Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Úgy 3-4 hete gyűjtök Messire, de mindig elköltöttem másra a coinokat, ezért csak a fele jött össze. Úgy megörültem amikor megláttam a képed, gondoltam majd most én is nyitok egy Messit
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- GTA VI
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 26
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire