Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Állítólag a Dízninek nem tetszik a Zsivóny Egyes és sok jelenetet újraforgatnak, ilyen pletykákkal indult a Batman is.
-
Pitterix
őstag
válasz
haypro #88078 üzenetére
Na ez nekem is feltűnt. Sokat nem kellett beszélnie az biztos. Viszont, amit mellette alakít, na az előtt le a kalappal. Ennyit csúszni-mászni.
Azt viszont nem értettem, ami ha jól emlékszem többször is előfordult, hogy fáznak, dideregnek, remegnek, de a vízbe mindig belegázolnak, akár térdig is. Mintha közömbösek lettek volna a víz hidegére, vagy mindig langyos volt....(#88079) Tibiajax:
ha hiszed, ha nem majdnem moziban néztük mi is. Nagyon érdekelt engem ez az egész. Így utólag örülök, hogy csak itthoni mozizás lett belőle. Mozi után nagyon keserű szájízzel gondoltam volna rá, hogy néztünk volna inkább mást.
A táj sokszor elvonta a figyelmemet magáról a történésről.
Az a baj, tényleg nem tudom, mit vártam és mit nem kaptam meg. -
Viszlát
addikt
válasz
radi8tor #88096 üzenetére
Köszi, ezt még nem láttam.
Igazából ahogy írtam is, újat nem mondott, de a tálalás miatt nagyon is megérte megnézni. A véleményem így ugyanaz ami eddig is volt: a Föld menthetetlen, ezen sajnos már nem lehet segíteni. A Terra éppen ezt mutatja be jól, hogy mennyire abszurd és monumentális az emberiséget kiszolgáló gépezet. Ami az egyéni felelősséget illeti, értelmes keretek között odafigyelek, leginkább arra, hogy ne pazaroljam az élelmet. De azért ez is olyan mint például a villamos energia ahol ez inkább lelkiismereti kérdés, gyakorlati jelentősége szinte elenyésző.
-
cattus
addikt
The Nice Guys (Rendes fickók)
Nagyon jó volt, szinte végig nevettük a filmet a haverommal. Jók voltak a poénok, a szereplők, meg az egész film hangulata. És még Ryan Gosling-ot is el tudtam viselni, sőt egész szerethető karaktert tudott a filmvászonra hozni. Margaret Qualley meg ahh, szerepelhetett volna többet is a filmben.
-
gyuromoj
veterán
válasz
freaghill #88086 üzenetére
Tudom hogy láttam, mert rémlik a jelenet. Csak az a baj, hogy nem ugrik be melyik film volt ez.
(#88089) freaghill
Esetleg nem ez az? -
Viszlát
addikt
Terra: elképesztően gyönyörűen fotózott dokumentumfilm, a Planet Earth óta nem láttam ennyire aprólékosan kidolgozott alkotást, de összességében felül is múlja azt. Maga a mondanivaló nem új, azonban a megközelítés újszerű volt nekem, aki nem riogatós világvége facebook posztokkal fekszik és kel. Prédikálás helyett a földi élet kapcsolatain keresztül mutatja be a jelenig vezető utat és óvatosan beszél a jövőről. És mindeközben a látvány végig áll leejtős, viszont a bátor vállalkozóknak szólnék előre, hogy francia filmről van szó, gyors keresés után úgy tűnik, hogy nem készült hozzá angol hangsáv (felirat természetesen van).
(Ami még jó hír, hogy valamit hegeszthettek a Netflixnél, mert néztem már náluk 4k sorozatot és filmet is, de meg sem közelítették ennek a minőségét, szinte lemásztak a dolgok a képernyőről.)
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Egy filmet keresnék, amiben ez a jelenet volt:
Ketten voltak egy cellában. A főhős illetve egy másik csávó, azt hiszem ez a személy rágózott is.
A főhősünk valamiért panaszkodott, és az őr ezért kifigurázta, nyávogós hangon beszélt, mire az emberünk kiakadt, erre az őr szólt a másik mellékszereplőnek aki a cellában volt, hogy csukja be a szemét és találja ki, hogy ki beszél most.
Becsukta és az őr ugyanúgy gúnyosan utánozta a hősünket, mire az a csávó mondta, hogy az emberünk beszélt.Remélem érthető
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FollowTheORI #88067 üzenetére
egyébként szerepel jó filmben. Farkasok szövetsége
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix #88073 üzenetére
ezt a filmet moziba találták ki. nem monitorra, de nem is 90centis lapostévére..
a nagyvászonra, nagyteremben, ahol hatalmas és plasztikus kép, döbörgő hanggal párosul. na meg egy tele terem, ahol mindenki kussban ül és csak lesi a szenvedést és a menekülést az indiánok és a hideg elöl
félelmetes alkotás, soha nem látott fényképezéssel, hálás vagyok annak, h moziban láthattam
azóta - noha lekaptam nyilván a gyűjteménybe a hd-t -nem is néztem bele.. egyszerűen tartogatom magamnak a mozis emléket -
haypro
senior tag
válasz
Pitterix #88073 üzenetére
Igen, tény, hogy vannak hatalmas hibái is a filmnek, de ezek nálam csak a 2. nézéskor jelentkeztek.
Mikor először néztem, az agyamat eldobtam a látványtól és az izgalomtól. Bár azt hozzá kell tenni, hogy Inarritu az egyik kedvenc rendezőm, és Tom Hardy & Leo is a legjobb színészek közé tartoznak nálam, na meg nem sok operatőr nevét ismerem, de Lubezki-ét igen, és le a kalappal az ő zsenialitása előtt is! Szóval ezt a filmet vártam a legjobban, kb. annyira, mint a Star Warst
Másodjára nagyon irritált Leo karaktere, főleg a borzalmasan megírt "szövegei", ami nagyjából kimerült a "My son! He killed my son!" nyöszörgésében. -
Dilikutya
félisten
Úgy, ahogy az 1997-es Doomsday Rock/Cosmic Shock-ból Armageddon 2. - Gyilkos üstökös.
-
gyuromoj
veterán
A FOX dátumai
-A Maze Runner rajongói ledöbbenhetnek, hogy 2017 februárja helyett csak 2018 januárjában nézhetik a harmadik részét ennek a YA filmnek. Addigra végképp meghal a zsáner, szóval jó döntés ez a dátum. Értem, hogy a főszereplővel történt valami, ami miatt csúszik a forgatás, és ez gondolom más problémákat is okozott, de 11 hónap kicsit sok.
-Végül nem James Cameron, hanem Robert Rodriguez rendezésében, de az Alita: Battle Angel 2018 július 20-án érkezik majd. A múltkor láttuk, hogy kik közül választanak főszereplőt, végül Rosa Salazar lett a szerencsés.
-A The Predator 2018 febuár 9-én lesz majd látható. Ez Shane Black következő filmje.
-A Kenneth Branagh keze alól kikerülő Orient Express 2017 november 22-én kerül mozikba. Még ami érdekesebb lehet, hogy Gore Verbingski következő filmje, A Cure for Wellness 2017 február 17-én lesz majd látható.
@filmbuzi.hu
**
*
Rock @ F&F8
Huhh, Sam Mendes is hagyja a Bond filmeket -
Pitterix
őstag
Már nagyon kíváncsi voltam rá, nem azért, mert Caprio, nem azért mert Oscar, hanem egész egyszerűen megfogott a trailere. Nem tudom pontosan, mit is vártam tőle, de nem kaptam meg. Az első fél óra után rájöttem, hogy ez nem az én filmem. A medvés jelenet nem volt rossz, de nem is eget rengető-----szerintem.
Mindegy, nem ragozom tovább. Egynek azért elment. -
Cola111
aktív tag
Zootopia
Nagyon szépen mutatja a társadalom működését, én imádtam, hogy képes ilyen érzékletesen, gyerekeknek beszélni a rasszizmusról, a kisebbség-többség kapcsolatáról, az előítéletek működéséről. A poénok is a helyükön voltak.
10/8
-
cyberkind
félisten
-
S e t h
nagyúr
válasz
callmeakos #88011 üzenetére
A szervezet nagyon sokat kibír.
Az lett volna csoda ha baja lesz orvosi felügyelet mellett. -
emiki6
veterán
válasz
Bad Pritt #88055 üzenetére
Itt a soundcloudos, valamiel jobb, mint a yt, mondjuk attól félek ez is csak 128 kilobites forrásból van... (Bár ez több, mint valószínű...
)
Tényleg jó amúgy, csak meg kell várni, míg kiadják rendes minőségbe... -
Bad Pritt
félisten
Iszonyat hangulatos így önmagában is, jellemzően persze az ork részek az erősebbek.
-
marilllyo
veterán
válasz
Dilikutya #88051 üzenetére
Az a film szerintem úgy lett volna az igazi, ha megcsinálják a Starship Troopers mintájára. Csak klendatu helyett pokollal meg démonokkal. Szerintem a nagy többség ezt is várta.
Így viszont egy eléggé alacsony költségvetésű Uwe Boll érzésű nem is tudom mi lett belőle. -
Dilikutya
félisten
válasz
Dorian #88046 üzenetére
Sose vitattuk, hogy lehet jó akciófilmet csinálni. Bár én a belezős, komoly, realista helyett jobban bírom a macsó magányos hősöst, ahol a golyóknál csak az egysorosok röpködnek sűrűbben.
Mint pl. a DOOM. Tegnap újranéztem, mert már rég láttam. Kicsit Predator és Alien hangulatú a film, a sztori egyszerű, a karakterek is klisések, de szórakoztató, van benne vér, rusnya szörny, és kibaszott nagy puska. Egy bajom van vele a mai napig, hogy bár a Doom 3 horror jellegét átvette, de a végéről lemaradt a jó kiss boss-fight. Szégyen, hogy a főhősnek (aki sajnos nem Dwayne Johnson) nem egy két emelet magas pokolbéli démonnal kell megküzdenie, hanem csak egy tápos katonával. Kár érte, egy cyberdemon ütősebb lett volna. Amúgy egyáltalán nem szar film még így 10 év után sem, a játéktól függetlenül is bőven élvezhető.
-
tnt512
tag
Egy remek horror-dráma, ami bár néhol feminista, de azért férfi szemmel is élvezhető.
A két főszereplő nő kiváló alakítást nyújt. 7/10 -
Dorian
félisten
Sicario
Végre egy igazán jó akciófilm! Igenis ilyen műfajon belül is lehet jó filmet csinálni, ez az (és nem a MI és hasonlóak) 9/10 -
dokee78
félisten
X-Men: Az eljövendő múlt napjai – Őszinte előzetes
Marvel Magyarország -
Bad Pritt
félisten
Na ez az, hogy most egyik ismerősöm kérdezte, hogy ez hogy is volt, én meg hirtelen nem emlékeztem.
Viszont mikor le volt kötözve, akkor mondták el neki a varázsszavakat és küldték el, hogy szerezze meg Starktól a cuccot, szóval mégse lehetett úgy.
Mindegy is, simán beadhatták neki off screen, meg hát nyilván látszik, hogy kapott ő is belőle, amilyen kemény. Csak nem tudtam, hogy van-e valami plusz info a kék tasakokkal kapcsolatban. -
pohár
félisten
X-Men: Apocalypse | The Extraction [HD] | 20th Century FOX
- Quicksilver jelenete a kulisszák mögött -
Bad Pritt
félisten
Igen, pont ezért kérdezem, hogy akkor Stark visszafejtette Erskine formuláját és azt lopta el Bucky és adták be a ruszkiknak? Csak mert a színe ugyanolyan, mint amit Rogers kapott, csak a ruszkikat nem rakták be egy olyan vita-kapszulába vagy mibe.
Eddig nem volt nagyon szó arról, hogy Bucky hogy lehet ilyen bitang erős. -
Bad Pritt
félisten
Megnéztem az Amcsi Kapcsi első részét. Spoiler a Civil Warhoz:
Azok a kék lötyis tasakok, amit Bucky ellopott idősb Stark kocsijából, olyasmi formulák, amivel Rogers-ből is szuperkatona lett? Mert akkor az megmagyarázná, hogy miért ilyen brutál kemény Bucky is, gondolom ő is kapott belőle. -
Dilikutya
félisten
válasz
FoxiestFox #87978 üzenetére
Ajánlok régi Cüneyt Arkin filmeket... azoktól nem egyszerűen kiégsz, de el is szenesedsz. Vagy azok, amiket legkönnyebben türkish Star Wars, Star Trek, Rambo címmel lehet megtalálni.
-
Tibiajax
nagyúr
Dirty Grandpa
na nézzük, elemezzük már egy kicsit, megériha valaki nem látta volna még, vázolnám mi ennek a filmnek a szerkezete - és úgy néz ki, kb a mai amerikai filmvígjátékok nagy részénél erre számíthatunk:
- nyitójelenet: ez az ég világon lehet bármi. a humor forrását onnan szolgáltatják, h bármiről is szóljon a nyitójelenet, a film rendkívül viccesen és meghökkentően mégis épp az ellentétéről fog szólni egy csavaros zenei vágás után, és ezzel kb le is tudva a dramatika csapásirány, viszont a humor, önfeledt kacagás megalapozva.ebben a mérföldkő alkotásban pl: látunk egy jóravaló vénembert, aki megözvegyülése után meg akar dugni mindenkit és mindent. tényleg, lányokat, asszonyokat, lovat, bármit. ezt szóvá is teszi, hogy tudjuk, mi is veszi majd itt a kezdetét
adnak még mellé egy srácot, akinek színészi képességei nyilván nincsenek, viszont helyes, gondolták, így jó társa lehet egy 70éves színész legendának, aki eljátssza a borzasztó nehéz szerepét.a fiú tehát próbálja visszafogni nagypapát, aki kangörcsös és ezért elindulnak a nagy Amerikában egy rószaszín punciautóval - igen, hát elvileg ez is egy beépített geg a filmben, itt is nevetni kéne valahogy, a felvilágosult és szabad amerikai közönségnek ez alap
na most, következő lényeges szerkezeti elem: bárhová is mennek, mindenhol buli van.
e nélkül usa vígjáték nincs ma már, ez kőbe van vésve és kész. buli, buli hátán, medencés partyk, nagy, mindent elsöprő basszussal, ami érkezhet bármelyik snitt után random, ahol egy seregnyi butafejű fiatal fiú és lány lötyög, tartja azt a redvás műanyag poharat mindegyik a kezébe, középen fenn egy dj és lötyögnek. a kamera meg mutatja a bikinis picsájukat. hogy miért, mi okból, mi a krva anyukért, nem lehet tudni.. fényes nappal, határtalan jókedv és vidámság, nevetnek és party. a film ezt mutatja, ez a film önnön nagyságában, ezen nevetsz. mit neked csengetett mylord szösszenetek vagy Boncz Géza, ezen kell nevetni és kész. 2016, vadonatúj filmvígjáték. frissen sülve, tálalva, még moziba is elmehetsz rá. érted, gondolsz egyet, á nézzünk már egy jó comedyt faszom, úgy kéne egy jó röhögés, a régieket már kívülről fújom, végre valami újat akarok, még fizetek is ha kell érte. kasszánál teszed a dolgod és nézheted is a csodát..megkapod ne félj
nna, és akkor ide természetesen aztán megérkezik a főszereplő páros is nyilván, hát csak nem véletlen mutatják az ezernyi helyi medencés parti egyikét, ahol kétfelé ágazunk: vagy inni kezdenek, vagy -jobbik esetben- beszélgetni igazán mély vallástörténeti tematikákról, mint pl hogy maga ugye professzor? nem akar megdugni? diák és véndiák már megvolt! ekkor már 20perc lement a vígjátékbólna most, kb itt indultam elsőnek a stop gomb felé, de volt utána még egy jelenet, melytől vártam még egy esetleges pozitív fordulatot, nagyon ígéretesnek tűnt, odaszegezett a képernyőre: parti elvágva, egy golfpályán vagyunk, két nagymellű milf golfozik, háttérből golfautón érkezik ez a dirty granpa meg a nyamvadt efron. jó, ezt még akkor nézzük meg, hátha. granpa kiszáll, nem viccelek, odamegy az egyik milfhez -semmi előtörténet, semmi cicó, hogy mégis hát jó napot, zavarhatunk-e, vagy mittomén bemutatkozás.. ilyen baromságok- semmi, nem kell. ezekben a felvilágosult 2010-es évekbeli usa komédiákban fogják, odamennek az asszonyhoz, zéró tolerancia és privát szféra, megmutatják, hogy kell ütni azzal a retkes golfütővel és közben hátulról tolja neki papa a pöcsét a milf seggének. nyilván fel is izgul, a labdát elütik, brávó és nevet mindenki. papa 'továbbmenne', de az már nyilánv ugye 18+t kívánna, muszáj agyafurt csavart bevinni észrevétlenül: a hülyének beállított unokának tehát ez nem tetszik, kifakad, ezért a lányok elmennek.. papa pedig dühös lesz: "most ez miért kellett csinálni??mindegyik dugnivaló volt!.."
hát kb ez lenne a filmnek így az első ~30perce.
szóval egy jó tanács, rekeszizmokat bemelegíteni előtte!
: D -
dokee78
félisten
Zootopia 9/10
Nagyon jó volt,jól szórakoztam és
Láttam már a minőségibb animációs filmek nagy részét,de még ennyire szerethető figurát nem láttam,mint a nyuszkó.(Hopps)
Ez nálam többször nézős. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezeknek a témáknak a gyúrós topikban a helye.
-
-
dokee78
félisten
Elizabeth Olsen elmeséli Skarlát Boszorkány eredetét
Marvel Magyarország -
emiki6
veterán
válasz
devil-k #88016 üzenetére
Diablo is azt hiszi, hogy 180/62-vel vékony volt...
Én voltam vékony 182/55-tel.
Mondjuk bale is 183, de ő fogyókurás sovány volt, mondjuk az a szerepéhez jobban illett, de aki világéletében sovány volt az máshogy néz ki.
Én régen azt se tudtam, pl. mi az a bordaközti vagy az alkari karhajlító izom... -
-
genndy
addikt
válasz
FoxiestFox #87976 üzenetére
Ez pont a Enthiran (2010) aka Robot
ilyesmiben ajánlom még az Action Jackson (2014)-t, abban is vannak vicces akciójelenetek. Indiaiaknak van fantáziájuk -
marilllyo
veterán
válasz
cyberkind #88010 üzenetére
Ezt a Rescue Dawn c. filmjét még nem láttam. Jó? Érdemes?
Gondolom nem egy könnyed kis vasárnap délutáni film a rántott hús emésztésre... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #88011 üzenetére
Erős fából faragták, bár lehet majd 60 évesen jön elő valami nála ezek miatt.
-
devil-k
nagyúr
válasz
diablo1984 #88008 üzenetére
28 kg-ot fogyott Bale!
-
devil-k
nagyúr
válasz
diablo1984 #88004 üzenetére
Szép lehettél!
-
diablo1984
veterán
válasz
spammer #88002 üzenetére
hát az előtt hízni nem tudtam sehogy pedig elhiheted, hogy próbáltam, 62kg-al a csont lógott kifelé belőlem! látványos volt a változás az biztos!
(#88001) monstre : csak a csuklóm nem bírta az edzés végefelé mindig kifáradt és akkor elkezdett a súly alatt remegni. sokszor attól fostam, hogy magamra ejtem a súlyt! de amúgy nem volt megterhelő, csak időigényes..... azért is nézem a sok kigyúrt valóságshow szereplőt, hogy életében nem dolgozott még, mert ilyen izomzatot építeni munka mellett nem lehet.....
befejeztem az off-ot én is!
éljen Russel!
-
spammer
veterán
válasz
diablo1984 #88000 üzenetére
Azt elhiszem, hogy 3 hónap alatt gyarapodtál 10 kilót, csak az nem azt jelenti, hogy 10 kiló izmot szedtél fel. Na de mindegy, befejezem, mert nagyon kezd elmenni off-ba a topik...
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #88000 üzenetére
Te jó ég, nem volt az megterhelő a szervezetnek?
(#87999) devil-k jobb esetben igen
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max