Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Csak végig néztem az új Supermant (igaz második nekifutásra már egyedül
). Na ezért nem kellett volna kinyírni a Snyder univerzumot. Inkább néztem volna egy Black Adam - Superman filmet
Egyetlen pozitívuma, hogy néha jól néz ki. Pl amikor Loissal kávéznak és a háttérben a temus igazság ligája ütnek valami színes polipot. Amúgy kik ezek...ki szerint lett jobb ez, mint kb bármelyik korábbi dc film
A tahó zöld lámpást bírtam.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Nekem többnyire tetszettek. Ahogy pl a Pacemeaker sorozat is. De ez -számomra- katasztrófa.
-
Rigormortiis
veterán
Elkezdtük az új Superman-t és kb 10 perc múlva ki is kapcsoltam. Ez a kutyás cukiskodó fszság mi akar már lenni?
Mondjuk az Acélembert én kifejezetten kedvelem, mai napig értem, miért húzták le anno.
-
Rigormortiis
veterán
Feszült helyzet: na ez nagyon felül van értékelve. Egyszer meg lehetett nézni, de igazából se füle, se farka és kb ugyanazt a 15 percet látjuk 3 szemszögből, sehova nem fut ki.
Ízig-vérig tv film, szerintem max egy iphone-val vehették fel. Semmit nem is mutatnak, csak az embereket és pár monitort. Tényleg nagyon olcsó feeling.
Össze sem hasonlítható pl egy Ne nézz fel-el!
-
Rigormortiis
veterán
Axel F: őszintén megmondom, piszkosul tetszett. A régieket szerettem, és szinte el sem hiszem, de ez is hozza azt az élményt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A mai napig nem értem, miért húzták le annyira a maga idejében. Kifejezetten kedvelem. A zenék pedig fenomenálisak!
-
Rigormortiis
veterán
Meg ne mozdulj: Baromi jó volt, szinte semmit nem vártam tőle, de végig fent tartotta a figyelmet.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amúgy hihetetlen balfék volt a Sony, a film zenei anyagának a jogait is eladta a bemutató előtt, annyira nem bíztak a dologban.
-
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Na csak végignéztem a Démonvadászokat. Engem pusztán az animációs része érdekelt, a tartalom nem engem céloz meg, de így is teljesen rendben volt. Továbbra is tartom, hogy a Sony Animation Studios gyakorlatilag a legmagasabb szintjét képviseli az egész estés animációs filmek készítőinek. Leginkább az across the spiderverse miatt, ott járatták maxra ezt a stílust, de itt is működött. Imádom Miyazakit, de a Pixarhoz hasonlóan 30 éve ugyanazt a receptet tárja elénk. Remek művészek, csodás referenciákkal, de 2025-ben a Sony az animáció királya.
De most már haladjanak a Pókverzum 3mal...
-
Rigormortiis
veterán
K pop démonvadászok: Kb a feléig néztem meg, baromira nem nekem szól, de látom, miért tud ilyen szörnyen népszerű lenni.
Technikailag rendben van látszik, hogy a Pókverzunos csapat jó része dolgozott rajta.
Amit nem értek, hogy a Sony miért nem vállalta be saját maga és miért ment a Netflixhez vele... A sok trash bukás temus szuperhősös szarjukhoz van eszük, de az (Oscar díjas), kritikailag és közönség által elismert divíziójuk munkáját inkább bérbe adják...pedig ez biztos nagyot ment volna moziban.
-
Rigormortiis
veterán
Rebel moon 2 directors cut:
Na ez már teljesen ócska volt, a 3 órás játékidőből 2-t egy pár házból álló és búzaföldekkel övezett faluban töltjük. Vannak nagyon jó kamara-filmek, de ez nagyon nem az. Az első rész azt hazudta, hogy ez valami epikus dolog lesz, de nagyon nem.
Bármi mást csináltam volna, jobban járok, mint ezzel a két filmmel
-
Rigormortiis
veterán
Amúgy Snydernek biztos akad valami fétise vagy perverziója a búzával.
-
Rigormortiis
veterán
Rebel Moon első rész (rendezői):
Amennyire emlékszem, ezek a filmek kaptak hideget-meleget a megjelenésükkor. Ennyire nem érzem tragikusnak ezt az első epizódot, de azért éreztem a végére a 3 és fél órát.
Snyder képi világa engem továbbra is megvesz, én kedveltem az általa jegyzett dc filmeket is. És ennek a filmnek is ez a legnagyobb erőssége. De valahogy még sem áll össze, látszik, hogy tettek bele pénzt, munkát, de lehetett volna sokkal jobb is. Kíváncsi vagyok a második részre.
Nekem volt egy kicsi Riddick utánérzésem.
-
Rigormortiis
veterán
Atlasz: Ezt leforgatni is kár volt. Sajnos nekem csak a fele körül esett le, hogy egy értékelhetetlen szar lesz, akkor meg már nem hagytam abba. J. Lo-tól marad örök ledvencne a Sejt.
-
Rigormortiis
veterán
Felelsz vagy mersz: Gondoltam megnézem, mielőtt leveszik a Netflixről. Egynek elment. Legalább tudom, honnan ihletődött a Mosolyogj. A vége is hasonló, mint a második résznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
A Gömböt is szuper, és noha a filmet is imádom, többször is láttam, mégsem bírtam letenni a könyvet, és mondanom sem kell, sok minden kimaradt a mozgóképes verzióból.
Hihetetlen mennyire termékeny és tehetséges alkotó volt Crichton, több sorozatnak is az írója volt (ilyen lényegtelen lábjegyzeteknek, mint a Vészhelyzet).
De pl az eredeti Westworld filmet is ő jegyezte. Elképesztő agya volt.
A 13. Harcos könyv is megvan, de azt a filmet annyiszor láttam, hogy egyenlőre még nem szántam rá magam.
-
Rigormortiis
veterán
Egymás után lement a Rossz szomszédság 1-2. Az első rész is fasza, de a másodikat konkrétan végig szakadtam
-
Rigormortiis
veterán
válasz
stellaz
üzenetére
Nem egészen ugyanaz. Az orvosnak (ahogy pl a rendőröknek is) hivatása van, nem munkája, esküt tettek és ez az eskü nem csak a munka, szolgálati ideje alatt tart.
Konkrétan nincs (vagyis nem lehet) ilyen dilemmája nyaralás alatt, nem is kérdés, hogy segítenie kell, hiszen ha nem teszi és bebizonyosodik hogy ott volt, és ezt elmulasztja, azért büntetőjogi felelősség is terheli.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
A Dűnék nálam is moziban ütöttek nagyot, több jelenetnél rendesen futkosott a hátamon a hideg.
A Sólyomból még az maradt meg nagyon, hogy pár évvel rá meg sikerült csípnem egy Oakley Juliet-et jó áron (ez volt a filmben Eric Banán). Borzasztó cool napszemüveg kár, hogy már nem gyártják.
-
-
Rigormortiis
veterán
Árok:
Nem először látom, de még mindig adja. Bella Swan legjobb szerepe, simán elmenne egy alien filmbe is. A hangulat és setting nagyon rendben vannak, néztem volna még tovább...
-
Rigormortiis
veterán
Jay és Néma Bob Reboot:
Gimis koromban ezeken a filmeken "éltünk" és a mai napig bármikor megnézem őket és szakadok rajtuk. Ezeket a filmeket vagy umádja vagy rühelli az ember, nincs középút.
Ez a Reboot is hozza amit kell. Jól esik ismét látni ezeket az arcokat.
-
Rigormortiis
veterán
Gladiátor 2:
Semmit nem vártam tőle, de még így gyengének hatott. Olyan, mintha az eredeti után készítettek volna egy DVD only folytatást. A cg annyira gyenge, hogy már az elején kiüti az ember szemét. Tényleg nem értem, miért kellett ezt így elkészíteni...
A Spartacus sorozatból jó volt látni Oenomaust.
-
Rigormortiis
veterán
Furiosa
Tavaly, első nézésre is tetszett és bőven az év legjobbjai között tartottam számon, de most még inkább megfogott.
Nem akkora akcióorgia, mint a Fury Road, de nagyon jó karakteret adott.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
+1, én is nagyon untam az 1883-at, 2 filléres sorozat, szerintem egy hét alatt felvették az egészet.
Szubjektíven amikor kijöttem moziból a Dűne 2 után, gondolkodás nélkül ment volna a 10 pont. Szuper moziélményt adott. Ahogy a Deadpool és Rozsimák is. 11/10! Objektíven nyilván árnyalódik a helyzet. Azért máshogy értékel az ember egy filmet, ha moziban látta.
-
Rigormortiis
veterán
Alien Romulus: Az első 10 perc alatt az a világépítés nagyon tetszett, csak rövid volt. Nem lenne gond, ha ilyen irányban tágítanák az univerzumot. A film nagy része egy teljesen középszerű Alien-mozi. Nem értem, miért kellett egy tini, young adult filmet csinálni belőle, de ez a kisebb baj. A nagyobb az utolsó negyed óra. Miért kellett ezt?
Ami nagy volt, az a gravitáció változásos rész. Na az tetszett!
Egynek jó volt.
-
Rigormortiis
veterán
Juror 2: Azt a nemjóját! Érdekes betekintés az amerikai igazságszolgáltatás rendszerébe, másodsorban pedig érdekes és feszes sztori.
-
Rigormortiis
veterán
Twisters: Nem értettem, minek az elődnek folytatás, de ez teljesen jó és szórakoztató film volt!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Zendaya nem a moziszerepei, hanem konkrétan az Eufória miatt került sztár-státuszba. Az a sorozat nagyon beégett van a mostani fiatal felnőttek tudatába, innen a színésznőt övező hype.
Nekünk pedig Megan Fox égett be
-
Rigormortiis
veterán
Az utolsó boszorkányvadász: a film legjobb része a vége főcím zene
Ez a Paint it black feldolgozás durván jó, ment is a kedvencek közé.Ugyanez volt a Hófehér és a vadásszal is, de ott volt Charlize Theron is azért, mint pozitívum
De annak is olyan bitang jó vége főcím dalt csináltak, hogy csak azért megérte nézni. -
Rigormortiis
veterán
-
Rigormortiis
veterán
Világvége:
Először is, ez a film nagyon angol, minden porcikájában. A film leirása egy kocsmatúrát sejtet, ám a film harmadától nagyon fura irányt vesz. Ami jól állt a "testvérfilmjének", a Seth Rogenes Itt a végének, itt nem adta ki. Az egy nagy kedvencem, rengetegszer láttam, ezt viszont nem fogom még egyszer megnézni önszántamból.
Amúgy miért van az, hogy időről-időre, többnyire egy azon évben feltűnnek ilyen "testvérfilmek"?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Emlékszem, amikor ezzel Eurovíziót nyertek

Nemrég megnéztük az unokaöcsémmel a Pitéket és a Cool Túrát. Kb ugyanúgy nevetett, mint én
Amúgy is közel állnak ehhez hozzám, mert a maguk idejében csak egy kicsit voltam fiatalabb, mint a szereplők, ezért totál átjöttek. És a mai napig jó érzés visszagondolni ezekre az évekre mobilok és közösségi média nélkül.Aztán beteszek egy jó kis shop stopot vagy jay és néma bob visszavág-ot és szakadok, amijor megjelenik a dawson és a piteb.szó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Istenem, ezt a Weird al Yankovic klippet még az 56k-s modememmel szedtem le valahonnan

-
Rigormortiis
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Erről mindig a Tainted Love Manson feldolgozása jut eszembe
-
Rigormortiis
veterán
The holdovers (téli szünet, 2023):
Ez a film úgy elment mellettem, és szerintem sokatok mellett is, mint a huzat! Ha a Filmbarátokban Szöllőskei Gábor (Vox) nem említi meg, mint számára az év legjobbja (nálunk csak tavaly mutatták be), akkor valószínűleg jó ideig nem tudtam volna róla.
Sokan értékeltetek az elmúlt hetekben karácsonyi filmeket, de ez nem jött szembe...velem sem. Mekkora hiba! Gyerekek, ez a film...fantasztikus. Egy kis keserédes pirula, de kifejezetten lélekemelő, és semmi köze a rucat romkom szarokhoz. Ez egy értékes film! Alapvetőten egy mogorva tanár, egy problémás diák egy egy megtört konyhásnő maradnak egy kampuszon összezárva az ünnepekre...
Egy egyszerű, de megindító történetet kapunk a végén vidám felhanggal. Ez egy "kicsi" film, de komolyan mindenkinek ajánlom, akinek eddig kimaradt!
-
Rigormortiis
veterán
Videodrome:
Újabb bakancslistás klasszikust tudtam le. Nem állítom, hogy én vagyok Kronenberg életművének legnagyobb rajongója, de direktori munkásságának legkiemelkedőbb darabjait láttam.
Ha röviden kéne a művet jellemeznem, akkor csak annyit mondanék, hogy 1983-ban készült, szerzői látásmóddal és eszköztárral nyakonöntött Black Mirror epizód. Ami mostanra nagyrészt be is teljesült.
Szerzői filmet nehéz értékelni, mert azt vagy be tudja fogadni az ember, vagy nem. Én ezt be tudtam, de azért újabb filmjei bőven nagyobb hatással voltak rám (pl Existenz...ezt egyébként ajánlom azoknak, akiknek eddig kimaradt).
-
Rigormortiis
veterán
válasz
stellaz
üzenetére
Bezony, otthon is jó volt! Azt mondjuk nem értem, hogy ha valakinek nem tetszett az első két rész, akkor minek ül le ez elé, nézi végig, aztán még imdb-n is ráver egy pontot (nem rád értem)
Ez olyan, hogy én sem teszek pontot pl a De Niro, Al Pacino filmekre, legyenek bármekkora klasszikusok, engem ezekkel vallatni lehet. Talán a Szemtől szemben, ami tetszett, de az nem is maffiás volt. De például a Keresztapákból is az elsőt szenvedtem végig, eszembe nem jutna a többit elindítani...
Mondjuk a többség érzelmi alapon értékel, de ha már valaki számszerűsíti is a véleményét, és ez alapján 0 és 1 pontokat ad egy dp3-ra, az nézzen meg pár filmet az imdb mondjuk 1 és 3 közötti repertoárjából, csak hogy érezze, mi a különbség egy neki nem tetsző, de amúgy okés film és egy valóban tűzre való hulladék között.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
myckey
üzenetére
Moziban is láttuk mindkettőt és azóta újráztuk is Maxon. Ugyanolyan lassú filmek, mint az Érkezés és a Blade Runner. Azokat is kedvelem. Főleg a Szárnyas Fejvadászt
És a Dűne kőnyvek mindig is kimaradtak. Elkezdtem az első kötetet még kb gimis koromban, amikor faltam ezeket, és kb mindent is kiolvastam, de Frank Herberttel vallatni lehet. Nekem ebben a vonatkozásban boʻven elég a filmélmény.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
j0k3r!
üzenetére
Mindenképp! Engem sem érdekelt a leírások alapján, mert kevéssé foglalkoztat a témája, de minden fronton jól működik, az operatőri, fényképezői és vágói munka (és persze a rendezés) pedig iskolapélda! És mindezek mellett drámaként is jól működik.
Én is szkeptikus voltam, de nagyon jól tettem, hogy adtam neki egy esélyt, az audiovizuális ingerek, amiket a két évad prezentál...elsőrangú.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Ugyanolyan
elcseszettszerzői film, mint az Anyám! Én azt is többször néztem főleg, miután utána olvastam, mennyi de mennyi bibliai utalás van benne. Amúgy itt is, csak itt egy fura steampunk frankeinstein sztorira van ráhúzva. Meg a nimfomániás Emma Stone-ra.Tényleg nem egy könnyű "olvasmány", de a végén arra jutottam, hogy még néztem volna tovább.
Az elején kis híján kinyomtam, amikor fullba nyomták a kretént, aztán az isztambuli utazás átlendített a holtponton.
-
Rigormortiis
veterán
Szegény párák:
Na ez egy nagyon furcsa film volt. Első körben természetesen a Stone-Ruffalo-Dafoe trióról kell elismerően nyilatkoznom. Pazarr színészi játék. Ahogy a látványra sem lehet panasz. Persze nem Emma Stone-ra értem, igazából fogalmam sem volt miről fog szólni az alkotás, ha tudom, korábban megnézem
Nem, viszont a setting, a települések látképe engem teljesen buhúzott, fájdalom, mennyire ritkán mutattak külső képeket. A vizualitás a csúcson van, bár nem meglepő a rendező korábbi műveit ismerve.A díszletek, jelmez, zene mind tökéletes, ezzel kapcsolatban egy magyar Oscar is született, ugyebár.
Sokrétű, tartalmas alkotás, de nem kis nyitottságot igényel befogadó oldalról. Egyszer majd talán újranézem, van mit, de ez a két és fél óra, noha tartalmasnak éreztem, azért kicsit le is taglózott.
-
Rigormortiis
veterán
Talpig fegyverben:
Kedvelem Daniel Radcliffet, amiben nem kis szerepe van a ténynek, hogy fiatal koromban évről-évre elmentem/elmentünk a moziba az aktuális HP adagért
A poszt-Griffendél színészi karrierjét viszont elég érdekes filmek/sorozatok szegélyezik. Kedvencem ezek közül a Szarvak, de említhetném a Miracle Workers sorozatot is. A szóban forgó film is beleillik ebbe a furcsa sorba. Ha hasonlítanom kéne valamihez, a Crank lenne az. A szinopszis hasonlóan agyament, és egy pillanatra nem ül le a másfél óra alatt, amíg tart: kb 10 perc után a kezeihez fúrnagy egy-egy pisztolyt és mehet a zúzás a végéig. Velejéig trash cucc, szándékosan bűnös élvezet. Én jól elvoltam rajta, leköti ez ember figyelmét, ha vevő erre a fajta szórakozásra, de a legkevésbé sem kiemelkedő film, tipikusan streamingre termett alkotás, egy nézésre viszont több, mint megfelelő.
-
Rigormortiis
veterán
Fehér Éjszakák rendezői változat:
Megjelenése után láttam először, akkor nem fogott meg (lehet azért, mert nem "egyedül" néztem és mással is el voltam foglalva
), most azonban átjött, és nem eresztett a tv elől a közel 3 órás játékidejével sem. -
Rigormortiis
veterán
Örökség:
Megosztó film, kétség nélkül. Mivel engem a Fehér Éjszakák sem nyűgözött le, nem lepődtem meg, amiért ez sem talált be. Kicsit olyan érzésem volt, mint az Anyám! esetében: látom benne, mitől különleges, csak leszarom, mert engem folyamatosan idegesített a nézése közben. Komolyan, ezek a "szülők" a filmben. Egyedül a srác volt valamennyire szimpatikus, de valahogy nagyon nem állt össze nálam. Már a közepén gondoltam, mire fog kimenni az egész (volt egy elejtett mondat), úgyhogy igazából meg sem lepődtem.
Nekem nagyon nem jött be.
-
Rigormortiis
veterán
Alienoid:
Nem tudnám pontosan körülírni, hogy mit is láttam. Ha túllépünk a kultúrális különbségeken (azért Japánban született jó pár nyugati szemmel is élvezhető klasszikus), akkor is vegyes a látkép. Van itt minden. Scifi, vígjáték, akció... A legnagyobb gond, hogy nem annyira szar, hogy trash-ként lehessen nézni.
Állítólag valami horror pénzből készült. Látszik, hogy mem csak nálunk működik a filmes mutyi.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
proci985
üzenetére
A két új póki animációs film és főleg a második gyakorlatilag az animáció-készítés új szintje. És itt főként a technológiai oldala elképesztő. De a sztori sem rossz.
Én is kedvelem Myazaki munkásságát, de ő, ahogy a pixar is 30 éve ugyanazt tolják. Na a Sony meg kb mindenkire rárúgta az ajtót.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
Az eddigi megnyilvánulásokból az csapódott le, hogy többre tartjátok az írott szöveget a mozgóképnél, erre reagáltam, de valóban kár ebbe a parttalan vitába belefolynunk

Ugyanakkor meglepődtem, hogy a vitaindító film porton kemény 5.9en áll és imdbn sem sokkal több.
Szerintem akik így értékelnek, azok nem láttak még 6 pontos filmet (mert az kb az épphogy mézhető de kb hulladék kategória). Pont annyit, mint a Snyder féle Netflixes trágya, ami viszont a helyén van.
Az Alkotó legalább próbálkozott valamivel, és az kb kisebb csoda, hogy rongyos 80 millióból ilyen látványt kihoztak.
Plusz számomra végig volt egy Automata vibe-om (az a Banderas film, amit kb senki sem ismert, de én imádom).
-
Rigormortiis
veterán
válasz
totron
üzenetére
A klasszikusok felsorolásától és a házi könyvtár befényképezésétől eltekintek kiváltképp, hogy amióta magyar fordításban is elérhető a legtöbb kurrens írás ebook formátumban, inkább ezeket veszem. Igen, veszem, bár meglepődnék, ha rajtam kívül lenne más, aki nem enkórról szedi őket

Tehát a legfrissebb scifi élményem könyvek terén a Háromtest Probléma volt (a sorozatot nem néztem). Ez egy simán jó könyvélményt adott, de egyetlen pillanatig nem éreztem indokoltnak az őt körülvevő óriási hype-ot.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
Komolyan nem értem, hogy ha ennyire kritikusak vagytok a filmmel vagy mozival, mint médiummal, akkor miért pazaroljátok egyáltalán az időtöket rájuk.
Kettő. Meglepő módon én is olvasok, nem is keveset, de a helyén tudom kezelni azt az élményt, amit egy jó könyv ad, és nem úgy viselkedek, mint a klasszikus, betört kijelzős, 5 éves telefont szorongató iphone tulaj
Három. Ez a filmes topik. Bízom benne, hogy nem gond, ha itt inkább ezt az oldalt erősítem, és nem a könyves topikban osztom az észt. Mondjuk ott kb csak ördögszekerek vannak, ami fura, tekintve, itt milyen sokan kardoskodtok a felsőbbrendű olvasás mellett
-
Rigormortiis
veterán
válasz
totron
üzenetére
Meglepődnél...

Ugyanakkor egy könyv és egy film más dimenzió, mégha divatos is felsőbbrendűként tekintenünk magunkra, ha akár csak hozzá is érünk egy könyvborítóhoz.
Például emlékszem hányszor borsódzott a hátam jó értelemben pl az új Szárnyas Fejvadász vagy a Dűnék vetítésén. Ilyet egy könyv nem ad. Frank Herberttel amúgy is vallatni lehetne, az a narratíva finoman szólva sem jön be.
És amikor minden egyes könyvadaptációnál jönnek az okoskodó, elitista "könyvben sokkal jobb" vélemények, és innen már csak szar lehet egy ilyen film. Nem is értem, aki teljesen rá van csavarodva a könyvekre, minek néz egyáltalán olyan filmeket, amikről tudja, hogy eleve csak szar lehet, hiszen nem nyomtatott hasábokon jelent meg.
Ez is csak egy vélemény.
-
Rigormortiis
veterán
Az alkotó
Fogalmam nincs, hogyan maradt ez eddig nálam radar alatt, de az utóbbi évek magasan legjobb scifije, amit láttam.
-
Rigormortiis
veterán
Oh, a napokban letudtam az Oppenheimer-t is. Meg lehetett nézni, de finoman szólva is értetlenül állok az ováció előtt, ami a filmet kísérte megjelenésekor. Maga a sztori érdekelt, mint bármely életrajzi filmnél, de se szaga se bűze...
-
Rigormortiis
veterán
Pokoli Küldetés:
Megnéztem, hogy nektek ne kelljen
Azt gondoltam, hogy egy jó kis Megan Fox-os bűnös élvezet trash lesz, de nem, ez az az igazi hulladék szar film. De legalább becsülettel végignéztem...
Ha egy jó Megan Fox trasht szeretnétek, akkor ott az Ördög bújt beléd. Azt többször láttam, mint ahányszor beismerném
-
Rigormortiis
veterán
Tegnap este elkezdtem nézni a Macbeth-et (nem a film hibája, hogy fáradt voltam és kidőltem, de ma folyt. köv.).
Először is: "Faszi"- nak ez egy méltatlanul alulértékelt filmje, biztos vagyok benne, hogy sokkal többen látták a szutyok Assassins Creedet, mint ezt.
Másodszor: fényképezés, operatőri munka. Gyönyörűen van felvéve, amíg láttam.
Harmadszor: nyelvezet. Shakespeare-feldolgozás, és annyira ritkán hallani már ilyet, hogy már csak ezért is végignézném.
Emlékszem, még egy régi Filmbarátok epizódban ajánlották, és ez úgy megmaradt bennem, viszont sehol nem jött szembe. Most viszont igen (a Scream-en, meglepő módon elég sok "klasszikusan értékes", régebbi film is fent van), úgyhogy be is potolom!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hozzáteszem még Az olasz melót, és a Téglát.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Meg ez a gagyi gonosz pókember-utánzat ki a tököm volt? Ugyanez felmerült bennem a Morbius kapcsán is, de ott Jared Leto mentette a helyzetet valamelyest. De ezek a tagok egy univerzumban vannak Pókemberrel? Jajj, annyira azért nem érdekel, hogy egy google keresést megeresszek a témában
-
Rigormortiis
veterán
Madame Web: ekkora szart is régen láttam. Nem is értem, miért nem kapcsoltam ki 10 perc után. A Sony-t sem értem. Ezek szándékosan tartják oda a másik orcájukat is a Morbius után???
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). Na ezért nem kellett volna kinyírni a Snyder univerzumot. Inkább néztem volna egy Black Adam - Superman filmet
Egyik ha nem a kedvenc háborús filmem.