Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Videós, mozgóképes topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
devil-k #60096 üzenetére
Azért van annak egy feelingje mikor az ember a kezében fogja az újságot. Én fiatalabb koromban imádtam, rengeteg lapot vettem havonta. Filmesben nekem a Cinema volt a kedvencem. De most már nem veszek semmit több éve. Az zavar, hogy minden hírt rögtön el lehet olvasni Online. Míg a havi kapok "le vannak maradva".
-
.LnB
titán
válasz
devil-k #60090 üzenetére
Én se veszem, vagy tervezem az előfizetést. Viszont úgy gondolom, hogy ha azt nézzük mennyire exkluzív és minőségi lap, akkor talán érthető az az ár. Szerintem nevezhetjük a világ legjobb filmekkel foglalkozó lapjának.
Viszlát ajánlata pedig ilyen szempontból szinte visszautasíthatatlan. Annyiért igazán megéri. -
Viszlát
addikt
válasz
devil-k #60087 üzenetére
Eleg dragan merik otthon, tekintve, hogy 30 font az eves elofizetes (hagyomanyos es online tartalom egyutt), ami durvan 12k huf, ami azert boven kibirhato, bar teny, hogy hozzajon havi ~600 forint postazasi koltseg tovabbkuldes eseten, vagyis kobo 1600-ba kerulne egy peldany. Ha gondolod, tudok ebben segiteni.
-
devil-k
nagyúr
3.000 Ft-ot nem ér szerintem.
(#60091) Viszlát
Gondolom! Ment pü. -
devil-k
nagyúr
Gyorsak voltatok, köszönöm szépen! Jó sokba kerül az előfizetés rá. Vicc.
Még jó, hogy kölcsönözhető, de egyébként az lenne a legjobb, ha hagyományos módon olvashatnám.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
Az Empire filmmagazint (angol) lehet idehaza kapni?
-
Viszlát
addikt
And the Oscar Goes To...: egy nagyon kellemes, szórakoztató visszatekintés ez (főleg, hogy alapvetően egy dokumentumfilmről van szó), igazi filmkedvelőknek való csemege. Másfél óra persze messze nem elég az alig több mint egy évtized múlva 100 évre visszatekintő díj történetének feldolgozására, de nekem tetszett és elég jól kihozták belőle amit lehetett. Szuper volt látni sok-sok régi felvételt olyan minőségben, amihez nekem eddig nem volt szerencsém, könnyen észrevehető, hogy nagy gonddal válogatták ki őket. Szimpatikus volt, hogy nem takargatja a sokszor mocskos múltbéli dolgokat, meglehetősen nyíltan beszél eseményekről. Ráadásul abszolút nem veszik el terminológiában, technikai részletekben. Sokkal inkább olyan ez, mint egy nosztalgikus séta egy késő nyári délutánon egy régi baráttal, amit sokkal tovább el tudnék viselni, mint 80 perc.
Viszont muszáj idéznem egy nagyon fontos gondolatot belőle, bár valószínűeg nem sok értelme van.
It's very hard to say that one film is better than another. Is 'Godfather' better than '2001: The Space Odyssey'? I don't know... Is 'Annie Hall' better than 'Goodfellas'? I don't know! Every year the Academy announces its nominees, and immediately everybody's saying "how could they nominate this one?". I'll tell you how, it's very easy. We took a vote! That's how. This is not a tablet handed down from God, writ by His finger saying "Okay, if anybody disagrees, you're wrong, this is the official answer". This is our opinion.
Szerk: miközben néztem a sok régi felvételt, a nagyobbnál is nagyobb neveket, végig az járt az eszemben, hogy az idei Oscar búcsúzós része nagyon nehéz lesz...
-
Ijk
nagyúr
Ma Wei
Aki szereti a 2.VH-s filmeket annak kötelező darab. Ahhoz képest hogy koreai lazán hollywoodi szintű effekteket és képi világot teremtettek. Szépen kidolgozott, egy pillanatig sem tűnik gagyinak.
A probléma viszont hogy túl hatásvadász, sokszor erőltetett. Valós történetet dolgoz fel, ennek ellenére a legtöbb történés inkább mesébe illően valóságtalan. -
genndy
addikt
Eredet +1. Nekem nagyon tetszett az ötletes alapsztori, a különböző álmok eltérő helyszínei meg a súlytalanságos rész különösen. Jó volt felépítve ahogy elmagyarázták a működést aztán meg belevágtak és akció. Ez a fajta 'agyalósság' nekem jobban bejön, a Felhőatlasznál valahogy inkább elég csak követni a szálakat.
-
.LnB
titán
válasz
aizen92 #60064 üzenetére
Erre vártam ki lesz az első aki benyomja az Avatar-t.
Most várom a Transformers és a Bosszuállók ajánlását.
(#60063) varsam Most úgy is téma volt a Speed Racer, az is nagyon látványos.
-
penge111
addikt
Ha a 3d effektekre vagy kíváncsi a Sztálingrád 3d nagyon durva, kenterbe veri a sok amerikai fos 3d-s filmet technikailag!
Ui: Varázslatos óceán ez is durva 3d-ben, mondom én csak technikai szemszögből ezt a kettőt etalonnak tartom, Avatar bakfity ezekhez képest
-
varsam
őstag
üdv
A hétvégére nálam lesz egy 47-es LG 3D TV. Tudnátok ajánlani pár jó/látványos filmet, amiket érdemes 3D-ben megnézni?
-
brownus
veterán
http://www.tor.com/blogs/2013/10/story-worlds-cloud-atlas - korrekt!
tyűűű
hát éppenhogycsak....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
mayday00 #60058 üzenetére
Azért volt ott egy kevés Ghost in the Shell is.
BTW, nekem az Eredet mocskos mód tetszett, de a komplexitása miatt a Cloud Atlas jobban bejött.
Amúgy meg Speed Racert nem is láttam, nem is érdekel, már az első trailer elborzasztott tőle, még úgy is hogy én imádom japán anime, manga feldolgozásokat.
-
.LnB
titán
válasz
brownus #60037 üzenetére
Sikerült elolvasnom a cikket, jó volt csak rövid
Belegondoltam, hogy milyen kiélezett a verseny van az Oscar Legjobb Rendező díjáért. Iñárritu és Richard Linklater is maradandót, és egyedit alkotott. Nem tudnék dönteni. Szegény Wes Anderson szerintem most esélytelen, pedig nagyon szeretem a stílusát. Én azt mondom Linklater fogja kapni. Amibe nem feltétlenül lehet belekötni, bár sajnálnám Iñárritu-t.
(#60061) orichalcos És egy csipetnyi Equilibrium is.
-
.LnB
titán
Akkor így kérdezem:
Melyik jobb film szerintetek, a Felhőatlasz vagy az Eredet?
Nem azért kérdezem mert ez a kérdés dönti el, hogy melyik rendezője jobb. Csak kíváncsiságból.
-
genndy
addikt
válasz
Bad Pritt #60048 üzenetére
Utolsó mondatot én úgy módosítanám, hogy a film után a könyv kimondottan unalmas és érdektelen volt (oldalakat ugrottam át, amik semmiről sem szóltak). Felhőatlasz az bizony egy jó film
Ha meg sokan nem értik meg nem látják az összefüggéseit az az ő bajuk.
Pearce: Nolantől ne hagyjuk ki a Followingot (most már nem írom le a magyar címét
): agyas film, nullapénzből készült, szuper.
Watchowskiéktól a Fülledség az első filmjük tudtommal, és jónak tartják (még nem láttam). -
.LnB
titán
válasz
Pearce #60050 üzenetére
Ezt akár én is írhattam volna, így gondolom én is. Némi javítással:
Interstellar: alap mű (2x)
Speed Racer: Nekem a film atmoszférája, látványvilága nagyon bejön. Nem jó film, de nekem tetszik.(#60048) HáGé (aka. Shogun vagy "Utolsó előtti szamuráj") (
) Lehet megnézem még egyszer most már.
Talán másodjára beadja.
-
Persze, természetesen én sem vitatkozni akarok, de én úgy vélem, hogy a Mátrix trilógia 2. és 3. része pont nem az a kategória, amin a fejetlenség látszik. Rengeteg folytatásnak az a célja, hogy az egyszer bevált film nevéből az utolsó dollárt is kifacsarják, de a Mátrix folytatások véleményem szerint egyáltalán nem esnek ezen kategória alá. Rengetegszer láttam a folytatásokat (ahogy az első részt is), és ha még nem is ütnek akkorát, mint az első rész (hogy is üthetnének?), nagyon korrektül viszik tovább, és fejezik be a történetet. És ez utóbbit a legtöbb film 2. 3. része nagyon-nagyon nem mondhatja el magáról.
És igen, Wachowski-ék jó rendezők, de vannak tőlük sokkal jobbak is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Jupiter Ascending-gal most rendesen mellényúltak.
-
Bad Pritt
félisten
Ezért a poszterért hatalmas respect.
-
Pearce
aktív tag
válasz
brownus #60046 üzenetére
Ha már összehasonlítjuk őket, akkor:
Nolan
- Memento: agyas film, szuper.
- Insomnia: nem láttam, de a többség nem lelkendezett érte.
- Batman 1: realisztikus és jó.
- Tökéletes Trükk: nagyon fasza.
- Batman 2: beszarás jó.
- Eredet: szuper.
- Batman 3: nem szuper, de nem rossz.
- Interstellar: erősen jó. /sokaknak brutál jó/A W tesóknál:
- Mátrix 1: alapmű
- Mátrix 2: még mindig jó
-Mátrix 3: legyen:jó
-Speed Racer: mi a franc ez??
- Felhőatlasz: komplex, valakinek bejön, valakinek nem /pénzben bukott/
- Jupiter: pénzben megint bukni fog, a kritikák a sárba tiporjákNem rosszak a W tesók, de Nolan több olyan filmet forgatott, ami mind nyereséges, mind kritikailag is elismert. Míg a W tesók a Mátrix első részével berobbantak és utána mindenki olyan minőséget várt tőlük, hisz az elsőt is összehozták.
-
-
-
brownus
veterán
De
nem tartomtöbbre egy simán jó filmnél, mert elég nehéz anyag. - így a helyesés miért ne lehetne nolan-hez hasonlítani őket, és a munkásságukat? nolan egy totemállat vagymi?
nolan sóska főzelék, a w tesók spenót! én mindkettőt szeretem, a spenótot tükörtojással, a sóskafőzeléket steak burgonyával.
-
.LnB
titán
válasz
devil-k #60039 üzenetére
Igen a Felhőatlasz egy jó film. Nekem is tetszett elsőre. De nem tartom többre egy simán jó filmnél, mert elég nehéz anyag. Elsőre nehéz megérteni, de számomra azért annyira nem volt elragadó film, hogy megnézzem még egyszer. Pedig én nagyon szeretem az ilyen "mélyebb", elgondolkodtató filmeket.
(#60038) proradeon: A Matrix első része baromi jó volt, friss, egyedi, újító. Imádtam, ha jól emlékszem 28-szor néztem meg. Aztán akkora siker lett, hogy muszáj volt gyorsan csinálni belőle még kettőt. És azok olyanok is lettek, vannak benne jó részek, epic harcok. Ezek mellett sajnos látszik a filmen a "fejetlenség" a kapkodás. Tegyünk bele vámpírokat, óriási robotokat, meg mindent...Minden szinten többet akartak, ami kicsit rosszul sült el. Persze ettől még jó filmek, csak az első részhez hasonlítva jönnek ki számomra ezek a negatívumok.
És nem vitatkozni akarok, nem mondom, hogy Wachowskiék rossz rendezők lennének vagy ilyesmi. Nekem a Speed Racer is tetszik tőlük (bár ez szerintem csak az én perverzióm
). Már önmagában az becsületre méltó, hogy ők mindig próbálnak egyedi alapokból dolgozni, univerzumokat építenek fel. De a megvalósítással már nem vagyok feltétlenül elégedett. Ezért írtam, hogy szerintem nem alkotnak mindig maradandót. Bár a középszerű nem volt jó megfogalmazás a részemről. Érdekes a Nolan-hoz való hasonlításuk, szerintem nincsenek Nolan szintjén.
(#60037) brownus Köszi már nyomtatom is!
-
brownus
veterán
válasz
proradeon #60038 üzenetére
+1
(#60039) devil-k, sztem is. tervben is van az újranézése, rég láttam már. spoileres info
-
penge111
addikt
Tudtok olyan filmet mondani, ami megüti az Életrevalók szintjét? Ez a fim zseniális zene, story, színészi játék stb minden együtt van, én személyesen 10+* láttam, és sose untam/unom meg. Létezik ilyen film még?
Még talán az Esőember ilyen film, de többet nem ismerek sajnos.
Ui: aki a fenti filmekhez hasonló filmeket kedveli, tehát aminek van mondanivalója, ajánlom figyelmébe az Élet ízei címü filmet 8/10 nálam. Illetve egy másik magyar kis rövidfilm Újratervezés ez 10/10
-
"de a Matrix első részén kívül mi maradandót alkottak?"
Hát szerencsére különböző az erről alkotott véleményünk, ugyanis én úgy vélem, hogy az egész trilógia "maradandó", valamint a Cloud Atlas is az, és még véletlenül sem a "közepes filmek" közé sorolandó.
Az viszont tény, hogy ha a Jupiter Ascending-ot a közepes filmek közé sorolom, akkor nagyon rendes voltam, mert az bizony közel sem emlékezetes, maradandó alkotás.
-
brownus
veterán
akkor így kérdezem, hogy miért kell, hogy minden egyes filmmel maradandót alkossanak??? ilyet nagyon-nagyon kevés író/rendező csinált! hirtelen nem is tudok példának felhozni senkit se, írok között még talán, de a filmes világban nem.
ja, és ha már kérdezed, nálam abszolút nyerő a jupiter ascending! btw, ebben is elhangzanak hasonlóan magasztos gondolatok mint az interstellarban...
Én még nem láttam a Jupiter-t, a trailerek alapján nem tartottam többre mint egy látványfilm. Úgy látszik ez be is igazolódott. - annál azért jóval több! nem szabad csak a látványnál leragadni!
pl. sokan kiröhögték pici SPOILER:
azt az anti-gravitációs izé-csizmát, hogy az mi a fasz, és miért, és hogy? azért bazdmeg, mert ez egy masszív sci-fi, és ha ennyire fantáziátlan vagy, és ilyen, akkor ne ülj be ilyen moziba b+. hatalmas ötlet! a starlord elmehet a pitsába :d - ezt általánosságban, mindenkinek! akinek meg nem inge... ja, és az ígért birdman cikk
parancsoljatok
(#60036) orichalcos, öööö, pedig az! persze emellett űropera is, meg akció, és szerelmi történet. sok minden egybegyúrva.
[ Módosította: radi8tor ]
-
brownus
veterán
válasz
madgie #60032 üzenetére
masszívan, és ami tetszett még, a steampunk (talán gótikus is?) műfajának a képi, és stílus jegyeinek a megjelenése pl. a hajókon
GYÖNYÖRŰek voltak! ez a két faszi nagyon ért ehhez, vagy is már csak egy, de mindegy.... e kettő ilyen szép párosítása nem semmi, és ritka is
-
.LnB
titán
válasz
brownus #60031 üzenetére
Divat utálni a Wachowski testvéreket? Nem (Bay-t divat, bár azt jól is teszik az emberek) én sem utálom őket, de a Matrix első részén kívül mi maradandót alkottak? Közepes filmeket, semmi többet. Én még nem láttam a Jupiter-t, a trailerek alapján nem tartottam többre mint egy látványfilm. Úgy látszik ez be is igazolódott.
Nolan-ről pedig amit írsz..nem is értem. Itt az alkalom össze lehet hasonlítani az Interstellart és ezt.
-
brownus
veterán
+1, mi végül 2d-ben, a corvin moziban néztük meg. és a látvány tényleg brutális lett
szintet léptek a srácok
nekem azért is tetszett ez a film, mert imádom a sci-fi műfaját, filmekben/sorozatokban, és könyvekben is. és nagyon sok minden vissza köszönt, és megelevenedett ebben a filmben, pl. morgan, herbert, gibson regényeiből el-elcsípve egykét apróság. + terry gilliam kis cameoval
nagyon ismerős volt, és tényleg ő volt az. ezt a filmet azok fogják kurvára élvezni, akiktől nem idegen ez a high-tech cyberpunk vonal!
hát, nem is tudom, legyen egy erős 7/10 ez a film! sztem megfogom nézni még egyszer nagy vásznon.
amúgy az imdb és rotten pontozás nagyon nem korrekt. az embereknek semmi nem elég, semmi se elég jó? mintha divat lenne szidni a W tesókat... miért kell minden filmnek valami világmegváltó gondolatot hordoznia? f.szom, kaptak egy rakat pénzt, amit sztem jól költöttek el! ha meg összehoznak egy nolan féle túlírt modoros szart, az se lett volna elég! emberek...
-
Pitterix
őstag
-
gyuromoj
veterán
Tizenhat szuper film, amit dugdosnak a magyarok elől
Újabb nagy nevek az Edward Snowden-filmben
Első klipen Mr. Holmes
Run All Night - Trailer
Marc Webb a Csúcshatás sorozat rendezői székében
Michael Shannon és Kevin Spacey az Elvis & Nixonban
Home Sweet Hell másodszor: egy Heigl film amit meg kell nézni? -
Pearce
aktív tag
(#60014) mayday00
Egy jó kis cikk az aktuális videotékás helyzetről. /hiába nlcafé, nem egy debil írta a cikket/: [link]
-
gyuromoj
veterán
válasz
callmeakos #60025 üzenetére
LOL
-
callmeakos
veterán
Jurassic Park 18 éven felülieknek!
Ónabazdmeg
-
darál0w
Jómunkásember
-
kiszi07
senior tag
De rég jártam erre urak
Na ki látta a Hector and the Search for Happiness-t ?Vélemény?
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
válasz
aizen92 #60015 üzenetére
Tökéletesen igazad van, köszi az ajánlást
Valamiért nem tudom rászánni magam.. tele a tököm a terroristákkal.
(#60016) gyuromoj Hogyne, szeretem azt a filmet. Anno dvd-n is megvásároltam. Különben lett volna következő része, csak a Karib tenger kalózai bebuktatta, így a rendező és a stúdió sem vállalta a kockázatot és elvetették.
(#60018) HáGé Nagyon benéztem, kalózos. Igazad van.
Nem is tudom...nem lesz más megnézem. -
gyuromoj
veterán
-
mayday00
őstag
Kis segítség kellene
Békásmegyeren tud valaki videotékát? BD-dvd kölcsönző. Hátha valaki ismer..Köszi előre is a segítséget
-
BITBOYS
addikt
Már nem tudom szerkeszteni az előzőt..
Amire még vágyom az egy igazán jó hajós film. Nem kell feltétlen háborúsnak lennie, korszakhoz kötöttnek sem. Cserébe legyen izgalmas története, atmoszférája, színészgardája.
Párszor már elhatároztam, írok Cameronnak, kezdje el filmre vinni a Bismarck történetétRemélem még az én életemben megtörténik ez a csoda
-
BITBOYS
addikt
Igazából egy korábbi posztban írtam, hogy még nem csalódtam a rendezőpárosban és ezt követve nem kaphatunk rossz filmet, illetve többre tartom őket mint egy cgi orgia gyár. Ráadásul a napokban többen is lehozták az 5 legjobb filmjüket és nem volt közte a v mint v, amin meglepődtem. Cserébe 5. helyen szerepelt a Speed Racer...
Na de mindegy is, nem szeretném ragozni. Vártam valami igazán jó, megváltó, agykicsavaró sci-fi filmre, gondoltam ez lesz az..és akkor jött a kritika amibe sajnos most beleolvastam.
John Carter nekem tetszett, viszont azt kalandfilmnek fogtam fel, nem tudom megmondani miért -
LOTR
addikt
válasz
BITBOYS #60010 üzenetére
nyilván mindegyik film úgy indul, hogy mindenki a toplisták elejére szeretné (a stúdiók a bevétel miatt, a nézők meg az élmény miatt)
a készítők listája az első jel, de abból még bármi lehet, aztán a trailer láttán már tényleg lehet számítani dolgokraezek után a példádra visszatérve (nem a ragozás miatt írtam), hanem a V for Vendetta a legjobb filmek között van, ha a filmek többsége csak megközelítené, annak már mindenki örülne, had ne folytassam ezt az "elvárásosdit" - korábban már úgyis volt téma és én sem értem, hogy mire jó, vagy miért kell
mert én ezek alapján azt mondom, talán egy John Carter szintet elér, a bevételekkel meg foglalkozzanak az ott érdekeltek -
devil-k
nagyúr
4/10
Ha már az utóbbi napokban szóba került a topik hasábjain. Nos, a film első fele nagyon tetszett, aztán pedig hirtelen le a lejtőn. Szerintem, ezt nem így kellett volna megcsinálni ezt a filmet, de Tom Hardyhoz testhezálló volt, főleg úgy, hogy ő is egy balhés figura volt régen. Ami nagyon tetszett, hogy sosem lehetett tudni, hogy ez az állat Bronson mit fog kitalálni. Ilyen téren nagyon érdekes volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
callmeakos #60006 üzenetére
-
spiky03
veterán
Tudom ez nem annyira film, de szerintem jó kis videót, ötletes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jupiter Ascending
Szögezzük le, én űrhajó, meg űrharc sucker vagyok, szóval egy részről ez a véleményem:
Wooooooow, az a CGI!!!!! Még most is libabőrös leszek attól a látványtól, annyira oda meg vissza vagyok a bemutatott technológia miatt.
Más részről: egynek elmegy amúgy a film, lehetett volna kicsit nagyobb konfliktus is benne. Mila Kunis nekem továbbra sem jön be, de ez ízlés kérdése. Tatu gyerek a végén vagányul nézett ki, Hawking meg...Hát amilyen jó volt a Mindenség elméletében (OSCART neki!!!) itt olyan hogy is mondjam. Csak úgy volt. Mehhh...
Értékeljünk!
Hát srácok ezt a filmet csak a látvány miatt érdemez moziban megnézni. Aki magasztos mondanivalót vár tőle az csalódni fog, a CGI fanboyok oda lesznek meg vissza, de mindemellett egy eléggé felejtős film. Ha nagyon nincs más, akkor lehet moziban is megnézni, egyébként meg inkább otthon HD-ben.
Egy vadabb brutálisabb folytatás jöhet, hátha kidolgozzák jobban a 3 örökös közti ellenetétet.
A Jupiter felajzása simán lehet randi film, többnyire úgyis párokat láttam a teremben, ez kb a főszereplőknek köszönhető.
A 3D semmit nem ér, még az űrjeleneteknél sem, szóval nem éri meg a felárat. Sean Bean pedig...Végre.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Automata kávégépek
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53