Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Úgy 3-4 hete gyűjtök Messire, de mindig elköltöttem másra a coinokat, ezért csak a fele jött össze. Úgy megörültem amikor megláttam a képed, gondoltam majd most én is nyitok egy Messit
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire