Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Úgy 3-4 hete gyűjtök Messire, de mindig elköltöttem másra a coinokat, ezért csak a fele jött össze. Úgy megörültem amikor megláttam a képed, gondoltam majd most én is nyitok egy Messit
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- Gamer PC i7-3770 / GTX 1060 6GB / 16GB RAM / 720GB SSD + 500GB HDD
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis
- Lenovo Qualcomm Snapdragon X55 5G Modem Quectel EM05-G Fibocom L860-GL-16 Quectel EM120R-GL
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 7 8840HS 16GB /1 TB SSD/ gari 10 hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ASRock A520M-HVS (3áv gari van rá)+1 TB Kingston NV3 SSD(5áv gari van rá)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire