Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcess
senior tag
Na srácok, múlt héten írtam, hogy Cr-Neymar-Mbappe legyen-e vagy Puskás, és ha Puskás akkor base vagy mid. Végülis mid Puskás lett, amit nem bántam meg. Szuper agilis, nagyon jól helyezkedik, jól lő, a passzai szintén a legjobb akit idén csatárként használtam ( nem olyan jó mint KDB) 17-11 lett a wl, 28 meccsen 46 gólt lőtt ami nyilván kiemelkedő. Viszont rengeteg helyzetet kihagyott, amin nagyon meglepődtem. Olyan érzés a kapu előtt mint Mbappe, akinek van 7-8 helyzete is a meccsen de egyszerűen nem annyira kíméletlen. A végső döntésem, hogy megvárom, hogy hogyan alakul az ára, szerencsére nagyon jó áron vettem 1,87 millió volt, ha el tudom adni úgy , hogy minimális veszteség legyen rajta, akkor azt meg fogom tenni, és jön a másik hármas, nem azért mert feltétlen jobbak, de a csapatra 3 ember nagyobb hatással lesz mint 1. Bocs a hosszúért, ha esetleg gondolkodna valaki rajta, akkor ez remélem segít neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest