol az egyik biztos zoe bell miatt van csak
-
törölt tag
Az Ink készítőjének új filmje: The Frame
Még több ilyet tőle
Remélem itt már telt dolby hangzásra, bár nem ezen múlt az Ink sem -
gyuromoj
veterán
válasz
Integra #48081 üzenetére
Köszi, legalább tudom hogy nem feleslegesen csinálom.
Teljes mértékben egyetértek veled. Az utóbbi időben szinte csak REMAKE & REBOOT ill. folytatások. Nem sok egyedi és új ötlet születik...
Ha van időm akkor elolvasom amit csak tudok, de nem mindig sikerül. Csak a legfontosabbakra szakítok időt. -
gyuromoj
veterán
válasz
ViiiiktorOC #48076 üzenetére
Ennek örülök, köszi.
Én majd csak egy hét múlva fogom látni, de már kattogok miatta.(#48077) orichalcos
Pedig megnéztem a legutóbbi linkes HSZ-emet, de úgy néz ki hogy átsiklottam rajta.
Amúgy lehet hogy szuper film...(#48078) Integra
Nem is nagyon szoktam elolvasni a cikkeket, csak a címük alapján válogatok.(#48080) pohár
A Walk Among the Tombstones (Sírok között) -
gyuromoj
veterán
Lawrence azt mondja, hogy közel a Bad Boys 3
Revenge of the Green Dragons-előzetes: New York, 1989, kínai bandák
Maze Runner: jobb lesz, mint a könyv?
Dátumeső megint: Rangers, Pixels, Snipers, UNKLEs
That Guy megelégelte!
Képek a Maggie-ből: Schwarzenegger és a zombi lánya
Mercenaries - Kritika
Leatherface címmel érkezik a Texasi láncfűrészes előzményfilm
Mercenaries - Kritika -
pohár
félisten
válasz
callmeakos #48069 üzenetére
hát te hogy láttad már?
jó volt a GOTG, bár ez a két post scene...
az első csak simán vicces, a 2. meg elég wtf volt, utána kellett néznem, hogy most mi volt ez
-
Integra
titán
válasz
dokee78 #48044 üzenetére
már felkészültem a link láttán egy bődületes, ostoba fikára, de most kellemesen meglepett vele. és ő is a the road c filmre asszociált, jó helyen jár teljesen a kritikájával. a lassúsággal nincsen baj, pont ez kellett hozzá, ettől is annyira nyomasztó.
pearcenek meg oscart továbbra is!!!! -
zolynet
veterán
Awakenings/Ébredések
10/10
Nem is értem hogy maradhatott ki ez a film. Óriási alakítások, igaz történet alapján, mi kell még.Nyugodjék békében Robin Williams!
-
callmeakos
veterán
22 Jump Street
Rettenet beteg ez a film
Aggódtam az elején ugyan mert az nagyon tré volt, de még időben kapcsolt rá. Ice Cube meg baszki egy beteg pszihopata állat
Kicsivel jobban tetszett mint a 21, de ha nem lenne az eleje, akkor sokkal jobban is.7,5/10
-
-
Bad Pritt
félisten
Érdemes lehet ezt fél szemmel figyelni. Szigorúan piszkos ügyek rendezőjének a filmje, Scorsese a producer.
-
spiky03
veterán
válasz
callmeakos #48062 üzenetére
Mi holnap 19 óra Sugár feliratos verziós.
Már várjuk nagyon. -
Bad Pritt
félisten
Rajtam kívül látta már valaki a Galaxis őrzőit? Premier előtt, IMAX premier, ilyesmi? Senki? De kár...
Problem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #48060 üzenetére
Attól én nem tartok.
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #48058 üzenetére
Haverommal 2 napja vívok, hogy a mosómedvét nézzük meg, de nem akarja mert szerinte hülyeség és gyerekes. De érdekes mert 2hete még én is ezt mondtam
Most viszont meg akarom nézni.
-
callmeakos
veterán
-
devil-k
nagyúr
válasz
callmeakos #48056 üzenetére
Már én is várom.
-
devil-k
nagyúr
Nah, a "fantasztikusnak" titulált Godzilla megjelenési dátuma 09.16. [link]
Vagyis, már 2-3 héttel előtte már elérhető lesz.De szeptemberben sok jó film fog megjelenni BD-n.
-
pohár
félisten
nem szarozik az öreg
In The Expendables 2 the entire cast of the crew joins Stalone in wearing Panerai, this time the Luminor Submersible 1950 Bronzo, reference PAM382. The watch features a 47mm bronze case and green dial, 4mm thick sapphire crystal and began its production run in 2011 limited to 1,000 pieces. The list price for this watch was $11,600 although the cast did not have to pay for theirs: Stalone provided each of the members of the Expendables with one of these awesome watches. Seems like a great guy to work with, if you ask me.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Pitterix #48045 üzenetére
Bennem is volt valami furcsa érzés (negatív), amit nem éreztem az elsőnél, de ettől függetlenül nekem is bejött. Egyébként kár, hogy Electro-nak csak ennyi szerep jutott. Szerintem egy kicsit jobban is kidolgozhatták volna a karakterét egy picivel. Viszont nagyon tekintélyt parancsoló lett a hangja, amikor kezdett rajta eluralkodni a "220".
Az a ruha mi volt rajta egyébként? Ne rázzon szét mindenkit védelem?
Mintha arról elfelejtettek volna említést tenni.
-
Pitterix
őstag
Kicsit talán többet vártam tőle a nekem tetsző első rész után. Olyan nem is tudom, milyen volt. Nem rossz, de nem az igazi. Nekem túl sok a romantika és kicsit furcsa Electro elleni harc.
A vége viszont tetszett, jópofa volt a kis srác.7\10
-
dokee78
félisten
Baad Movies:Élménybeszámoló a The Rover című filmről.
Még nem néztem végig,lehet spoleres. -
freemanone
addikt
válasz
spammer #48024 üzenetére
Működik listával is. Ha asztali gép akkor jobb katt a youtube video-n és ott lesz a menuben a lehetőség, avagy ha ez nem megoldható valamiért, elég a mindenkori, akármennyire is hosszú url végére odebiggyeszteni azt hogy: #t=60. Másodpercekben kell megadni az értéket.
-
Integra
titán
williamsszel kapcsolatban, itt egy érdekes és elgondolkodtató cikk.
-
Ace owner
addikt
Valaki volt már a szentendrei P'art moziban? Nagyon gondolkozom rajta hogy kipróbálom. Egy köpésre van, olcsó is és még sört is lehet inni film közben
-
pohár
félisten
ha mozijegy vásárlásánál használom a T-s kapcsolatkártyám, akkor minden jegyre érvényes a -15%, vagy csak egy jegyre? (gondolom az előbbi, ez a logikus, de inkább megkérdezem, sose lehet tudni)
-
rt06
veterán
válasz
GrooveHero #48027 üzenetére
egesz pontosan:
"you get to ask yourself one question: do i feel lucky? well do you punk?"
es
"you feeling lucky, punk?"HáGé: a vicc az, hogy mig mindenki folyamatosan szidja a transformes-t, meg a kepregenyfilmeket, s minositi le a topichoz hozzaszolokat az ilyen filmek miatt, addig egy dirty harry (ok, ez sem a legmelyebb alkotas) idezetre az egyik leghangosabb - sajat bevallasa szerint is - sznobnak azonnal a transformers ugrik be, valaki mas pedig meg azt is ravagja jelenetre pontosan, hogy hol volt a szoban forgo mondat(hoz hasonlo)
-
Integra
titán
-
ígyvanferi
addikt
válasz
GrooveHero #48027 üzenetére
Már mint: "Do I feel lucky? Well, do you, punk?".
-
Integra
titán
válasz
gyuromoj #48017 üzenetére
bay inkább menjen a saját feje után és a pain & gain által megkezdett úton haladjon tovább, abból még kisülhet valami jó is, nem csak a dollárosítva sikeres filmek, hanem talán a dollárosítva és filmileg is sikeres filmek
egyébként meg bay is nyugodtan megmondhatná a kritikusoknak, hogy figyeljetek b+, a stúdió kasszasikert akar, semmi más nem érdekli, leszállítottam nekik a kasszasikereket. ezt kérték? ezt. megkapták. meg. hát akkor?! többet akartok filmileg? igen? akkor lehet, hogy a stúdiónak nem fog tetszeni, mert nem termel majd annyi pénzt. és akkor ad rá a stúdió pénzt? nem biztos. akkor mi marad? ez, kasszasiker, ami filmileg meg nulla. nem tudom, miért szégyelli ezt, pontosan tisztában van azzal, hogy mit és miért csinál.
tehát bay is vagy más vizekre evez és megelégszik a kevesebbel is gázsiban, de nyithatna a rendes filmgyártás felé, vagy csinál továbbra is kasszasikereket. valamit muszáj neki, fiatal még. -
S e t h
nagyúr
válasz
Integra #48001 üzenetére
Akik a régi óriásokat ismerik azok jelentős része nem facezik, vagy egyáltalán van fent a neten, viszont a fiatalok zöme meg igen.A milliós like növekedés nem értékmérő, inkább mutatja a technikai fejlődést magát, éppen ezért Bacallt és Walkert összehasonlítani felesleges, nem azonos ligában játszottak.
-
dokee78
félisten
Mellesleg hol találom a youtuben azt a megosztási lehetőséget,amikor adott időtől indul a lejátszás?
-
adalbert1
veterán
válasz
Bad Pritt #48002 üzenetére
Igen, itt szerintem is benne van a pakliban az, hogy pár az akkori korszak filmjeiért rajongót kivéve a Bogart filmek közönségének nagy része 60 és 100 között van most(pl. 2 híresebb Bogart filmet láttam, de olyat pont nem, amiben Lauren Bacall szerepelt, annyi időm meg sajnos nincs, hogy az összes kicsit is érdekesebb filmet megtekintsem).
Clint Eastwoodhoz pedig elég kevés ember hasonlítható, akkora karriert futott be - igaz arra kíváncsi lennék, ha nem lesz ilyen sikeres rendező, mint ami lett az elmúlt huszonpár évben (persze korábban is rendezett, de szerintem igazán elismertté/ismertté mint rendező a Nincs Bocsánat után vált), akkor a régi western vagy Piszkos Harry szerepei miatt hányan emlékeznének rá/ismernék őt is. -
Hintalow
senior tag
válasz
Integra #48001 üzenetére
A 30/40+ éves színészóriásokat az emberek nagy része nem ismeri, itthon se nagyon tudják Kabos Gyulát és kortársait hová tenni, ha szóba kerülnek esetleg.
Egyszerűen a több generációval korábbi filmeket ismerők/nézők rétegdolog, ugyanúgy, mint akik animét néznek, szerepjátszanak stb -
-
Kidus
őstag
-
Sir Pocok
őstag
Hamill:
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Integra #48003 üzenetére
Hát pedig, pedig, nem volt épp egy utolsó nő fénykorában.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Integra #48001 üzenetére
Olvastam.
Mondjuk neki is az emlékezetes filmjei még a Humphrey Bogart-érából valók, az meg igencsak elsikkadt az elmúlt 6-7 évtizedben...
Mondjuk az szerencsés lehet, hogy IMDb kirakja címlapra a haláleseteket, meg megemlékezős képszettet rak össze (Bacall is kapott), ahol talán az emberek felismerhetik a személyt. De ez most nagyon kiüktözött, hogy az ismertség és a fontosság nem mindig egyenesen arányos. Majd ha Eastwood egyszer eltávozik az örök vadászmezőkre, amit kétlek, amit kétlek, mert azért az emberért nem mer eljönni senki, akkor érthető lesz a körülötte kialakuló részvéthullám: aktív, ismert a mai napig, filmművészeti fontossága pedig megkérdőjelezhetetlen. -
Integra
titán
válasz
Bad Pritt #48000 üzenetére
éjjel eltávozott lauren bacall
kétlem, hogy itt (vagy bárhol máshol) arányaiban többen tudnák, hogy ki volt ő, mint walkert.... de nyílván, ez generációs különbség..
egy amerikában élő színész barátnőm emlékezett egyedül meg laurenről az oldalán. amíg tegnap még mindenki williamsről postolt.. ma üres a fal, mintha lauren nem is létezett volna, pedig aki utána nézne.. na mindegy.
jól mutatja amúgy más is ezt az egész, magából teljesen kifordult helyzetet, ami nem kicsit kémutató és álszent (ellenben nagyon), walker fb oldala duplájára nőtt a halála óta, williams pedig tegnap óta csak 1.5 millióval nőtt meg..
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Automata kávégépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready