Hirdetés
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
-
rt06
veterán
válasz
dokee78 #24096 üzenetére
cpt america: alison brie
iron man: sandra bullock
thor: amber heard
hulk: rachel weisz
loki: rooney mara -
batai15
félisten
válasz
callmeakos #24091 üzenetére
THor. iron man mint sandra bullock?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
A Vaslady úgy néz ki, mint Sandra Bullock (hacsak nem ő az tényleg).
-
Pitterix
őstag
válasz
Amerika kapitányina
-
callmeakos
veterán
No lehet válogatni
-
.LnB
titán
Nem értem ezt a Pain & Gain iránti rajongást, elég átlagos volt. A Savages szerintem sokkal jobb film ennél.
The Great Gatsby viszont nagyon magával ragadott. Év egyik legjobb filmje.
-
dokee78
félisten
válasz
rétisün #24083 üzenetére
The Iceman felirat.
-
dokee78
félisten
The Iceman 8/10
Ez a Michael Shannon tiszta Ray Liotta,nem kinézetre hanem karakterre.
Chris Evanst és David Schwimmert fel sem ismertem csak a stáblista végén láttam,hogy benne vannak. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
spammer #24075 üzenetére
Kell a trilógia, így van lezárva. Tobzódik a filozófia benne - a 2. részben is. Nagyon sok mondatnak van átvitt értelmezése. Még könyvet is írtak róla, érdekes olvasmány.
A záróakkord már kicsit alább adta, itt-ott elsiették, bár abban már Zion-on volt a hangsúly.Az elsőt 25x láttam, egyes jeleneteket többszázszor (először origi VHS-en...fúúú), a kettőt 14x, egyes jeleneteket többszázszor, anno tudtam az angol szövegkönyv ~60%-át fejből
, a harmadikat csak 4x láttam, néhány jelenetet úgy kéttucatszor, az Animatrix-ot 7x. Mindenből itten pihen a Blu-ray - nagy előrelépés képminőség szempontjából a DVD-khez képest.
Tipikusan az a trilógia, ahol az angol szinkron sokkal jobb, mint a magyar.
-------------------
Az Aliens-et 8 éves korom óta
imádom. Azóta mán eltelt 20 év. ;____;
Elsőnek a 2. részt láttam, még a TV-ben. Aznap éjjel nem is volt túl lélekemelő az alvási folyamat (kísérlet).Érdekes módon utána már nem volt rám ilyen hatással. Az utóbbi években meg pl. szinte mindig berakok valamit lefekvéskor, alkalmanként épp a trilógia egy darabját.
A legtöbb képregényt olvastam (vannak köztük nagyon jók, ajánlom őket átlapozásra), 1-2 könyvet is - igaz, ezek jellemzően nem világirodalmi szinten vannak, de azért a hangulatot átadják.
Giger-mester amúgy egy zseni, nagyon egyedi és inspiráló műveszeti stílussal; ezer közül is megismered az alkotásait. Ha három szóval kellene jellemeznem, akkor azt mondanám, hogy "túlfűtött biomechanikus szexualitás". Az öreg feje is elég beteg, hehe.
Az első filmet 4x, a másodikat 14x (ez a best szerintem), a harmadikat 3x láttam. A negyediket csak 2x (+1x moziban), de az nagyon alább adta a színvonalat az eredetiekhez képest, nem is szívesen tekintem a sorozat részének. Azért itt is igencsak érdemes a bővített Blu-ray-eket nézni.
Az AvP-k viszont már-már a vicc-kategóriát súrolják; sehol a jeges rettegés, zsigereket apró csomóba aszaló, fojtogató bizonytalanság - pénzszagú az egész. Bár 1-2 jelenet állatul néz ki, de ennyi.
Viszont az eredeti trilógia vizuálisan is megállja a helyét a mai napig (a 3. epizód CG-alien-je tekintélyes visszalépés volt az első kettőhöz képest, ahol még színészek bújtak jelmezekbe), valahogy életszagú az egész, nincs az a mesterkélt érzet, mint a legtöbb mai hasonszőrű időpazarlásban.
Kell majd egy Harkonnen-szék. Kár, hogy nem IKEA-árakon vágják utánad.
-
spammer
veterán
-
Deck
titán
Hát én ekkora szar, hulladék filmet mint a Horrorra Akadva 5 nem láttam.. 35.percnél abba is hagytam csak belehúztam. Az IMDB-s 3.4 erős túlzás annyit sem ér. Senkinek sem ajánlom!
(#24071) [oWn]f4te Én Mátrix
-
dokee78
félisten
Pain & Gain 7/10
Én is többet vártam,nekem inkább vígjáték volt,mert jókat nevettem,hogy milyen balfékek voltak.
Nem valószínű,hogy újra fogom nézni.Mai filmprogram:
The Iceman Találtam végre feliratot.
District 9 Újranézem! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak kíváncsiságképp'; van itt rajtam kívül még Alien Trilogy (a 4. rész az khm..) és Matrix Trilogy fanatikus?
-
Rivaul
addikt
Horrorra akadva 5. Csak egy kérdésem volt a film végén. MIÉRT?
Ritka szar film lett... Bár inkább szar mint ritka
-
bok92
addikt
Pain & Gain
Kicsit többet vártam a filmtől.Miután a fórumon egyesek nagyon lelkesedtek ( pl tarajos...
) a filmmel kapcsolatban, gondoltam megnézem, de nekem annyira nem jött be. Nem volt rossz, de nem is volt kiemelkedő. Egyszer nézhető.
10/6,48
-
LOTR
addikt
válasz
TazLeacher #24060 üzenetére
de szerintem ez azért nem olyan hasonló
-
Integra
titán
válasz
callmeakos #24062 üzenetére
spoiler
a hengerben üzemanyag volt, energiaforrás. feltételezem, onnantól már volt energia arra is, hogy az anyahajóval kommunikálni tudjon. maga christopher is mondta, hogy (asszem) 20 év alatt annyit tudtak összegyűjteni, egyetlen esélyük van feljuttatni a modult az anyahajóba. nyílván nem benzin volt hatékonyságra az a pici mennyiség
a másik kérdésre nemtok hirtelen választ adni, újra kellene néznem a filmet. de bd50-et sehol sem találtam belőle
viszont azt nem tudom, hogy mirét lépett reakcióba wikus szervezetével az anyag és miért adoptálta az idegen genetikát. jó kérdés. titkon bízom benne, hogy blomkamp elkészíti a folytatását ha úgy érzi, hogy a forgatókönyv valóban megérett rá. rohat sok mindent lehetne a filmmel csinálni.
-
rt06
veterán
válasz
callmeakos #24062 üzenetére
d9 respoiler
kosz a reszletes valaszt
eleg reg lattam a filmet, de nekem nem remlik, hogy hianyerzetem lett volna emiatt, annyira jelentktelennek tunt szamomra, a dramai resz elnyomta teljesen
en amugy valamilyen uzemanyagra tippelnek, de igazabol kar totozni, annyira semmit nem tudunk meg az idegenekrol fiziologiajuk, technologiajuk teren (azt leszamitva, hogy macskakajat esznek es ha rajuklonek, ugyanugy halnak)a masodikra nem igazan tudok valaszolni, mert homalyosak az emlekeim, de mintha serult lett volna a siklo, s azert hagyta ott (de lehet, erre rosszul emlekszem)
viszont szerencsere ez meg igy, hogy szepen megindoklod (es jogos is), igy sincs olyan nagy problema, mint sok mas mai filmben, igy imho elnezheto neki
-
callmeakos
veterán
Akkor SPOILER
Az, ami idegesített az a fekete lötty meg nem magyarázása. Jójó, azt tudjuk hogy az kell hogy elinduljon az űrhajó, de csak annyit mondanak hogy folyadék. De mi az pontosan? Üzemanyag? Vagy valami más? Energialötty? Ha üzemanyag, akkor miért fertőződött meg tőle Wikus? És az hogy van már, hogy beleteszi Cristopher fia azt a hengert a siklóba, majd távirányítással elindítja az űrhajót? Azt hogy? Elég annyi az űrhajó elindításához hogy beleteszik a sikló egyik eszközébe, majd távirányítással elindítják a hajót? Ahhoz egy kicsit sok energia kell nem?
Azért lovagolok rajta, mert ez egy elég központi dolog a filmben, majd 1 óra azzal telik el, hogy azért megy a hajkurászás, de egyáltalán nincs megmagyarázva hogy mi az pontosan. Csak folyadék, ami nagyon fontos, ráadásul hogy van az, hogy olyan kis mennyiség is elég, hogy elmenjenek.
Másik. Cristopher mért hagyta ott Wikust? Mért mondta neki azt, hogy visszajön 3 év múlva? Mért nem tudta magával vinni, és a hajón meggyógyítani? Mért kell ahhoz egy egész flotta, amiért elment?
-
spammer
veterán
Pain & Gain
Guilty pleasure a javából, nagyon komoly és durva történet, mégis nagyon szórakoztató és gyakran feelgood. Állatok voltak ezek, minden értelemben
"My name is Daniel Lugo and I believe in fitness."
8/10
-
-
rt06
veterán
válasz
callmeakos #24057 üzenetére
"Bár azért van pár megmagyarázatlan lyuk a történetben amit nem értek..."
espedig? -
cyberkind
félisten
válasz
callmeakos #24057 üzenetére
2. részre leszek kíváncsi, hogy miről is fog szólni, illetve hogy nem esnek-e bele a logika kör buktájába, meg hogy lesz-e ilyen jó mint az 1, vagy ugyanaz jön elő mint a Batman új részénél !
-
callmeakos
veterán
District 9
Ha már mindenki Elysium meg District 9 lázban van gondoltam megnézem, úgy is évekkel ezelőtt láttam, talán mikor kijött a DVD, az meg nem tegnap volt.A véleményem a filmmel kapcsolatban nem változott: Mestermű. Hihetetlen hogy mennyire jól ábrázolja, ezt a fajta társadalmi problémát, illetve azt, hogy milyen tud lenni az ember. De a rákok ábrázolása is megér egy misét. Főleg Cristopher jellemfejlődése ér meg egy külön dicséretet.
A látvány is teljesen kifogástalan, pláne úgy hogy "csak" 30 millióból készült. Egyedül az akciók közbeni túlzott kamerarángást nem tudtam hová tenni, bár ahogy olvasom a kritikákat, ez az Elysiumnál is megmaradt. Úgy tűnik ez Blomkamp védjegye....
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ilyen hangulatra emlékeztem. Ahogy üldözik Wikust, és alatta megy az alázene, felettébb nyomasztó. Főleg az utolsó fél/háromnegyed óra.
Bár azért van pár megmagyarázatlan lyuk a történetben amit nem értek, de felejtős, csak árnyálná a képet.
Ezzel nálam a District 9 a Bosszúállókhoz emelkedett.
10/10
-
mondomén
őstag
Pain and Gain
Tényleg nagyon szórakoztató lett.
Bay most jól eltalálta az arányokat. Igaz, az élet szállította ezt a bizar sztorit, de pont jól adagolta hozzá a humort és az akciót. Az meg komoly, hogy ez a 3 madár mindezt végig csinálta.
7/10
Team Jesus
-
dokee78
félisten
Sorozatok topik???
The Numbers Station 7/10
Régen láttam már filmet John Cusack-al,viszont ez is a jobb filmjeit gyarapítja,szerintem. -
madgie
titán
válasz
TazLeacher #24051 üzenetére
Archert kezdtem most el, annyira tapló, hogy talán beférne ide a topikba is pár fórumtárs mellé
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
cyberkind #24049 üzenetére
igen, csak rólam azt érdemes tudni, h a Maffiózókon kívül más (2000 utáni gyártású) sorozat nem tudott még megfogni úgy, h több részen keresztül nézzem is
főleg nem ilyen how meet your mother meg enszíájesz tucatok..
eddig a big bang és az american horror volt, ami kibírt nálam egy teljes évadot, de már azokat sem..De ez a kenny power-só...
szuper, pontosan nekem való, 25percnyi tiszta móka egy ultragagyi - de tényleg vicces, és nálam ez a lényeg - faszival meg egy csodaszép csajjal, telitalálat. -
Tibiajax
nagyúr
Egyszer fennt, inkább lennt nevezetű sorozatot kaptam el pár napja a hbo-n, és azóta nem bírom abbahagyni..
hihetetlen, mennyire rákattantam, csodás kis széria, imádom -
dokee78
félisten
Otis 7/10
Szórakoztató horror vígjáték.
Sokkal jobban szórakoztam rajta,mint a Scary Movie 5-ön.
Az anyuka szépen bedurvult. -
gyuromoj
veterán
Gary Oldman akcentusai
Elysium – Zárt világ
Ez is törölve lett
A Hercules forgatásán
Ted 2 majd 2015 áprilisában
Még képek a Joe-ból
Prisoners 60 másodpercben
Harrison Ford és 1000 dollár
Hugh Jackman cáfolja a 100 milliós ajánlatot
Elysium – Zárt világ kritika
Maleficent (Demona) poszter Angelina Jolie-val
A Warner lepasszolta A hetedik fiút
Edge of Tomorrow – Jeremy Piven az utóforgatás során kerül bele a filmbe
Hayao Miyazaki előzetes
Így nézhet ki John Leguizamo Pablo Escobarként
Oldboy képek
Percy Jackson: Szörnyek tengere – Kritika
A csodálatos Pókember – Nyereményjáték
Csúsznak a Tini Nindzsa Teknőcök
Thor: Sötét világ - Még több Lokit kapunk -
bok92
addikt
Jejj lehet nézni magyarul a szkéri múvit...
No de nekem elég volt a moziban.Azóta is hányingerem van.
-
.LnB
titán
válasz
Integra #24000 üzenetére
Teljesen egyetértek, én is ezt gondolom a filmről. Nekem is nagyon tetszett, és nem volt az mint az Oblivionnal, hogy az arcomat kapartam butaságokon.
Nekem az egyetlen dolog ami feltünk, az hogy egy sivatagi vidéken ne pályagumi legyen a GT-R-en mert azzal nem sokra megy
-
cyberkind
félisten
Most néztem a Terminátor 2 rendezői változatát 5.1 magyarul, immáron vagy tizedszerre, és még most is zseniális, sőt a mostaniak a popsiba se sincsenek !
Komolyan minden tiszteletem ennek az embernek hogy milyen filmeket tud készíteni, ő egy HŐS ! -
Laraxior
titán
Tényleg jó film ez a Great Gatsby
-
pc_seft
tag
13.emelet tegnap került rá sor hogy megnézem!Nagyon tetszett a története a filmnek,kicsit a végére ellaposodott én összességében 7/10 értékelem.(Matrixtól nekem sokkal jobban tetszett)
Oblivion ezt is a napokban volt lehetőségem megnézni.Az ilyen jellegű filmekkel úgy vagyok vagy az elején leköti a figyelmem vagy sem.Itt az elejétől kezdve nagyon lekötött a film.Egyébként is kedvenc színészem játszotta Tomy bácsi
Ilyen jellegű filmek jöhetnek srácok
-
dokee78
félisten
Scary MoVie 4/10
Annyit ér amennyit az IMDB-n kapott,én azért adtam többet rá,mert egyszer elmosolyodtam.
Hol van ez az első résztől. -
rjg
őstag
válasz
gyuromoj #24019 üzenetére
A hetedik fiú trailer-ében azt mondja a narrátor, a sikeres sorozat alapján. Mire gondolhattak? Orson Scott Card Teremtő Alvin-jához köze nincs, de ha van egy másik hasonló című fantasy, azt szívesen megnézném.
-
matata!
csendes tag
Kifejezetten jó és simán bekövetkezhető sztorin alapul a film, de elég hanyag a megvalósítás. Nagyon sokat ki lehetett volna hozni, ebből az Ember-Avatar vs Ember-Ember dologból, főként, úgy hogy több részes filmet csinálnak, de legalábbis minimum 2 órásat. Elég sok benne a logikai bukfenc, és a hülyeség, de ennek ellenére egész jó kis film lett, persze ha eltekintünk a felületességtől.
65%
-
atike
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
A.C.O.D.-előzetes
Simon Pegg a Marvelnél járt
Colin Trevorrow dumál a Jurassic Park 4-ről
The Wind Rises most angol felirattal
Blue Caprice-előzetes, de poszter is akad
A hetedik fiú – magyar előzetessel
The Esperanza Fire – A 2006-os kaliforniai futótűz megfilmesítése
A Végzet Ereklyéi: Csontváros magyar előzetes #2
A Lionsgate-nél készül el a Life After Life adaptáció
Patlabor poszter
Újraírják az Assassin's Creed forgatókönyvét
300: A birodalom hajnala - TV Spot
A hihetetlen Burt Wonderstone - Kritika -
doc
nagyúr
válasz
Integra #24009 üzenetére
Elysium SZPOJLER
a kodvedelemnel ott a fo probema, hogy NEM ved semmit. Vedelem az lenne, ha a kodot meg sem lehetne nyitni/olvasni a jelszo nelkul (ma is ez a lenyege a titkositasoknak).
a gyógyítócsodamasinéria nem tudja, csak kódot olvas le, ide meg kellett.
ezert irtam, hogy a film vegen pont az ellenkezoje derul ki, ugyanis mikor megvolt a reboot, a kislanyt egybol felismerte a gep, tehat a szemelyazonossagat tudta, vagyis a csuklon levo azonosito ehhez nem kell - akkor meg minek? eleg gyenge, hogy kepes barkirol eldonteni ranezesre hogy kicsoda, de egy sima plecsnivel at lehet vernia korhazhajoknal a veszhelyzetre keszules vegul is lehet magyarazat, bar nekem kicsit overkillnek tunik, de siman vedheto
robotok voltak boven az Elysiumon is, kb. azonnal ott voltak ha tortent valami, szoval biztos hogy eleg surun vannak, es gondolom a fizikai munkakat is ok vegzik (lasd: pincerrobot, stb), szoval kell azert beloluk eleg, szerintem csaladonkent legalabb egy. Masreszt a Foldon kimondottan sok volt beloluk, bar az nem derult ki a filmbol hogy milyen viszonyban is all Elysium a Folddel, pl. az ottani rendfenntartas fuggetlen-e toluk
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Gézengúz #24008 üzenetére
Amit linkeltél.
Server not found
Firefox can't find the server at www.redfly.us.
Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. -
Integra
titán
hasonlóakat gondolok én is
spoileeeeerrr
a reboot egyszerűen életképtelen így, de hogy oldod meg a filmben? ráadásul látványosan? így
az az új kód rész félig ok, félig sántít. ezt az elnök átírásos dolgot egész egyszerűen nem értem, miért kellett ehhez rebootolni? csak azt tudom elképzelni, hogy a kód cserével a rendszer kitörölte a meglévő politikai hierarchiát és egyszerűen az van, hogy a foster ül legfelül és pont. és onnantól a robotsereg és mindenki más kénytelen neki engedelmeskedni. vagy a reboot miatt nem lett volna nyoma a manipulációnak? na neeeeee
a kód maga. hahahaha, aranyos volt, ha a kódírás így menne, mint a filmekben...
damon fejében a kód. akkor a fegyvergyáros pali is meghalt volna? talán nem, mert feltételezem, hogy ő tudta a jelszót és ha az ő fejéből másolta volna át az elysium-ba a kódot, akkor életben marad, ez biztos, mert ugye mondja is a foster neki, hogy a következő 200 évre megkapja a beszállítási jogokat mindenre. viszont így védte le, hogy illetéktelen ha ellopná a kódot, akkor meghaljon, ami ugye működik is. de az fura minden esetre, hogy ennek ellenére a kód simán másolható volt, sőt, alkalmazható és a hekker bandavezér ott helyben még bele is piszkál a kódba, hogy a földieket is elfogadja az állomás lakóknak.jajj, igen, itt gubanc volt, kíváncsi vagyok, hogy a többiek is ha megnézték, erről mit gondolnak majd.
a csuklós azonosító is félig ok, félig sántít. tételezzük fel, hogy a robotok scannelték őket folyamatosan és tudják ki lakos és ki nem. de pl a gyógyítócsodamasinéria nem tudja, csak kódot olvas le, ide meg kellett. talán ez még nem akkora baki.
kórházhajó flotta. ez szerintem nem gond, ha megsérül az állomás, baleset vagy katasztrófa van, evakuálni kell, akkor legyenek felkészülve. szerintem ez normális, ebben nem látok hibát. amikor a kódba bekerültek a földi lakosok, akkor pedig automatikusan megindultak az orvosi adatok alapján.
kruger miért a földről lőtte le a gépeket? részben amit mondasz, de szerintem kerülni is akarták azt, hogy mindenki lássa, hogy az állomás lövi le a gépeket, ezért is volt alvó ügynök lent, nem csak a kruger, hanem többen is, ez a beszédekből tudható.
nekem ami a reboot mellett fura volt, az a robot sereg. de főleg az állomáson. hány robotot számoltál meg védelmi erőként? nem tudom, de alig volt, csak emberek voltak. de közben egy bazi nagy robotgyárban dolgozott a maxtételezzük fel megint, hogy a túlnépesedett földre nem tudnak elég robotot gyártani. ok, de az elysium nem kivételes helyzetben van? ok, ott nincsen bűnözés, nem jut fel senki etc... és nem kell ezért annyi robotőr sem. na de alig pár darab? ez fura volt.
na, szóval sokat gondolok logikusan megmagyarázhatónak és ezért annyira nagy hibának nem, de a kód körüli gubanc meg a reboot.. ez a kettő nem áll össze sehogy sem. leginkább a kód maga.
ja és van még egy, miért nem feküdt bele 20 mp-re a rohadt gyógyító masinériába?!?!?!?! ez a harmadik és legnagyobb hiba -
doc
nagyúr
válasz
Integra #24006 üzenetére
a hibakra gondolsz?
akkor mostantol SPOILER uzemmod
nekem igazabol maga az egesz ujrainditos "ize" allt nagyon gyenge labakon, mi ez hogy ujrainditasz egy rendszert, es hirtelen mas lesz az elnok?igaz hogy egy pillanatra lehetett latni ahogy a foszer atir egy erteket a "configban", ezzel legalizalva a foldieket is, de ez azert nekem meg eleg keves.
Arrol nem beszelve, hogy minek van szukseg a csuklon levo azonositora, ha a gep szemmel lathatolag anelkul is tudja hogy ki kicsoda? (ld a film legveget)
Azt sem ertem, miert kellett egy komplett korhazhajo-flotta, tobb tucat gyogyito a'ggyal, ha eleve csak az Elysiumon elo nehany kivalasztott volt ra jogosult, akiknel meg minden hazban ott volt a sajatjuk?
Eloszor furcsallottam azt is, hogy miert a Foldrol kilott raketakkal szedik le az illegalis hajokat, miert nem az allomasrol lovik ki oket, de ez vegul is eleg konnyen vedheto (pl. az elnokasszonynak nem volt hozzaferese az allomas harci rendszerehez, stb).
Az sem tiszta, mi ertelme a 'halalos vedelemnek' ha ettol meg nyugodtan kiolvashato a kod - ezzel egyedul sajat magat szopatja a juzer, feltolti a sajat fejebe a csomagot, garantalva hogy ha valaki lenyulja, akkor megpusztuljon, mindezek mellett a kod meg vidaman felhasznalhato, szoval igy pont semmi ertelme... -
matata!
csendes tag
válasz
Integra #24002 üzenetére
Miért meglepő, hogy valaki a saját véleményét írja le egy kritikában? Ez a kritika lényege, nem azt kell leírnia amit te akarsz hallani, hanem amit ő gondol. Mi tart vissza, hogy írj egy kritikát? Semmi, hát írj egyet, aztán majd mi is megmondjuk a tutit, hogy fúj milyen kritikus vagy, mi az, hogy a saját benyomásodat írtad le a saját kritikádban... Olvass már Rotten Tomatoes-en kritikákat van pár ezer, és mind a saját benyomását írja le, mivel mást nem is tud.
Vagy azt nem bírod elviselni, hogy valaki leszólta azt amit te istenítesz? Elég óvodás hozzáállás.
-
Integra
titán
válasz
lorcsi #24001 üzenetére
ez a szűcs gyula ezt írja az index cikkben: "Nem csoda, ha mindenki hasonlóan gyomron vágó élményt várva ült be a rendező legújabb filmjére, ami az óriási elvárások miatt eleve nem lehetett jobb a District 9-nál." - ez koknkrétan egy orbitális baromság és a cikkíró szimplán hülye és itt is bukik meg a pali az egész cikkével. és az igazsághoz hozzátartozik, hogy 90% szintén itt bukik meg. figyeld meg azt, hogy itt is hogyan írnak, milyen nyelvezettel, szövegszerkezettel véleményeket. nem ezt vártam, többet vártam, mást vártam etc... tele van mindenki elvárással a saját szája íze szerint... ez fail, de az egó erősebb és teret sem enged a valóságnak. így nem lehet filmre beülni, vagyis lehet, csak csúfos szopó lesz a vége. persze, van olyan, hogy beülsz és aztán csak azt mondod, hogy bűn rossz a film, és a gond az, hogy egyre több ilyen van és egyre több ilyen lesz, de nem baj, mert talán idővel elkezdenek normális filmeket készíteni, nem csak a reboot meg folytatás lesz a lényeg.
olvastam olyat is, aki azt írta, hogy indokolatlanul véres.. hát b@szod, ez a realitás, egy ilyen film legyen is véres, az ilyen fanyalgó pedig nézzen wolverine-t élete végéig, az való nekiaz a bosszantó, hogy olyan ostoba dolgok miatt megy a fanyalgás, hogy a filmnek az apró pici értékeit észre sem veszik.
abban viszont egyetértek, hogy a film bőven hagyott volna még teret arra, hogy beleássa magát az ember a két világba, a miértekbe és hogyanokba és azok kifejtésébe. nekem ez a legnagyobb hiányosság a filmnek, picit sajnálom is. ugyanakkor ha összevetem ezt a részét a d-9-cel, abban sem volt sokkal de sokkal több történelmi előzmény és kifejtés. viszont ott sodort magával a film, ami itt is megvolt, sőt, szerintem ez az oka, amiért nem ment ki részletekbe, hogy ne üljön le a film (sokaknak akkor meg ez lett volna a baj), csak itt máskép húzta az embert magával a film. nagyon gyorsan vége lett.egyszer láttam ennek a túl a csillogásonnak a trailerét moziban, és jónak tűnik, bár ez a világ nagyon nem az én világom. ha uborkaszezon lesz, akkor lehet, hogy megnézem szintén moziban. végülis képes voltam bűnrossz filmeket is moziban idén már megnézni sajnos..
-
lorcsi
veterán
válasz
Integra #24000 üzenetére
no, azt hittem hogy sz.r..az indexes cikkbe kicsit beleolvasva, de ahogy tőled olvasom hogy a d:9-re hajaz..akkor ez már rossz film nem lehet
viszont ma láttam az indexen matt-től egy tök más jellegű filmnek a snittjeit: túl a csillogáson (hátha nem volt még) állat ez a stílus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest