Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Úgy 3-4 hete gyűjtök Messire, de mindig elköltöttem másra a coinokat, ezért csak a fele jött össze. Úgy megörültem amikor megláttam a képed, gondoltam majd most én is nyitok egy Messit
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnyitottam 5 LaLiga Upgrade-t és 5 Premium LaLiga Upgrade-t. A legelső Premiumból még jött egy Piqué, utána viszont semmi, pedig még a páromat is idehívtam és megígértem, hogy kap egy macskát, ha nyit egy Messit vagy Varanet
Hát... nem lesz macskánk, mert Coquelint nyitott, utána pedig próbálta megmagyarázni, hogy végülis hasonlít Messire